Home Gastvissers Jack Peelman, Baarzen voor Het Visblad

Jack Peelman, Baarzen voor Het Visblad

Advertenties


Hoi Sportvisser,

In voorgaand bericht liet ik wat schemeren als zouden de foto’s “classiffied” zijn.

Jack Peelman, Baarzen voor Het Visblad

Welnu, ik kan het verhaal doen !

Ik werd een poos geleden terug benaderd door Robert De Wilt van Het Visblad. Na reeds eerder met hen enkele dingen rond sportvissen te doen ( remember; de botlepel ), werd me deze keer de vraag gesteld of ik een idee had over Zeebaarsvissen.

Erg lang moest ik er niet over nadenken, ik wilde wel wat kwijt over welke techniek ik op welk type stek tijdens het Zeebaars seizoen gebruik. Het resultaat is te lezen in de juni uitgave van Het Visblad. Het was voor mij, zoals gezegd, niet de eerste keer dat ik met een fotograaf op pad ging en wist dat ik me moest voorbereiden. Gezien het korte tijdsbestek en de drukke agenda van Sander de Boer, om de fotograaf bij naam te noemen, was het moeilijk om het juiste getij te vissen in het bijzijn van Sander. Bovendien zou foto’s nemen in het donker erg moeilijk zijn.

Jack Peelman, Baarzen voor Het Visblad

Ik besloot dus, samen met Mario, de nacht voor de foto-shoot reeds te vissen om er zeker van te zijn dat we vis op de foto zouden krijgen. Het lukte, en hoe,…

Jack Peelman, Baarzen voor Het Visblad

Ondertussen zijn we weer enkele weken verden en blijven de strandspullen in de kast. De eerste succesjes op de shad zijn alweer geboekt. Ik besef net dat ik “succesjes” schreef, daar waar het gisterenavond nog ging over een flinke knaap van 64cm.

Jack Peelman, Baarzen voor Het Visblad

Keep on bass-hunting !

Jack Peelman – Hengelsportvanderpoel – Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 9, 2014

  Antwoord

  Beste Jack,
  ik wil eerste even laten weten, dat wij en dan denk ik dat ik ook voor Paul mag spreken, er erg trots op zijn zo een mooi bericht te mogen plaatsen!
  Wauw, wat is tie mooi en groot en zulke schitterende foto’s!

  Complimenten Jack!

  Groetjes Peter

 2. Luc > juni 9, 2014

  Antwoord

  Hey Jack,
  En of dat ie mooi is. Ik kan me inbeelden wat een leuke dril/adrenaline stoot daar op voorafgegaan is voor ie op de foto kon. Altijd leuk om je verslagen te lezen.

  groeten,
  Luc

 3. Werner R > juni 9, 2014

  Antwoord

  He Jack,

  De droom van iedere visser om zo een kanjer van het strand te kunnen vangen.

  Echt mooie foto’s!!

  Groetjes Werner.

 4. jack > juni 9, 2014

  Antwoord

  we zullen de technieken is goed lezen misschien hoef ik dan niet meer gaan te zoeken onder de regenboog
  gr jack

 5. meunenmaaier > juni 9, 2014

  Antwoord

  Hey Jack,

  wat een mooie foto’s! Ik ga dit weekend een weekendje zeeland vissen na bijna een jaar te hebben stilgestaan . Nog tips qua stranden om een mooi baarsje te vangen? Had gelezen dat vanaf Vlissingen tot West Kapelle onderlijnen trekken is……

  gr!

 6. Johan het (loze) vissertje > juni 9, 2014

  Antwoord

  Hoi Jack.

  Schitterende baarzen. Ik heb het artikel meerdere malen gelezen in het visblad, en vond het geweldig. Alles over zeebaars vissen van strand tot dobbervissen.

  Gr.

  Johan het (loze) vissertje

 7. zeehondentemmer > juni 9, 2014

  Antwoord

  Hey Jack. Wat een mooie foto”s van de vis die je heeft gevangen.

  Gr Nico

 8. Jack Peelman > juni 9, 2014

  Antwoord

  Bedankt allen voor de erg leuke reacties, het was genieten om het artikel te mogen schrijven en vooral de foto-shoot was vet.

  @ meunenmaaier;
  Ik zou de stranden van Domburg, Oost Kapelle, Vrouwepolder of de Banjaard opzoeken. In de buurt van palenrijen vissen en zeker het hoogwater niet schuwen. Zonder vangstgarantie maar zeker het proberen waard.
  Succes!

  mvg,
  Jack

 9. de strandjutter > juni 9, 2014

  Antwoord

  HE: Jack
  deze zijn mooi voor de pan als ze er in passen vangen we die ook maar een keer dan zijn we ook blij veel succes met veel vangsten.
  mvg.Jan

 10. meunenmaaier > juni 10, 2014

  Antwoord

  @Jack ;

  bedankt vor de tips! Ik neem mn camera meee dus mocht k ze vangen stuur ik een berichtje in 😉

  gr!

 11. Arjan > juni 10, 2014

  Antwoord

  Heerlijk zo een dikke baars jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *