Home Gastvissers Gino, vissen aan kanaal Terneuzen

Gino, vissen aan kanaal Terneuzen

Advertenties

Hoi Peter,

Zondagavond tegen beter weten in toch maar nog eens gaan proberen…

Eerst in de voormiddag prima aas van bij Dixhoorn gehaald natuurlijk kweek en pieren had ik besteld.

Tegen 20h lagen de lijnen te water en er zat gelijk actie in, prima zo wel telkens ondermaats, botje, doublet botje en tongetje dan weer een botje iets groter nu en dit op een 45min tijd nou nou dacht ik!

Dan werd het rustig en ik zag in de verte dat de plaats die ik voor ogen had vrij was nu… dus even een 300m verhuizen gelukkig kan dit met de auto hehe. Komt er in het donker een patrouille boot aangevaren kort tegen de kant gelukkig lag er maar 1 hengel in die ik nog net kon redden… hij had me niet gezien en heeft zich netjes geëxcuseerd!! Rond 11h wil de hengel ophalen en ik neem deze ter hand en gelijk een flinke klap op de hengel dus even wachten… dan toch maar binnen gehaald en ja hoor een maatse tong 28cm, joepie.

Gelijk terug beazen en gelijk terug beet ik denk zou het nou toch gaan gebeuren… maar nee hoor een paling zo groot als een Franse tap, pffff.

Nog enkele beten gehad maar niet kunnen verzilveren en om 01.00 u maar opgeruimd en richting huiswaarts. Toch een leuke avond gehad met klank en lichtshow in de verte!!

 

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Fishguppy > juli 26, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino, erg leuk verslagje, met toch alweer wat visjes en een maatse tong voor de pan.
  Ben eens benieuwd hoe het daar gaat, als de het een echt goed tongjaar is, net als vorig jaar?
  Daar gaan we vast wel een keer achter komen, met jou als schrijver!
  Chapeau Gino!

  Groetjes Peter

 2. Nico > juli 26, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino. Alweer mooie foto’s genomen en daarvan een leuk verslagje er bij gemaakt. Hopelijk komen voor alle vissers nu de grote Tongen na de kant toe. En gelukkig was Jij er op tijd er bij je moet er niet aan denken dat je hengel kwijt was. Zo zie je maar het is altijd uit kijken waar je staat en voor de volgende sessie heel veel succes toegewenst.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 3. ies > juli 26, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Dit begint al op vissen te lijken, regelmatig beet en regelmatig vis, ook al zijn ze te klein ben je toch echt met het vissen bezig en niet alleen met bootjes en vogels kijken. Lekker man, je hebt het weer zo beschreven dat de kriebels om te gaan weer heviger worden. Voor de volgende sessie wens ik je dan ook meer maatse tongen toe.
  Groetjes Ies

 4. Henry > juli 26, 2021

  Antwoord

  Hey Gino,
  Een mooi verslagje van je belevenissen aan het kanaal. Toch tijdens deze visserij weer wat rammeltjes op de top gehad al was het zoals overal helaas veel ondermaatse vis maar……vangen is vangen!!!
  Toch een mooie maatse Tong voor de pan kunnen scoren en dan mag je momenteel al helemaal niet mopperen. Mazzel dat je maar een lijn in het water hebt liggen als een schipper wat dicht op de kant komt, met twee hengels ben je meestal in het gunstigste geval een boel hoofdlijn en alles wat daaraan vast zit kwijt. Ook bij ons zit het natuurlijk al een hele tijd te kriebelen om weer naar de waterkant te tuffen maar uit betrouwbare bronnen ( visser die vlak bij onze beoogde stek woonachtig is) is het momenteel bar en boos, veel zoet en vervuild water en daar zou ik als ik ’n vis was natuurlijk ook niet in rond gaan zwemmen.
  Maar er komen beslist weer betere tijden en dan zitten we uiteraard weer aan de waterkant.

  Groetjes, Henry

 5. hugo > juli 26, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Je bent een volhouder, en je weet die worden altijd beloond hè! Ziet er weer goed uit man toch lekker aan het water gezeten en met het nodige amusement van de aanbeten. Spijtig dat veel vis ondermaats is maar het is niet anders dit moment, toch een mooie tong weten te strikken. Ga misschien deze week eens een poging wagen aan het strand, eens zien dat ik daar een tong kan verschalken. Succes bij je volgende poging.

  Groetjes Hugo

 6. Eldert > juli 26, 2021

  Antwoord

  Ha Gino
  Als Peter een bokaal zou schenken voor de volhouder van het jaar dan heb jij die wel verdiend . Blijf lekker doorgaan kunnen wij genieten op het droge . 😁
  Groet Eldert

 7. Jack Jozen > juli 26, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino.
  Je hebt er weer een mooi verhaal uit geperst en mooi gefotografeerd en ook weer lekker kunnen genieten aan de waterkant en ook nog een vis voor het panneke ..Maar het blijft dit jaar echt nog sprokkelen om een panneke vis bij elkaar te krijgen maar wat niet is kan nog komen he de aanhouder wint ..Veul groetjes Jack.

 8. Gino > juli 26, 2021

  Antwoord

  Eldert,
  Dan vrees ik dat ik 2de wordt hoor… Jeff is ook volhouder en fanatieker dan ik😂👍.
  Je moet toch iets hé anders is het zetelhangen… en af en toe een visje is altijd een meevaller.

  Grtjs Gino

 9. Eldert > juli 26, 2021

  Antwoord

  He Gino
  Als je nou geen selfie meer durft te plaatsen , mag je ook wel een foto van den Inkel er bij doen hoor. 😛
  Eldert

 10. Stefan > juli 26, 2021

  Antwoord

  Hey Gino, lekker bezig man, toch een maatse tong voor de pan en wat bijvangst, netjes hoor.
  Alvast suc6 de volgende keer,
  Groeten, Stefan

 11. Gino > juli 26, 2021

  Antwoord

  Hoi Fishguppy’ers,
  Bedankt voor de positieve commentaren en leuke reacties.
  Hopelijk wordt het nog een visrijk najaar voor iedereen👍

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *