Home Bootvis verslagen Gino en vrienden, visreis naar Noorwegen

Gino en vrienden, visreis naar Noorwegen

Advertenties

Hoi Guppy’ers

Zie hier al een verslag van ons visavontuur in Titran, Noorwegen.
Dag 1 kan ik kort over zijn ik blijf ziek achter in ons huisje… zwetend, keel en buikpijn, pff. Dus de mannen maar vertrokken met zen 2, de boot is toch besteld.
Volgens mij hebben ze goed hun best gedaan zie foto’s met wat leng, kabeljauw en niet al te grote koolvis!!
Dag 2 voel ik me toch al beter en ik besluit om toch mee te vertrekken.
Het vissen was taai het werd zoeken naar wat vis en dit gans de dag… schipper vertelde dat op deze specifieke plek het beste is voor de kabeljauw enkel was hij er niet te vinden. Dus hier heeft het visvirus ook plaats gevonden en niet alleen in Nederland, haha.
Welgeteld 1 kabeljauw van 8kg en nog wat leng en al een iets mooier formaat van koolvis, maar geen topdag voor hier…
Dag 3 kan ik weer kort zijn lig weer ziek te bed wat een… zooi, grrr
De mannen hadden een top dag hoor met veel koolvis van een prima formaat en wat kabeljauw en wat pollak prima visdag voor de 2.
Dag 4 zitten we aan het ontbijt het ontbijt ik voel me terug prima… krijgen ik telefoon van de schipper dat ook hij ziek is ook koorts en buikpijn en niet uitvaren vandaag.
Wat een domper het werd plotseling doodstil in ons huisje.
Besloten om maar even terug op bed te liggen… en in de namiddag zetten we stevig feestje in nou nou onze Zweedse buren waren er ook gelukkig mee die even meededen om hun laatste avond te vieren.
Het is hier trouwens prachtig weer hoor!
Dag 5 was het weer zover dat we weer konden de schipper was terug een beetje ok en bij ons zat er wel eentje met een stevige kater aan het ontbijt ’s morgens haha.
Het weer was prachtig en de vis was ook aanwezig… we vingen nu goed kabeljauw wat koolvis, leng en pollak. Prima dag we besluiten om 14 u al terug te varen om dat we nog wat te fileren hadden dus en er geen licht is aan de fileertafels… jaja het is raar om hier te zijn waar het nu plots donker wordt rond 20u, de periode dat we anders gaan in juni is het ooit donker!
Dag 6 wisten we al dat deze waarschijnlijk niet ging doorgaan want er stond al gans de week storm op verspeeld, jammer maar helaas valt zo onze laatste visdag in het water. Morgen terug richting huiswaarts…
Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

15 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 7, 2021

  Antwoord

  Hey Gino,
  leuk man, jullie zullen wel genoten hebben, het was voor mij al genieten toen ik de filmpjes kreeg van een paar zatte Belgen, lachuuuuh man!
  Natuurlijk altijd balen dat je ziek bent op vakantie, ik maak nu het zelfde mee met ons Marian. Vandaag was het de eerste dag dat het een beetje redelijk ging met haar, gelukkig weer!
  Wat een mooie vis man, die vang je hier niet zo gemakkelijk, leng en polak, ja soms, al komen ze wel steeds meer voor.
  Mooi verslag Gino, top!

  Groetjes Peter

 2. Nico > oktober 7, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino. Het is balen dat je een paar dagen nog helemaal hersteld was van je ziekte En dan ook niet vissen en daar had je toch meer van verwacht. Maar die dagen dat je ben gegaan toch nog goed gevangen. En daarvan mooie foto’s van gemaakt en ook van de omgeving en van de vis en van je zelf. Ook een leuk verslag er bij gezet en die vissen Leng en polak vang je hier niet he. In ieder geval een goede reis terug en nog beterschap toegewenst ook nog. Voor de volgende trip in Nederland goede vangsten alvast dan.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 3. Nico > oktober 7, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino . er moest zie hier boven nog niet hersteld was. En Fishguppyers. morgen is het alweer zo ver en is dan de web master alweer een Jaartje ouder. Dus Peter voor morgen alvast een heel fijne verjaardag toegewenst en met een heel leuke dag daar.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 4. hugo > oktober 7, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Prachtig verslag van jullie visserij in Noorwegen man en mooi in beeld gebracht met leuke foto’s. Ziek worden op een vis reis is klote en als de schipper het ook nog zitten heeft is het helemaal sneu. Maar toch mooie vissen gevangen daar kunnen we hier alleen maar van dromen. De vriezer is weer goed aangevuld maar nu er weer tegenaan in de lage landen hè! Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 5. ies > oktober 7, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Whow, wat een verslag en wat een schitterende foto’s zijn erbij. Heerlijke natuurschoon met een fantastisch pallet aan kleuren, dat is echt genieten, daar bij ook nog eens een lading maat vis, de vriezers zijn weer gevuld, dus uhhh niet zeuren over ondermaatse vis dit jaar meer hoor. zonde van de ziek thuis dagen, je kunt dus helaas niet alles hebben. Maar je kunt op de goede dagen wel weer even teren.
  Mochten je spieren weer bij gekomen zijn en de honger moet in dit kikker landje weer gevoed worde dan wens ik je rammelende toppen en de bijbehorende vis.
  Groetjes Ies

 6. Eldert > oktober 7, 2021

  Antwoord

  Ha Gino
  Wat een prachtig avontuur man . En wat een mooi land als je zo de foto’s ziet . Dat is echt genieten man. Jammer van de ziektedagen maar die zal je vast wel snel vergeten. Goeie reis terug en dan hier nog even een maandje megatongen vangen. Groet Eldert

 7. Leen > oktober 7, 2021

  Antwoord

  Ondanks dat je ziek was geworden
  Toch een mooi visavontuur
  Groetjes leen

 8. Jack Peelman > oktober 8, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino,

  Knap verslag weer hoor !
  Jammer dat je ziek werd, doe je weinig aan helaas.
  Als ik je foto’s bekijk weet ik weer waarom ik geen Noorwegen visreis aandurf,…
  Ik kom NOOIT meer terug vrees ik :-).

  Groetjes,
  Jack

 9. jeff > oktober 8, 2021

  Antwoord

  he Gino,

  je hebt er toch een leuk verslag van gemaakt met geweldige foto’s! pff daar word ik wel jaloers van!
  hopen dat het nu allemaal wat makkelijker gaat worden om daar te geraken en dan het maar eens opnieuw proberen met hopelijk ook meer visdagen!

  jeff

 10. Jack Jozen > oktober 8, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino
  Wat een verslag om van de smullen alleen jammer zoals iedereen al beschrijft die ziekte dagen maar je hebt het overleeft en een prachtig verslag van gemaakt met mooie foto,s zoiets vang je hier niet meer en staat de volgende trip al weer gepland want zulke dagen lijken me wel verslavend heel veul groetjes Jack.

 11. Stefan > oktober 8, 2021

  Antwoord

  Hey Gino, mooi verslag en foto’s. Super om te doen, wil het zelf ook graag ooit eens doen. Jammer dat je een aantal dagen niet fit was, maar gelukkig ook lekker aan het vissen geweest. Alvast suc6 weer terug in Holland, groeten, Stefan

 12. Gino > oktober 9, 2021

  Antwoord

  Hoi Fishguppy’ers

  Bedankt voor de geweldige reacties.
  Wij hebben een prima vakantie achter de rug met bangelijk goed weer niet normaal voor de tijd van het jaar hoor!
  Prima visvangst al waren we maar met zen drieën…
  Jammer van de slechte dagen dat ik achter de rug heb maar dat is de laatste 5j al zo geweest dat ik er ben… is mij ook een raadsel!?
  Succes nog aan allen met de vangsten.

  Grtjs Gino

 13. Kenneth > oktober 9, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Prachtig verslag met leuke foto’s. Jullie hebben grote vissen gevangen. Wat een mooi land hé, ben 2 keer geweest. Kenneth.

 14. Frank > juni 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Lees dit verslag nu pas,maar wat een visreis. Mooie vissen vang je daar. Dat je daar telkens ziek wordt heeft misschien met het eten en “drinken” te maken 😆.Hoe reizen jullie naar ginder, auto of vliegen?
  Heb wel zin om ook zo een reisje te plannen, misschien kan je me wat info geven of als je nog een mannetje te weinig hebt laat je maar iets weten.
  Groetjes Frank

 15. Gino > juni 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Frank,
  wij reizen steeds met de auto in jawel 3 dagen is ook 2200km !
  Ik hou dit zeker in mijn achterhoofd ik hoor dat je zin hebt hehe, de mannen (2) zijn net terug maar heb ze nog niet gesproken ondertussen. Normaal hadden wij altijd een schipper (op pensioen ondertussen) maar nu was het zelf varen met een bootje…
  Maar ik hoorde dat men maatje al iets anders in het vizier heeft daar ik ben zelf dus ook benieuwd !
  ooit zijn wij gestart met 8 man (15j geleden) maar het wordt steeds moeilijker om mensen mee te krijgen…kandidaten genoeg tot het zover is !

  grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *