Home Gastvissers Joost, aan de Baaiweg

Joost, aan de Baaiweg

Advertenties

Verslag aan de Baaiweg Westkapelle 28-7.

We hadden weer een weekje Zeeland in het verschiet dus de hengels meegenomen. Maandagavond 22.00 hoog dus op naar de Baaiweg met 3 ons kweekzagers als munitie. Aangekomen zie ik het strand om 19.30 al aardig vol staan en ik zoek een plekje. Helaas blijkt dit achteraf niet zo’n beste plaats maar goed.

2 hengels beaast en vanaf de eerste draai enorme hoeveelheden groen… Ik vis 1 hengel kortbij en 1 lang om de kansen te spreiden!

Zo rond de kentering vang ik dan een eerste baarsje maar onder de maat dus terug.

Joost, aan de Baaiweg

Rond 00.15 vang ik nog een bot ook deze mag weer zwemmen. .

Joost, aan de Baaiweg

Om 00.30 flinke klappen op de top waarna stil dus ik denk tong! Als ik indraai voel ik het tikken echter zo’n 30 meter uit de kant breekt mijn lijn!! Hiervan baal ik flink natuurlijk.

Ik informeer nog bij wat collega vissers maar die vangen ook erg mager ondermaats tongetje en wat botjes..

Om 1.30 is een fatsoenlijke afstand halen niet meer mogelijk en hou ik het voor gezien toch enigszins teleurgesteld daar we vorige zomer nog wel 8-10 tongetjes konden vangen op een sessie.

Groeten Joost

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 4, 2014

  Antwoord

  Hoi Joost, bedankt voor je bericht, ben zelf niet kapot van de baaiweg, maar hopelijk volgende keer een bericht met tong?

  Groetjes Peter

 2. Joost > augustus 4, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter , sta normaal ook liever in Domburg thv de golfbaan maar was al laat en vind het aanrijden tot aan het strand daar gemakkelijk. Mocht je nog tips hebben 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *