Home Gastvissers Ies, vissen aan het Beerkanaal, 2e stuk

Ies, vissen aan het Beerkanaal, 2e stuk

Advertenties

Allereerst, wil ik Peter langs deze weg bedanken voor de Singelton12 jaar oude malt. Deze zou ik openen na mijn eerste visdag,
gelukkig had ik dat gezegd en niet na mijn eerste vis, pffff dan had de fles nu nog dicht geweest.
Gisteren mijn Moppi gevraagd of ze zin had, goed aangekleed, bootjes en zeehonden te spotten aan het Beerkanaal. Daar had zij wel oren naar.
Ten eerste wilde ik weten of het idd afgesloten was, ten tweede wilde ik mijn nieuwe Dacia spring op de snelweg uittesten ( electrisch)
en te derde had ik natuurlijk wel zin in die 13 jaar oude malt. Allereerste viel ik weer in de oude fout dat ik vergeten was dat ik soms vergeetachtig ben,
dus bij de botlekbrug ben ik omgekeerd om mijn aas op te halen. Bij de waterkant kwam ik er achter dat ik het top oog wat ik vorig jaar verloren had te laten vervangen.
Dus dat werd vissen met maar 1 stok.

Ik was eigenlijk van plan achterin bij het haventje te gaan zitten maar helaas was reeds bezet.

Ik heb dus afgewisseld met ver en dichtbij vissen, ver heb ik 2tikjes gehad zonder noemenswaardig aas kwijt te raken kort bij,
zeg veertig meter kale haken terug zonder tikjes, dus neem aan garnalen. Maar mijn doel was bereikt ik mocht de fles opentrekken, Peter proost

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 1, 2023

  Antwoord

  Ha Ies, de lijnen toch weer nat mogen maken en achteraf lekker genoten van een goed sapje!
  Wat wil een visser nog meer, ja vis natuurlijk, zal vast wel komen op deze mooie stek, waarvan ik eigenlijk overtuigd was dat hij afgesloten was en ja op dat kopje tegen de Tennessee haven is het goed vertoeven met mooie vangsten in de juiste tijd.
  Voor de volgende meer geluk toegewenst!

  Grtjes Peter

 2. Nico > mei 1, 2023

  Antwoord

  Hoi Les. jij heeft ook het zilte nat opgesnoven jammer dat de vangsten niet denderend waren. Maar Proost in ieder geval en dat het je mag smaken. En toch leuke foto’s gemaakt van hoe het er daar uit ziet en met een verslagje er bij top. Leuk dat er nu wat meer verslagen op deze site kom want dat heeft Fishguppy wel verdiend.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 3. Eldert > mei 1, 2023

  Antwoord

  Ha Ies
  Mooi man weer een berichtje van jou. Die vis komt vanzelf wel weer . Eerst maar genieten van dat zalige vocht. Je hebt ieder geval weer genoten van het water en dat in combinatie met mooi weer . Das toch ook al heel wat waard. Succes de volgende keer . Groeten Eldert

 4. Leen > mei 1, 2023

  Antwoord

  Hoi Ies
  Helaas geen vangsten maar wel weer lekker buiten geweest
  En een paar mooie foto’s
  En genoten van het uitzicht
  Volgende keer weer meer geluk
  Groetjes leen

 5. Stefan Groenheide > mei 1, 2023

  Antwoord

  Hey ies, jammer van de vangsten, maar goed te zien dat de stek niet afgesloten is, alhoewel het denk ik niet meer zal worden als vroeger…
  Groeten,
  Stefan

 6. Jack jozen > mei 1, 2023

  Antwoord

  Hoi Ies.
  Een prachtig verhaal met mooie foto s jaren terug was het voor Henry en mij een bekende stek alleen in de nacht stikte het van de ratten . Hopelijk is de malt je goed bekomen van de vis jammer maar dat komt wel ik heb gehoort dat er al enkele scheefsmoelen zijn gevangen dus niet opgeven he de aanhouder wint.
  Heel veul groetjes Jack.

 7. Hugo > mei 4, 2023

  Antwoord

  Hallo Ies,
  Leuk om weer wat van jou te horen, wat het vergeten betreft ben je niet alleen,begin zelf veel te noteren oud worden he’ Spijtig dat de vis niet wou meewerken maar de kop is er af.Dat sapje ziet er lekker uit…..laat het je smaken.Weer een leuk verhaal van gemaakt man. Succes bij je volgende trip.
  Groetjes Hugo

 8. Henry > mei 6, 2023

  Antwoord

  Hey Ies,
  Ik heb lang geleden ‘ns gehoord dat je van Singelton 12 jaar oude malt enorm vergeetachtig kunt worden en het blijkt dat daar wel ’n kern van waarheid zit, ikzelf houd het daarom meestal bij ’n simpel pintje. Ondanks de verschillende afstanden helaas geen vis op het droge kunnen takelen maar……genietend van een heerlijk sapje kan een dagje aan de waterkant toch zeer aangenaam zijn. Succes bij je volgende poging.
  Groetjes, Henry

 9. ies > mei 6, 2023

  Antwoord

  Tja Henry, nu je het zegt, het is mogelijk dat ik dat eerder gehoord heb, maar uhhh,…. ach wat het is lekkere zachte whisky, dus dan maar een keer extra rijden om toch met aas te kunnen vissen, zolang ik me maar herinner dat hij zacht is, Uiteraard prettige vakantie toe gewenst met naar ik hoop een lekker voorjaars zonnetje.
  Heren dank u voor de wederom leuke reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *