Home Gastvissers Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hoi Peter,

Donderdagavond nog eens gaan proberen aan de waterweg… dat is weer een verhaal hoor! Eerst het aas dat waren mooie kweekzagers van bij Brouwers in Bergen Op Zoom!

Gino, vissen aan de Waterweg

Ik dan naar de beoogde stek gereden en wat bleek een hele omgeving afgesloten met politie erbij… extreem hoogwater bleek het te zijn. Dus beslist om even verderop te kijken en daar stond het water ook al tot aan het pad, komt er een lokale voorbij… ja en het komt nog verder zei die. Dus ik weer maar in de auto naar een andere stek daaraan gekomen was het al onder bijna donker 17.30u was het al geworden. Snel die eerste lijn te water en die begon gelijk te rammelen… wachten jongen eerst de andere lijn erin.

Gino, vissen aan de Waterweg

Steenbolk natuurlijk, pff. De andere kreeg ik wel een bekende aanbeet en ja hoor maatse tong, hihi.

Gino, vissen aan de Waterweg

Het eerste uur bleven die maar rammelen maar ik kreeg er nog 1 maatse wijting uit.

Gino, vissen aan de Waterweg

Dan was het twee uren heel stil?? Daar af en toe nog wat beten maar ook allemaal kleine steenbolk en wijting en nog twee botten. Dus de beet was er wel maar bijna alles kleine vis mannen. Eindresultaat 1 tong en 3 wijting en aan de maat en de rest zwemt alweer.

Gino, vissen aan de Waterweg

Ik vermoed toch echt nu dat de tong vertrokken is!?

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 20, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, je moet maar denken, het kan vriezen en het kan dooien, maar die tong is echt nog niet vertrokken hoor!
  Dan moeten we toch eerst een aantal nachten nachtvorst hebben.

  Weer lekker gevist toch?

  Groetjes Peter

 2. Nico > november 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino. Wat een pech voor je dat je niet op je stekkie kon vissen. Maar toch nog vis gevangen en ben Jij er lekker er op uitgeweest. Mooi verslagje er bij en met leuke foto’s maakt het compleet he. Volgende keer dan rammelende toppen toegewenst voor je.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. henk > november 20, 2020

  Antwoord

  hallo gino
  jammer dat je beoogde stek onder water stond
  je hebt wat vis kunnen vangen
  de tong is nog niet weg
  je vangt ze niet massaal ,maar die je vangt zijn meestal lekker vet
  dus op naar de volgende
  veel succes

  groet henk 1 van de drie limburgers

 4. ies > november 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Ja het was knap hoog water van de week, woensdag klotste het bij mij ook op de kade. Nee ik geloof ook niet dat de tong al weg is, als ik fitter was geweest en de tijd had vol kunnen maken dan ben ik er bijna zeker van dat er nog een paar bij waren gekomen, maar je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt en een pannetje vis binnen gehengelt.
  Groetjes ies

 5. Henry > november 20, 2020

  Antwoord

  Hey Gino,

  Het is altijd ‘n tegenvaller als je om wat voor reden niet op je beoogde stek kunt vissen maar je hebt toch nog wat gevonden om je hengeltjes uit te gooien. Veel aanbeten van kleine vis maar toch nog ‘n maaltje voor het thuisfront, prima toch!! Het is nog vroeg voor de wintervis maar daartegenover staat dat er zo nu en dan nog mooie grote tongen gevangen worden en ene scheefsmoel in de pan is en blijft ‘n lekkernij Goede vangst bij je volgende,

  Groetjes, Henry

 6. Stefan > november 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino, jammer dat het even duurde voordat je eindelijk de hengels uit kon gooien, gelijk beet aan de 1e hengel klinkt bekend, maar ze moeten even geduld hebben hoor, eerst de 2e erin…
  Misschien een goed idee om volgende keer ook wat pieren mee te nemen voor de wintervis? In ieder geval lekker gevist met actie op de toppen en wat panvis.
  Groeten, Stefan

 7. Gino > november 20, 2020

  Antwoord

  Hoi vissers,

  @Peter natuurlijk heb ik weer lekker gevist maar had er meer van verwacht dus ja het kan vriezen en dooien, haha.

  @Stefan dat was nou net de bedoeling om de wintervis niet te vangen maar de tongen !

  @iedereen goed om te horen van jullie dat de tongen nog niet weg zijn…natuurlijk weet ik ook dat je er geen grote aantallen meer gaat vangen nu.

  grtjs Gino

 8. jack jozen > november 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino.

  Zo heb je na veel omzwervingen toch mooi een paar uur kunnen hengelen en toch nog een mooi maaltje vis kunnen vangen de volgende keer hopelijk met minder kilometers veul groetjes Jack.

 9. Eldert > november 20, 2020

  Antwoord

  Ha Gino
  Als je ze niet vangt dan kun je er altijd van dromen. En dat kan ook heel leuk zijn. Maar toch gun ik je ze van harte. Die steenbolken daar ben je gauw op uitgekeken toch?
  Volgende ronde meer succes gewenst
  Groet Eldert

 10. hugo > november 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino,

  Aan de zagers zal het zeker niet gelegen hebben zo te zien! tong zal er wel nog zitten maar niet meer de grote hoeveelheden. Wel sneu voor jou dat de beoogde stek niet bereikbaar was. Spijtig van het klein grut maar het is niet anders de laatste jaren. Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.