Home Gastvissers Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hoi Peter,

Gisterenmiddag nog even snel beslist om het te gaan proberen aan de Waterweg. Vrijdag vertrek ik voor 14 dagen met vakantie en mag ik van de vrouw des huizes geen hengels meenemen!

Gino, vissen aan de Waterweg

Dus vlug naar Dixhoorn gebeld of ik nog aas kon krijgen en gelukkig géén probleem oef. Dan om iets na 20u de hengels te water… rond 22.30u hoog water dacht ik ongeveer.

Gino, vissen aan de Waterweg

En ja hoor om 20.30u de eerste maatse tong aan de kant dat was snel.

Gino, vissen aan de Waterweg

20.35u direct de tweede wel onder de maat, spijtig.

Gino, vissen aan de Waterweg

Een 10min later een kleine bot en om 21u een zeeeeeeer kleine bot manman.

Gino, vissen aan de Waterweg

Een kwartiertje later weer een ondermaatse tong, dus de beet zat er wel goed in jammer van het kleine formaat.

Gino, vissen aan de Waterweg

Rond 21.45u een bot… weeral kleine!

Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

5min later een tong aan de maat en om 22u weer een maatse tong.

Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Toch niet slecht dacht ik toen op een uurtje of twee… toen ging de beet er helemaal uit?? Rond 01.00u nog wat regen pff en om 01.30u had ik het wel gezien en ben ik gestopt, nog een paar uurtjes slapen voor de volgende werkdag. Eindresultaat 3 maatse tongen tussen de 25 en 28cm.

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

15 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, ik hoop dat de foto’s op de juiste plaats staan, er is niets zo verwarrend, als allemaal verschillende foto’s staan en liggend, maak een keuze hoe, dit is niet zo lekker om te doen. Als jij liever staande foto’s maakt, geen probleem, maar doe ze allemaal hetzelfde aub? Niet negatief bedoeld he!
  Toch weer wat panvis erbij, eet smakelijk en een hele prettige vakantie samen!

  Groetjes Peter

 2. Gino > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter,

  ja sorry man ik vergeet dit telkens dat ze liggend beter uitkomen, pff ja als ik in volle actie ben…haaaaaaaaaaaaa. En of ze goed gerangschikt staan daar lig ik niet wakker van hoor als ze maar op foto vastgelegd zijn vind ik het al prima.
  Ik weet van je dat dit NIET negatief bedoeld is !

  Grtjs Gino

 3. henk > augustus 26, 2020

  Antwoord

  hallo gino

  fijn dat je nog snel even kunt gaan vissen ,voordat je het 14 dagen moet missen
  wel een paar mooie vissen gevangen
  op naar de volgende
  een prettige vakantie

  groet henk 1 van de drie limburgers

 4. Nico > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino. Jij heeft in ieder geval vis gevangen dat konden Wij niet zeggen. Leuke foto’s gemaakt en met ook een mooi verslagje er bij mooi Man.In ieder geval een fijne Vakantie toegewenst voor je. En dat zal wel even wennen worden zonder hengels vast te houden…

  Groetjes De Zeehondetemmer

 5. ies > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Hey Gino,
  Ja we troffen het wel met het weer, jammer dat het niet allemaal aan de maat is, maar vis is vis en je ziet leven en dat maakt het leuk. een heel prettige vakantie toegewenst en bij thuiskomst weer rammelende toppen.
  Groetjes Ies

 6. Eldert > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Ha Gino
  Dan moet jij dat geweest zijn die iets verderop stond . Je was er dan net iets eerder dan mij. Maar ja, ik moest thuis eerst nog de afwas doen he. Zelf ben ik om 1 uur gestopt toen het begon te regenen. Mijn aas was toen ook op. Maar vis zat er . Het was een beste avond . Mijn verslag is Peter aan bezig denk ik. Groet Eldert

 7. Gino > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert,

  ja zou best kunnen! Ja je bent dan een kwartiertje vroeger vertrokken want het begon om 01.00u idd te regen en de andere 2 waren net voor 24.00u weg. Jammer anders had ik wel even komen buurten en hadden we persoonlijk kennis kunnen maken! Ik hoorde van Peter dat je flink wat meer maatse tongen had, prima verschil moet er zijn hé !!
  Ik las ook dat je lid was van Reimerwaal visclub…dan moet je toch van hier in de buurt zijn? Ik woon sinds 4j in Rilland, een overgewaaide Belg dus, haaaaaaa

  grtjs Gino

 8. jack jozen > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino.

  Dat was nog mooi meegenomen een paar uur vissen en dan ook nog wat voor het panneke .Ook wens wens jullie een fijne vakantie toe maar zie dat je heelhuids en gezond weer terug komt veul groetjes Jack.

 9. Henry > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Hey Gino,

  Een mooi verslagje met dito foto’s van je belevenissen aan de Waterweg. Met regelmaat aanbeten, ook al zit er veel ondermaatse vis bij, is gewoon heerlijk toeven aan de waterkant, toch!! Als je na afloop nog ‘n lekker maaltje vis mee kunt nemen voor het thuisfront kun je terugzien op een perfect visdagje. Veel plezier tijdens je vakantie, geniet er van.

  Groetjes, Henry

 10. Gino > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Hoi collega vissers,

  bedankt allemaal voor de leuke reacties ook dank voor de vakantiewensen !
  Succes nog aan allen ik volg jullie zeker tijdens de komende vakantieperiode.

  grtjs Gino

 11. Eldert > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Verschil moet er zijn ja , haha. Maar hoe vaak ik het andersom heb meegemaakt wil je niet weten. Bij de club…. iedereen ving vis behalve ik. Ik heb het in een jaar zelfs een keer meegemaakt dat ik 6 wedstrijden op een rij op 0 bleef staan. Dan ga je je wel afvragen wat doe ik nou verkeerd.
  Ik heb aan Peter gevraagd om je mailadres , stuur ik je ff een pb tje .

 12. Gino > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Eldert,

  ja dat geloof ik best dat je dan vragen begint te stellen bij jezelf , haha !
  @Peter doe maar hoor geen probleem voor men mailadres te geven.

  grtjs Gino

 13. hugo > augustus 26, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Lekker bezig geweest daar aan de WW,veel ondermaatse vis maar toch een mooie kluts tong voor de pan.Geniet van je vakantie.

  Groetjes Hugo

 14. Stefan > augustus 27, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, mooi verslag en foto’s weer, jammer dat jou vangst niet als die van Eldert was, maar ja, jij hebt dan weer een super stoer t-shirt! Waar heb je die vandaan dan? Die wil ik ook hebben!

 15. Gino > augustus 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Stefan,

  Leuk T-shirt idd, haha.
  Ik zou niet meer weten waar die vandaan komt want heb die al wel even.
  Maar ik denk dat je eens moeten kijken bij X-Large misschien komt die daar van??

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.