Home Gastvissers Vissen aan de Waterweg

Vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hey visvrienden, bij deze heb ik een oude foto uit de archieven gehaald als kop foto zodat jullie me herkennen. De reden is dat ik geen foto’s kon toevoegen aan het verslag omdat ik mijn smartphone thuis was vergeten(oud worden zeker). Maar bij deze toch een berichtje gemaakt van mijn sessie aan de WW. Mijn aas had ik zondag reeds opgehaald bij de Familie Dixhoorn na een bezoekje aan Domburg. Om 19u aangekomen op de stek en een leuk plaatsje gezocht, er waren wel wat vissers aanwezig. Om 19.30u liggen de lijnen in het sop, en ga ik eens polshoogte nemen bij de buren die er ook nog maar net zaten. Het begin was zoals het de vorige keer was geëindigd veel kleine botjes met af en toe eentje van een mooi formaat. Om 21u mijn eerste mooie dreun bij het binnen draaien voel ik hem lossen pffff. Maar bijna op het zelfde moment een dreun op mijn ander lijn deze verzilver ik wel een tong van 33cm. Dan kom ik tot het besef nadat ik een foto wou maken van de vis dat mijn smartphone nog thuis lag. Maar de kop is er af, maar het krijgt geen vervolg wel enkele mooie botten…. ge begrijpt me wel. Op dat moment passeert  de Gino zijne boot die ik wou tegenhouden maar hij was net iets te groot ha ha. Rond 22.45 vang ik weer 2 tongen 30 en26 cm waar ik blij mee ben. Rond middernacht vang ik nog 1 ondermaats tongetje van 16cm en een steenbolk, dat was het begin van de wintervis die er begint aan te komen. Ik vis nog tot 2u , en vang nog een 3tal steenbolkjes en 2 mini wijtingjes. Ziezo mannen een verslag zonder fotos, maar een visserij met veel variatie aan vis. De tongen zitten er zeker nog maar voor hoelang nog? Zal thuis een foto nemen van mijn 3 maatse tongen die ik mee neem al de rest zwemt weer.

Dit zijn ze dan de 3 scheefsmoeltjes, aan iedereen rammelde toppen toegewenst en vergeet zeker jullie telefoon niet mee te nemen !!

Groetjes Hugo

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Fishguppy > oktober 21, 2022

  Antwoord

  Ha Hugo, dat is balen en ik begrijp dat je er niet voor terug naar huis rijd, als je pas tijdens het vissen merkt dat je gsm nog thuis ligt! Ik had het zelfde vorige keer met Peter de V., ben ik terug gereden, om mijn gsm, stel je voor dat er iets gebeurd met je auto of thuis of met mezelf?
  Het vissen was toch nog wat tong aan de maats, zoals het nog wel een tijdje zal blijven, waarschijnlijk gezien de temperaturen en moeten we het echte wintervissen nog even uitstellen.
  Suc6 met de volgende wie weet ontmoeten we elkaar of spreken we iets af.

  Groetjes Peter

 2. gino > oktober 21, 2022

  Antwoord

  Hoi Hugo,
  jammer dat we mekaar niet in levende lijve ontmoet hebben….had ik het geweten had ik zeker uitgestapt. Maar wat was het er druk dus heb ik niet de moeite genomen als er toch geen plek is!?
  Jammer dat je je mobiel vergeten was dat brengt toch een ander beeld bij je verhaal. De vangsten zijn bij mij net zo afgelopen met kleine wintervis en wat botjes. Ben ook rond hetzelde uur gestopt. De boor is ondertussen terecht, haaaaaaaaaaaaaa.
  Toch wat vis voor de pan en ze smaken heerlijk hoor!
  Succes bij de volgende .

  grtjs Gino

 3. ies > oktober 21, 2022

  Antwoord

  Hey Hugo, toch een fijn verslag geworden, van je avontuur aan de Waterweg en tja het voordeel van geen foto’s is dat er ook geen stek herkenning is, lol. Je hebt je toch weer duidelijk vermaakt met de hoeveelheid beet op de toppen en de targetvis mee naar huis. Jammer van de losser, maar die dingen gebeuren. Uiteraard voor je volgende sessie knoop in je zakdoek en de telefoon meenemen en tevens de bekende rammels en vis toegewenst.
  Groetjes Ies

 4. Nico > oktober 21, 2022

  Antwoord

  Hoi Hugo. Toch nog wat vis gevangen en het kan nu nog alleen maat beter worden. Ja jammer dat je mobiel thuis had liggen . Toch nog leuke foto’s gemaakt van die Tongen en met ook een verslag er bij. Hopelijk voor de volgende sessie heel veel rammelende toppen toegewenst . Hopelijk kom de schar na de kant toe want wij gaan morgen weer eens proberen bij Zoutelande. En dan met ze drie met hopelijk veel foto’s van de vis er op dan.

  Groetjes Nico.

 5. Stefan > oktober 21, 2022

  Antwoord

  Hoi Hugo, jij hebt toch ook een paar mooie tongen te pakken gekregen, zoals iedereen zijn maaltje momenteel bij elkaar probeert te vissen. De temperatuur is nog vrij hoog, waardoor ze vast nog een paar weken te vangen zijn. Hopelijk kun je nog eens een poging wagen binnenkort, alvast succes gewenst daarbij.
  Groeten, Stefan

 6. Eldert > oktober 21, 2022

  Antwoord

  Ha Hugo
  Dat is nou het voordeel als je niet zonder telefoon meer kunt , dan vergeet je dat ding niet ook. Maar je hebt toch weer lekker gevist . Paar tongen nog voor thuis en verder rammelende toppen. En zoals Ies zegt , stemherkenning is voor niemand zichtbaar . Succes de volgende ronde en wie weet komen we elkaar nog eens tegen.
  Groet Eldert

 7. Henry > oktober 21, 2022

  Antwoord

  Hey Hugo,
  Leuk dat je als openingsfoto meteen je snuit laat zien, nu ben je tenminste herkenbaar bij de Fishguppy’s.
  Vergeetachtigheid komt met de ouderdom, wij weten daar alles van, maar een schrale troost,je kunt als je gaat vissen beter je mobieltje vergeten dan je hengels !!! Zonder de smartphone gelukkig toch een leuke vis avond gehad, met regelmaat wat rammels op de toppen en ook ’n lekker maaltje verse vis voor het thuisfront
  Her en der wordt al wat wijting naar de oppervlakte getakeld maar nu het warme weer gelukkig nog wat aanhoud hoop ik dat we de komende tijd toch ook nog wat leuke maatse tongen kunnen blijven vangen.
  Veel plezier en een goede vangst bij je volgende visserij.
  Groetjes, Henry

 8. Kenneth > oktober 21, 2022

  Antwoord

  Hallo Hugo. Je hebt een paar mooie tongen gevangen. Leuk verslag trouwens. Toen de locals weg gingen, begon ik om 1 uur ’s nachts te vissen. Links van mij zag ik lichtjes branden later niet meer. Volgens mij was jij het, als ik t geweten zou ik kennis komen maken. Groetjes Kenneth.

 9. Jack Jozen > oktober 21, 2022

  Antwoord

  Hoi Hugo .
  Wat lees ik allemaal de oudjes worden vergeetachtig maar ik moet toegeven ze vangen wel vis voor het panneke maar zonder foto toestel kun je ook weer meer tijd besteden aan het vissen zelf . Ja als er weer een scheefsmoeltje gevangen word dan komen er wel meerdere vissers die hun geluk gaan beproeven dan word het weer een gezellige boel of niet? maar ja ieder word zijn visje gegund he hopelijk blijven ze nog effe hangen dan kunnen Henry en Ik het ook weer eens gaan proberen we hebben wel geluk dat jullie nog steeds die lekkere botten terug zetten daar voor dank Ha.

  Heel veul groetjes Jack.

 10. Leen > oktober 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Hugo
  Toch weer wat vis op de kant
  Ik ga vandaag weer een poging wagen
  Hopelijk kan ik een positief vangstbericht plaatsen
  Groetjes.leen

 11. Peter(fishguppy) > oktober 22, 2022

  Antwoord

  Jack, je mot die botten nog wel zien te vangen, al zijn ze je van harte gegund!
  Ben benieuwd of Kenneth zich hier nog eens laat zien met een verslag met foto’s?

  Grtjes Peter

 12. hugo > oktober 22, 2022

  Antwoord

  Hey Visvrienden, allemaal bedankt voor de leuke reacties, Peter gaan we zeker eens doen, als je zin hebt laat het me weten dan spreken we af. Gino en Eldert we zullen elkaar daar zeker wel eens tegenkomen of anders gaan we eens te samen naar de WW. Gino blij dat je uw bootje terug hebt gekregen hi hi. Jack & Henry de najaars tongen zitten er zeker nog een tijdje, maar nog veeeel meer bot dus gaan mannen en verlos ons ervan ha ha.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *