Home Gastvissers Tongvissen met Northseacharters, door Rob Slingerland

Tongvissen met Northseacharters, door Rob Slingerland

Advertenties


gisteren 6 augustus was het eindelijk zover,de 12 uurs tongentrip met de marie louise van Northseacharters van schipper ludo ging door. bij aankomst kennis gemaakt met de andere vissers die ook meegingen,al gauw bleek dat het een leuk groepje zou zijn. met allen het zelfde doel een tongetje te gaan vangen maar vooral om er een gezellige dag van te gaan maken. en dat laatste is dan ook zeker gelukt,er werd ook leuk tong gevangen door de meeste op 1 na (ik zeg niet wie). zo’n dag zit er wel eens tussen hoop ik, anders moet ik toch maar eens bij lessen gaan nemen bij mario en peter. wat ik ook probeerde bij mij wilde het niet erg lukken op een paar botjes wijtinkjes en een paar zielige tongetjes na. lag het aan de plek op de boot of aan de hoeveel bier? joost mag het weten.als ik hem tegen kom zal ik het eens vragen hihi. aan het eind van de trip stond de teller op 78 tongen en dat is zeker niet verkeerd als het aan de ludo had gelegen wilde hij de honderd volmaken, al moest hij er nog er de hele nacht voor blijven liggen.waar vind je zo’n schipper nog,de meeste willen meestal al ruim voor tijd naar huis.petje af voor deze man.maar de meeste vissers vonden het wel mooi geweest en zijn we ruim een uur later als gepland weer huiswaarts gegaan. ik zie al weer uit naar de volgende trip op 21 sept dan gaan we er weer een leuke dag van maken.

rob.voorheen de tongenfuisteraar.hihi.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 7, 2013

  Antwoord

  Hoi Rob, prachtig omschreven!
  Jij voelt de bui al hangen, zeker?
  Hahaha, was echt super gezellig!

  Groetjes Peter

 2. mario > augustus 7, 2013

  Antwoord

  Hallo mannen, wat was het weer gezellig gisteren !!!! Jammer dat ik een wat “zure” start had. We hebben met z’n allen gezorgd dat er 78 tongen naar boven kwamen, dan heb je toch een paar toppers bij elkaar hahaha.
  Complimenten ook aan de schipper (ludo) heeft ervoor gezorgd dat we zeker niet in tijd nood zijn gekomen, volgende keer zeker naar North sea Charters. Peter nog bedankt voor het aas.
  Volgende keer gaan we weer een leuke dag van maken. In september start ik met de workshop Tongvangen hahahaha (ach jullie begrijpen wel wat ik bedoel !!! ) Geintje moet kunnen hé Rob.

  Groet mario.

 3. Peter(Fishguppy) > augustus 7, 2013

  Antwoord

  Toffe reactie Super Mario!

  Groetjes peter

 4. rob > augustus 7, 2013

  Antwoord

  natuurlijk mario daar ben ik ongevoelig voor,maar dat tentje kan je nu wel vergeten hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *