Home Gastvissers Kwartaalprijs en vangstverslag Jack Peelman

Kwartaalprijs en vangstverslag Jack Peelman

Advertenties

Hoi Sportvisser,

Afgelopen week stapte mijn vrouw met een grote doos binnen, ze had me al een berichtje gestuurd met de melding dat ze vis zou meebrengen??? Dat is normaal toch mijn taak? Nu goed eenmaal de doos geopend werd het me duidelijk, eigenlijk verduidelijkte Lars, m’n vierjarig zoontje het. Papa!!!, een zilveren taartvis!!!

Kwartaalprijs en vangstverslag Jack Peelman

Hartelijk dank Fishguppy, ze heeft gesmaakt !!!

Nu ik zit te typen geef ik maar meteen m’n laatste vis/vangstervaringen mee.

Afgelopen weken weer aardig staan zeebaarzen, 3 tot 5 sessies per week, soms maar een paar uurtjes, in de weekends vaak een hele nacht. Van enthousiasme rond de vangsten loop ik niet meteen over. Tot nog toe had ik 2 erg leuke nachten, een keer 20 en een keer 16 stuks. Ook best wat ondermaatse maar wel avondjes vol plezier. Helaas is het merendeel van de sessies véél minder succesvol. Vangen we dan helemaal geen baars?, natuurlijk wel maar als we 2 – 3 vissen vangen zijn we tevreden. Lang niet meer de gebruikelijke vetpot die het voorgaande jaren vaak wel was. Nu goed niet geklaagd, vissen is veel meer dan vis vangen, zo sta ik vaak met m’n vismaatjes aan het water, we kopen al eens een nieuw hebbedingetje,…

Zo ging Mario laatst over tot de aankoop van een nieuwe zeebaarswapen. Na lang wikken we wegen bleven er drie kandidaten over; een St. Croix Legend Elite, een Abu Rocksweeper en een Daiwa Tournament ags. Allen hengels met zowat dezelfde eigenschappen, strakke spinhengels van uitmuntende kwaliteit, vervaardigd uit de nieuwste materialen. Zijn uiteindelijke keuze viel op de Daiwa.

Kwartaalprijs en vangstverslag Jack Peelman

Kwartaalprijs en vangstverslag Jack Peelman

Kwartaalprijs en vangstverslag Jack Peelman

Schitterende hengel, ik heb ‘m al mogen proberen,… Een super aangename shadhengel om mee te vissen, die in prestaties niet onderdoet voor mijn St.Croix Legend. Gooien doet hij net zover en het gevoel, bodemcontact, drilgedrag, groengevoel,… Het zit allemaal prima. Eén, naar mijn gevoel mindere punt is de foamen grip, kurk voelt voor mij beter aan maar dat zal wel een persoonlijke keuze zijn vermoed ik.

Hij kan er alweer tegenaan, met zijn nieuwe zeebaarswapen!

Groetjes, Jack Peelman Hengelsportvanderpoel Yerseke

Voor meer foto’s

Zie ook Onze Facebook Pagina

We zouden het erg op prijs stellen als u een like geeft, voor onze pagina en de verslagen, om verder te groeien in de toekomst!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 3, 2014

  Antwoord

  Hoi Jack en familie,
  ik zie aan jullie blijde gezichten, dat de kwartaalprijs ook deze keer weer goed besteed is, met dank aan onze sponsor Richard de leede en de Taarten van Brabant!
  Hij was verdiend Jack!

  Groetjes Peter

 2. zeehondentemmer > augustus 3, 2014

  Antwoord

  Hallo Jack en Familie.

  Succes alvast met je nieuwe hengel en ook eet smakelijk met de Taart.

  Groetjes Nico

 3. leon > augustus 4, 2014

  Antwoord

  Hoi Jack,

  Gefeliciteerd! wel verdiend!

  grtje Leon

 4. Marc > augustus 4, 2014

  Antwoord

  Heeeeeeeeeeeeej Gefeliciteerd Jack. Neem aan dat die stokken bij Henk in de shop staan ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *