Home Gastvissers Vissen aan de Waterweg

Vissen aan de Waterweg

Advertenties

 

 

Hallo Fishguppyers

Jaja , ik ben weer wezen vissen. Ik ga niet zeggen waar precies . Het was ergens tussen Gouda en Hoek van Holland.  Veel spectaculairs heb ik niet mee gemaakt . Een maatse wijting van 330 mm. heb ik gevangen en een stuk of 10 in de categorie 220 tot 260 mm.

Verder een stuk of 6 botjes  en 2 grondels . Dat was het voor deze keer . Ik heb wel lekker gevist hoor . Toch een voordeeltje als je  voor halve dagen aan het werk ben. Mn vrouw zei ga asjeblieft een middag vissen , dus dan doen we dat toch.

Mijn buurman die iets verder op zat wist ook aardig zijn visje te vangen. Hij had nog een leuk gulletje van 44 cm. Ik heb gevist van 16.00uur tot 21.00 uur. Had nog een beetje zagertjes over die de buurman wel wilde . Nou , die ene wijting mocht hij ook wel . Dat is toch ook niet de moeite om je fileermes voor vuil te maken. Nou , ik laat het hier bij . Ik zou zeggen … kleedt je goed aan en ga vissen. Succes allemaal .

 

Met visvriendelijke groet,

 

Eldert.

 

 

 

Verzonden vanaf mijn Galaxy

 

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Fishguppy > november 25, 2022

  Antwoord

  Eldert, goed om te lezen dat je weer volledig besmet bent met het, “ik wil vissen” virus!
  De vangsten laten over de gehele breedte vaak te wensen over, behalve aan de Zeeuwse kust, natuurlijk, al is het weer van de laatste tijd daar niet altijd gunstig.
  Wat betreft de staande foto’s met alleen vis erop, geef ik de tip, geen kritiek, draai ze even, voor je ze upload, een kleine handeling, zodat we beter kunnen zien hoe groot de wijting was en dan ziet het er wat leuker uit, let op, geen verwijt, jullie mogen het doen zoals je zelf wilt!

  Groetjes Peter

 2. Leen > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoi,eldert
  Toch weer een paar visjes op de kant
  Met toestemming vd vrouw
  Wat wil een man nog meer
  Groetjes,leen

 3. Nico > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert. In ieder geval meer gevangen dan bij ons en heb je toch nog leuke foto’s er op gezet. Ook met een leuk verslagje er bij dan is het helemaal top. Voor de volgende sessie heel veel succes toegewenst dan,

  Groetjes Nico.

 4. Gino > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Dat heb je mooi voor elkaar dat de vrouw je vissen stuur, haaaaa.
  Jammer dat de vis niet op de hoogte was dan toch.
  Leuke foto’s genomen en blijven volhouden hoor.
  Succes bij de volgende.

  Grtjs Gino

 5. ies > november 25, 2022

  Antwoord

  Hey Eldert, mooie wijting man, jammer dat ze nog niet in grote getallen aanwezig zijn. Maar je hebt leven gezien en vis gevangen dus is het altijd leuk vissen. Uiteraard voor de volgende sessie wat meer vis voor het thuisfront toegewenst.
  Groetjes Ies

 6. hugo > november 25, 2022

  Antwoord

  Hey Eldert,
  Toch weer lekker aan de waterkant gezeten man, ja met de vangsten moeten we niet te veel rekening houden dit moment. Maar zoals Peter schrijft aan de zeeuwse kust wordt er met momenten lekker gevangen. De temperaturen gaan nu naar beneden hopelijk gaat de wintervis dan ook los. Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 7. Henry > november 25, 2022

  Antwoord

  Beste Eldert,
  Een wijting van 33 cm, da’s toch een overheerlijke lekkerbek, maar zoals jezelf al zegt, voor ’n enkeling kun je het mes niet vuil maken, zeker niet als je er ’n vissende buurman blij mee kan maken. Links en recht wordt toch wel wat wijting en/of ’n gulletje gevangen, helaas nog veelal ondermaats. Wat betreft de energieprijzen zit momenteel natuurlijk niemand te wachten op de kou maar als we wat massaler wintervis willen gaan vangen moet de watertemperatuur waarschijnlijk toch wat naar beneden. Niet geschoten is altijd mis maar bij je volgende verslagje j hoop ik toch meer foto’s van maatse wijtingen of ’n gulletje te zien, veel SUCCES !!!
  Groetjes, Henry

 8. jack jozen > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert .

  Je bent toch weer een keer weg geweest jammer dat het niet helemaal zoals je wilde maar je hebt wel rammelende toppen gezien voor het zelfde geld had je wel een panneke vis gehad nou is van die ene toch ook wwer iemand anders blij jammer dat jij dat ene gulletjes niet had kon je niet ruilen hij jou zagers en de wijting Ha. volgende keer wel de pan vol he .
  Heel veul groetjes Jack.

 9. Stefan > november 25, 2022

  Antwoord

  Hey Eldert, volgens mij ging je gewoon stiekem naar de waterkant om nog een lekker najaarstong te vangen! Jammer dat het niet gelukt is, de grote wijtingen zijn er (nog) niet zo massaal als vorig jaar, helaas. Wel hebben de toppen lekker gerammeld waardoor je toch lekker bezig bent gehouden en volgende keer is het gulletje voor jou!
  Groeten, Stefan

 10. Eldert > november 26, 2022

  Antwoord

  Stefan , daar heb je best wel een beetje gelijk in . Maar ik wist van te voren al dat het ijdele hoop zou zijn maar ja , je weet maar nooit he. Het was onder geval wel weer genieten aan de waterkant.
  Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *