Home Gastvissers H.S.V. Philips aan Waarde 12

H.S.V. Philips aan Waarde 12

Advertenties


Hallo medevissers.

Hier komt nog een verslagje van de derde wedstrijd van philips en trouwens ook de laatste van het Jaar. Deze is gevist bij Waarde 12 en van 10 uur tot 13 uur opkomst was nu ook zeer mager maar totaal 8 man. Toen de toeter ging werden er ook weer verschillende onderlijnen richting het zilte nat gegooid. Ook werd er nu alleen met pieren gevist geen kweekzagers. Deze keer had de winnaar twee vissen gevangen van totaal 44 cm aan vis twee botten en de tweede had drie vissen totaal 37 cm aan vis en en vier andere vissers hadden maar een vis gevangen waaronder ik zelf ook een botje van 10 cm en toch blij mee was omdat ik weer van de nul af was. Ook stonden wij nog na de middag in de regen en mist aan de kant en er lagen toen nog ’twee vissers boten met wat kleinere bootjes op het water om de geluk te proberen.

H.S.V. Philips aan Waarde 12

H.S.V. Philips aan Waarde 12

Nadat de toeter ging om 13 uur hadden me broer Jan en ik besloten om weer richting vlissingen toe te gaan om daar ons gelukt te proberen om wat meer vis te vangen. Toen wij op de boulevard kwamen was ons plekje nog vrij en daarna de auto geparkeerd . En richting het strand toegelopen omdat het laag water was om 17 uur en dus een mooi tij om te vissen. De onderlijn ging daar tegen 14:30 ook weer richting het zilte nat toe en wachten op de vis. Ook stonder er al totaal 20 man vanaf het strand te vissen en dat gaf ons zeer zeker de moed om er een vis naar boven te halen. De eerste drie uur in het licht kwamen er maar alleen krabben naar boven en toen het donker begon te worden kreeg ik ineens meer beet. Omdat mij broer zich niet lekker begon te voelen stopte hij met vissen en ging in de auto liggen. ik heb nog wat doorgevist en kreeg na 5 min ineens een mooie beet en zat daar kort daarna een schar van formaat aan. Ook ineens meer vele beten maar ook met krabben er aan toen het ook nog begon te regenen hard tegen 18:30 ben ik achteraf gestopt en met ons twee naar huis terug gereden en kwam ik tot conclussie dat je maar beter in het donker kan vissen dan overdag. Omdat je zeeaas dan wat langer op je haak blijf hangen en de vis ook beter bijt en eerder bij het voer kan komen. Ook las ik nog een berichtje van de twee andere vismaten en die hadden toch wat redelijk een maaltje vis gevangen vlakbij domburg en ook in het donker. En daar komen wij met ze vieren nog terug om te proberen daar.

Voor de andere vissers van fishguppy vele vangsten nog toegwenst van Jan en Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 11, 2012

  Antwoord

  Hoi Jan en Nico,
  is de wijting nog niet gearriveerd aan Waarde?
  Had wel meer cm’s verwacht!

  Groetjes peter

 2. Werner R. > november 11, 2012

  Antwoord

  Toch een lange dag geweest voor jullie, jammer dat je niet wat meer hebt kunnen vangen.
  Er valt overdag toch best wel een visje te vangen momenteel, maar dan moet je naar zoutelande gaan denk ik.
  In ieder geval voor de volgende keer ook een een goed vangst Nico en Jan!!

  Groeten Werner R.

 3. Gijs > november 12, 2012

  Antwoord

  Jammer dat er niet meer te vangen viel. Wijting is in Rdam al volop te vangen (mooie maten tussendoor). Even iets anders: ik heb maandag 19-11 een trip gepland op de zeebaard met de Valkyrie. Ik zie dat er nog 5 plaatsen open zijn. Iemand interesse?

  Groet

 4. Werner V > november 13, 2012

  Antwoord

  Hoi mannen,

  jammer van de tegenvallende vangsten. Blijkbaar is het de laatste jaren aan waarde een heel stukje minder dan vroeger. Vlissingen boulevard is goed tegen laag als je de vaargeul kan bereiken.
  Volgende keer beter maar weer zeker he šŸ˜‰

  Grtz
  Werner V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *