Home Gastvissers Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Gisteren avond nog even een sessie aan de Waterweg geprobeerd…het was er eentje dat alles tegen zat ! Eerst in de late middag even het bestelde aas halen bij de welgekende Dixhoorn in Yerseke, was weer prima zoals gewoonlijk . Dan rond 18.30u vertrokken richting Waterweg had voor mezelf besloten om aan de zijde van Rozenburg te blijven, was een ZW wind 5 later op de avond en bij aankomst was de stek weeral volzet … dat was de eerste tegenslag ! Even rondgereden en dan maar een stekje uitgekozen zo een 10km verder, in de verte zag ik nog iemand zitten . Toen was het al rond 20.15u voordat de lijnen te water gingen .

Gino, vissen aan de Waterweg

Binnen het uur was ik al 3 onderlijnen kwijt…telkens vast, de 2de tegenslag .Ik dan maar even rondgekeken en 100m verzet…gelijk terug een lijn kwijt !! Ondertussen had ik ook al bezoek gekregen van de politie niks speciaals vroegen enkel of ik iets gevangen had .Daarna kwam er een flinke wind op zetten dat zou dan de voorspelde ZW 5 moeten zijn…ik kijk even achterom werd het daar pikdonker even snel alles inpakken en ja hoor ik was al goed nat toen ik in de auto zat ,het was ondertussen 22.30u ,pff 3de tegenslag .Ik dan maar op de smartphone even google en besloten om ergens een stek in de luwte te zoeken…20km gereden richting Pernis .Aangekomen 23.15u alles snel terug uit de auto en starten maar…daar bleken de krabben een hoogdag te hebben niet normaal heren, ver ,kortbij had echter geen zin tegenslag nr 4 .Dan plots om 00.30u een klap op de hengel ik denk het zal toch niet waar zijn zeker…een mooi paling was het resultaat ,dus netjes terug .

Gino, vissen aan de Waterweg

Nog even vol de moed en in gehouden en gebleven tot 01.30u en toen vond ik het wel genoeg de moed zat toen al ver in mijn schoenen , pff wat een kl…avond ! Dus een avondje waar alles tegenzat, de weersvoorspelling en de vangst . Op naar de volgende zou ik zeggen want opgeven zit er niet in !!

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 29, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, soms zit het mee en ……

  Toch een mooie palingbeet gezien, dat is ook leuk!
  De volgende vele malen beter hoop ik voor jou!

  Groetjes Peter

 2. jack jozen > juli 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino.

  Wat een klote dag Gino hopelijk voor jou kom je zoiets niet meer tegen in ieder geval de foto is goed gelukt groetjes .Jack.

 3. Eldert > juli 29, 2020

  Antwoord

  Ha Gino
  Toch iets positiefs….. je hebt ieder geval wat vis voor ons laten zwemmen.
  Volgende keer meer succes man.
  Groet Eldert

 4. ies > juli 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Het was inderdaad niet best en jij had dus echt een echte pech avond, 1 voordeel daarvan is dat je de vastzit stek niet nog een keer bezoekt. volgende keer rammelende toppen toegewenst.
  Groetjes Ies

 5. hugo > juli 29, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Wat een avond man en dan wil een mens zich eens gaan ontspannen hé!èen ding staat als een huis slechter dan dit kan bijna niet toch!!!je hebt wel een mooie paling gevangen,hoop alleen dat die je onderlijn ook niet naar de vaantjes heeft geholpen!
  Ik wens je heeeeel veel succes bij je volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 6. Gino > juli 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Mannen,

  bedankt voor de steun maar zoals ik al vermeld had opgeven doe ik niet hoor !
  Dit is nou helemaal wat vissen met zich meebrengt toch.
  @Eldert ,idd er zit nog vis genoeg haaaaaa.
  @Ies ,die plaats kom ik nooit meer.
  @Hugo ,idd die onderlijn was ook naar de vaantjes ,pff.
  Succes nog verder mannen en tot de volgende !

  grtjs Gino

 7. Nico > juli 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino. Een avond om gauw te vergeten en hopelijk komen er daar niet meer van. En wat je al zei niet opgeven doen Wij ook niet me broer en Ik. De volgende keer heel veel succes dan toegewenst en hopelijk dan op je stekkie.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 8. Stefan > juli 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino, balen man, dit wil je niet als je eens tijd hebt om te vissen, kan alleen maar beter de volgende keer moet je maar denken.
  Groeten, Stefan

 9. Henry > juli 29, 2020

  Antwoord

  Beste Gino,

  Jammer dat op je visdag een dagje werd waarop alles tegen zat, maar….iedereen heeft wel eens van die dagen. Veel vastzitters geven natuurlijk wel aan dat deze stekkeuze niet goed is dus daar leer je wel weer van. Ik wens je bij je volgende sessie geen tegenvallers maar veel plezier en ’n goede vangst.

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *