Home Strand en kantvisserij Ongelooflijke visserij Waterweg

Ongelooflijke visserij Waterweg

Advertenties

Kon afgelopen nacht de slaap niet vatten en als ik sliep was het telkens kort, zal wel bij meer mensen zijn, met deze temperaturen? Om 3u hield ik het niet meer, dan maar gaan vissen, had nog ongeveer 3 ons kweekzagers en dan heb ik wel geteld 3 maal gevist met 1 kilo kweekzagers, dus da’s mooi. Worsten brood uit de vriezer en ontdooit in de micro en aas en koffie klaar, spullen in de auto en om half 5 ben ik ter plekke en weer de beoogde stek bezet, dus een straatje om en een andere plaats, waar ik meer vis, een eindje lopen en tegen 5 uur liggen de lijnen te water en wat er dan gebeurt is met geen pen te beschrijven, gelijk beet op beide hengels en 3 vissen, waarvan 1 aan de maats.

Ongelooflijke visserij Waterweg

Ongelooflijke visserij Waterweg

Dit is niets bijzonders zou je zeggen? De maatse laat ik leven in de emmer, doe ik altijd tot ik er meer heb en de ondermaatse zwemmen weer.

Om half 6 hoog en al snel een mooie tongen stroming met afgaand getij, zoals de tong dat graag heeft en ik heb mijn best gedaan om de 3 ons zagers op te vissen en het eind van het verhaal is, dat ik om 8 uur, nog de helft van de zagers over heb en ik heb na 5u geen ene aanbeet meer gezien. Ik vind dit zo raar, een vliegende start en dan totaal niets meer, is het de noorden wind, of is het de plaats van vandaag op dat moment, ik zal er nooit achter komen, maar de maatse tong leeft nog goed om 8u en ook hij mag terug en ik ruim op en rijd weer naar huis, met een toch verbaast gevoel? Maar ook dit hoort bij het vissen en ik plaats het toch, ongeacht de vangst!

Maar heb in ieder geval weer even gevist en de eerste week zal dit niet mogelijk zijn door omstandigheden.

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. jack > juli 22, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter dan ben je de nacht weer mooi door gekomen het was toch veel te warm in bed .Ik hoop dat de vangsten toch zo niet blijven,wij willen er dit jaar toch ook nog enkelen er uit sleuren,maar je hebt toch nog een paar foto,s kunnen maken groetjes. jack

 2. Frank > juli 22, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter
  Als het te warm is om te vogelen kan je beter gaan vissen.😁
  Jammer dat het maar 1 maatje is ,kan alleen maar beter worden

 3. Gijs > juli 22, 2016

  Antwoord

  Raar maar waar. Hopelijk komen ze weer snel los!

 4. Nico > juli 22, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter. Gelijk heb je want het was inderdaad niet uit te houden op bed . En heb jij groot gelijk dat je bent gaan vissen jammer dat het niet veel was. Maar dat maakt jij de volgende keer wel goed.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 5. werner > juli 22, 2016

  Antwoord

  hey Peter,

  Ben vanmorgen ook geweest (zijn mekaar voorbij gereden denk ik) Ik had er 5.

  Groetjes Werner.

 6. Nico lagendijk > juli 22, 2016

  Antwoord

  Mooi begin van je vissessie zonde dat het daarna stuk minder werd.was wel ideale nacht qua weer voor tongsessie vond ik zelf ook😊vannacht 4 uur aangekomen op favo stek (zou wel eens dezelfde kunnen wezen peter)samen met brabantse vismaat.hij had ook vliegende start allebij tot bij elven doorgevist en waar hij om 8 uur 7 mooie tongen had en ik 2 was eindresultaat bij elven hij 8 en ik 7 tongen waaronder twee mooie lappelino,s.hen menig keer stuk beter meegemaakt maar toch zeer tevree ook omdat de laatse weken de tong toch niet al te wild is.groetjes nico.

 7. Peter(Fishguppy) > juli 22, 2016

  Antwoord

  Hoi Nico, Waar die grote bus stond?

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.