Home Gastvissers Arno zijn laatste vakantie sessie

Arno zijn laatste vakantie sessie

Advertenties


Hallo allemaal,

De vakantie zit er nu op, jammer maar we hebben 3 weken lekker kunnen uitrusten en vissen.

Arno zijn laatste vakantie sessie

Gisteren nog voor de laatste keer wezen vissen. Overdag stond er een harde weste wind die in de avond zou gaan liggen. Eerst lekker wezen wokken met vrouw en kinderen en toen mijn rug volgelaaien met visspullen en om 19.30 richting strand. Met een volle pens was het maar net te doen haha. Het plaatsje waar ik de voorgaande dagen zat was bezet door een zeebaarsvisser maar die zou rond 9 uur stoppen, dus er maar langs gaan zitten en daarna opschuiven.

Arno zijn laatste vakantie sessie

Het was om 21.09 laag water. In het begin was het rustig net zoals de andere dagen. In de tussen tijd contact gehad met Peter want die stond een stuk verder op. Van Peter kreeg ik regelmatig een sms’je van de 1ste is binnen en dat 4 keer. Ik had nog niks en vroeg mezelf af had ik toch maar met Peter en Richard meegegaan, maar zocht niet zo ver te sjouwen. Rond 22.40 kreeg ik de eerste beet wat me de eerste tong op leverde van 23cm.

Arno zijn laatste vakantie sessie

Rond 23.00 de volgende van 24cm dus de eerste maatse was binnen.

Arno zijn laatste vakantie sessie

Langs me werd ook een mooie tong gevangen dus ze werden groter. 23.30 weer een dikke beet en weer een tong van 28cm en een gulletje van 25cm.

Arno zijn laatste vakantie sessie

Daarna nog een harde klap en tijdens het draaien schoot hij los, onderlijn afgebroken. En toen viel het stil, heel stil. Maar niet lang, Peter belde of het bij mij ook rustig was. Ja dus ik was niet de enigste. Mijn buurman ving nog een tongetje en wierp ook 4 Keer zijn onderlijn er af. Hij vertelde dat die lijn er al 4 jaar op zat. Verkeerde bezuinigingen vind ik. Tegen 01.15 ving ik de laatste tong voor de avond van 23 cm.

Arno zijn laatste vakantie sessie

Mijn buurman wist met 1 hengel 2 verloren onderlijnen binnen te halen en aan de afgewerpte lijn zat nog een mooie tong. Om 01.45 de spullen ingeruimd en richting camping.

Binnenkort maar weer eens terug nu de tong er nog zit. Proost iedereen en dat je flink mag vangen.

Groeten Arno Jacobs

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 3, 2012

  Antwoord

  Hoi Arno, toch in ieder geval nog een paar maatse!
  Groetjes peter

 2. arno > augustus 5, 2012

  Antwoord

  hoi Peter, ja in ieder geval een paar maatse. had daar alleen een paar weken eerder moeten staan dan had ik er veel meer gevangen. maar toch een paar leuke tongen gevangen de laatste dagen. zie je snel
  groeten arno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *