Home Gastvissers Het loze vissertje, vissen op tong

Het loze vissertje, vissen op tong

Advertenties

Hallo iedereen.

Maandag 12-08, weer eens gaan vissen aan de Nieuwe Waterweg. Om 1:30 lagen de onderlijnen in het water. De beet zat er gelijk goed in, alleen bijna alles onder de maat. Wat kleine tongentjes tot 20cm (6).. een zeebaarsje van 23, een palingkje rond de 27 cm en 5 botjes tussen de 20 en 25 cm zijn retour gegaan.

Het loze vissertje, vissen op tong

Wel 3 maatse tongen meegenomen.

Het loze vissertje, vissen op tong

Het loze vissertje, vissen op tong

Gelukkig heb ik mijn belletjes nog met verlichting.

Het loze vissertje, vissen op tong

Door de harde wind (kracht 5).. heb ik niet veel aanbeten gemist. Om 7:30 weer gestopt en naar de camping gereden in Stavenisse.

Het is lang geleden dat ik op de site geschreven heb, dit door misverstanden en privé. Ik hoop dat ik weer de rust en het genot kan vinden om weer te vissen. Dit heeft toch op een laag pitje gestaan. Ik probeer iedere keer iets te laten weten en weer reacties te schrijven. Dit zal niet altijd gaan, door werk en privé. Maar ga zeker weer meer vissen. Kopke leegmaken en genieten.

Gr. Johan Welten.

Beter bekent als.. Johan het (loze) vissertje

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Hey Johan, ik ben heel blij dat je weer terug bent en hoop alleen maar, dat het op zeer korte termijn stukken beter met je zal gaan en gelukkig heb je nog een maaltje vis mee naar huis kunnen nemen!
  Ik geef altijd bij iedereen een reactie, ook bij de nieuwe schrijvers 1 of 2 keer, maar werd ik vroeger over geslagen, met een reactie, kon ik daar heel erg mee zitten, maar nu maak ik me daar niet zo druk meer om, geeft iemand een reactie bij mij, dan geef ik er zeker een terug en zo hoort het, mekaar stimuleren, noem ik dat! Maar, slaat iemand mij over met een reactie, dan is mijn geheugen heel goed en dat onthou ik en dan is het de volgende maal gewoon hun beurt!

  Nou, hoop nog veel van je te horen en dat het je maar goed mogen gaan!

  Groetjes Peter

 2. Nico > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Hoi Johan, En gelijk dan wat vangen en met mooie foto’s er bij en met verslag mooi man.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. jack jozen > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Hoi Johan dat is nog eens wat anders om de nacht door te brengen dan in je bed.Je hebt er een mooi verslag van gemaakt en de foto,s zijn goed gelukt en nog vis voor het panneke ook tot het volgende verslag,hopelijk staat er intussen ook een verslag van Henry en mij. Veul groetjes Jack

 4. hugo > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Hallo Johan,

  Fijn om weer iets van je te horen,vissen is zeker een therapie om je zorgen voor even te vergeten man!maar elk huisje heeft zijn kruisje zeggen wij in Belgie,maar na regen komt zonneschijn hoor!.Je hebt je toch niet verveeld lees ik,3 maatse tongen is een maaltje vis hé!
  Veel sterkte en succes bij je volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 5. Johan het (loze) vissertje > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Fijn om al jullie reacties te lezen. Doet me goed. Bedankt. Hoop snel weer te kunnen gaan vissen.

  Gr. Johan het (loze) vissertje

 6. Henry > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Beste Johan,

  Lekker genieten aan de waterkant, geen gezeur en efkes alle sores opzij zetten, heerlijk toch. Momenteel wordt overal veel ondermaatse vis naar boven getakeld maar het is toch prachtig om met regelmaat de toppen te zien rammelen, het blijft tenslotte vissen. Ondanks de vele kleintjes nog ’n lekker maaltje tong voor het thuisfront…..smakelijk eten!!!

  Groetjes, Henry

 7. Kees > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Johan, lekker nachtje doorgevist. Heerlijk man! Ideaal om het koppie leeg te maken. Mooi verslag!
  Tot de volgende!

 8. Stefan Groenheide > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Hoi Johan, fijn dat je weer terug bent, hoop dat het je goed gaat en kunnen we hopelijk regelmatig van je verslagen genieten. Mooi dat je een bovenmaatse tingen wist te scoren, hopelijk je volgende sessie een echt flinke vloermat erbij.
  Groeten, Stefan

 9. Rob > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Hey Johan,
  Toch nog een mooi bakseltje vis voor thuis gevangen.Er gaat niks boven vissen om het koppie even leeg te maken,lekker relaxed aan de waterkant zitten,heerlijk.
  Ik lees dat je in Stavenisse op de camping zit,heb je het al eens geprobeerd bij de invaliden steiger?Misschien dat er daar mooie tongen gevangen worden.
  Groetjes,Rob

 10. Leo > augustus 15, 2019

  Antwoord

  Hé Johan
  Mooi verslag toch nog een paar maatse er bij
  En inderdaad vissen werkt bij mij in iedergeval ook als therapie.Ben laats ook aan de nieuwe waterweg geweest maar weet niet de juiste plekken te vinden ik zeg vaak,beter een mindere dag met vissen als een goede op het werk.ik wens je nog vele mooie vis avonturen
  Gr.Leo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *