Home Gastvissers Vissen achter het net…

Vissen achter het net…

Advertenties

Hoi Visvrienden,

Vandaag een dagje vrij dus maar vissen met dit prachtige weer. Eerst aas gehaald bij de welbekende Fam Dixhoorn uit Yerseke. Besloten om richting Westerschelde te gaan op een rustig stekje en toch een beetje uit de wind want die was toch aan de frisse kant! Aangekomen was die stek daar goed bezet…dan maar wat verderop een stek gezocht. Rond 10u gingen de onderlijnen te water wachtend op wat komen zou , wachten, wachten en wachten werd het zonder maar een staart op de kant te krijgen.

Rond 14u maar alles opgeruimd, pff. Ben nog gestopt bij de andere vissers maar die hadden evenveel als ik…als dat een troost mag zijn! Jammer maar helaas en op naar veel betere tijden mag ik hopen.

Grtjs Gino

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 28, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, toch een poging gewaagd en nooit geschoten is altijd mis!
  Volgende maal meer geluk en een minder koude wind.

  Groetjes Peter

 2. Henry > februari 28, 2022

  Antwoord

  Beste Gino,
  Evenals Nico met z’n broer Jan toch efkes de zoute lucht opgesnoven zonder een visje op het droge te kunnen takelen, het lijkt erop dat de vis op wintersportvakantie is. Maar…..thuis bij de houtkachel kun je sowieso niks vangen, ook Sjakie en ik staan te popelen om af te reizen naar het zilte nat maar als je bijna bij voorbaat al weet, zeker voor bijv. aan de waterweg wegens overvloedig zoet water, dat je waarschijnlijk geen visje gevangen kunt krijgen wachten we nog efkes op betere tijden/vangstberichten.
  Voor je volgende visserij wens ik je sowieso wat rammels op de top en ’n lekker maaltje vis.
  Groetjes, Henry

 3. Nico > maart 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Ook jij wilde weer eens gaan proberen maar net als bij ons. Het was geen vetpot en toch ook weer lekker aan de waterkant gestaan. Hopelijk trekken de vangsten snel weer aan voor alle vissers. Toch nog ook een verslagje in gestuurd top. Voor de volgende keer heel veel succes dan toegewenst.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 4. Leen > maart 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Dat was weer niet veel soeps helaas
  Als het koud is en je vangt wat krijg je het toch vanzelf wel eenbeetje warm
  Volgende weer meer succes
  Loop zelf al een paar dagen te twijfelen om te gaan ,maar als ik de berichten lees wacht ik nog maar effe af
  Groetjes.leen

 5. Jack jozen > maart 1, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino
  Het is zoals de mede visguppy.s al allemaal schrijven dan zullen we toch nog een beetje geduld moeten hebben als de vele aanvoer van zoet stagneert dan zal in iedergeval wel de Botlek betere vangsten gaan geven. Maar ja van de andere kant nooit geschoten is altijd mis he dus op naar de volgende sessie.
  Heel veul groetjes Jack.

 6. ies > maart 1, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, spijtig te horen dat de vis geen tijd had om je aas te zoeken, denk dat ze nog moeten bijkomen van de stormen die we gehad hebben en dat zij ook van het mooie weer liggen te genieten. Je hebt wederom een prachtige selfie kunnen schieten, echter hij lijkt erg veel op de vorige. Misschien een tip die de sfeer beter aanduid. Bij mooi weer en een maaltijd vis, 2 duimen omhoog. Bij slecht weer en een vriezer vol vis, 2 duimen omhoog. bij slecht weer en geen vis, 2 duimen omlaag. Bij mooi weer en geen vis 1 duim omhoog en 1 duim om laag. Uiteraard kun jezelf ook nog kijken met de duimen op zij. Uiteraard wens ik voor jou dat de volgende sessies allemaal selfies met de duimen omhoog opleveren.
  Groetjes Ies

 7. Eldert > maart 1, 2022

  Antwoord

  Hr Gino
  Je moet maar zo denken……. het kan alleen maar beter worden.
  Groet Eldert

 8. Gino > maart 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,

  bedankt voor de tip…selfie was bij aanvang genomen had idd beter een andere genomen met de duimen omlaag , haha.

  grtjs Gino

 9. Gino > maart 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Fishguppy’ers,

  bedankt voor de reacties alweer hoor…want ik zat even in een dipje, bwaaaaaaaaaaaaaah niet dus .
  Een tip als je niet gaat proberen weet je het nooit !!
  Succes aan allen nog.

  grtjs Gino

 10. hugo > maart 1, 2022

  Antwoord

  He Gino,

  Het is zoals je zelf zegt wie niet gaat zal het nooit weten of de vis aanwezig is. In ieder geval hebt je er een zonnige dag opzitten maar het was wel koud, en als de vis niet bijt zit men stil en voelt het nog kouder aan. Je hebt toch weer een mooie selfie gemaakt. Succes bij je volgende trip.
  Groetjes Hugo

 11. Stefan > maart 1, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, een niet verwachte onvervalste nul, niet te bevatten, maar beter een slechte dag aan het water als een goeie op het werk…
  Hopelijk was dit een eenmalige zeperd op deze stek, ergens ben ik wel blij dat de andere vissers niets hadden, bij goede vangsten staan ze anders iedere keer op je stek, haha.
  Groeten, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *