Home Gastvissers Strandvissen aan Vlissingen, Nollestrand en Boulevard

Strandvissen aan Vlissingen, Nollestrand en Boulevard

Advertenties

Hoi Vis vrienden.

Hier is nog een vangstbericht van dinsdag ochtend en nadat wij eerst de pieren hadden opgehaald bij de vriendelijk mensen van Dixhoorn. Hadden wij onderweg besproken waar wij wilde gaan vissen en toen zeiden laten we maar eerst op de boulevard proberen bij de gevangenis toren. Toen Wij daar aan kwamen stonden er al 5 man te vissen en zijn we maar naar het Nollestrand toe gegaan en hadden we daar plek genoeg en geen vissers te zien daar. De onderlijnen gingen tegen 10.45 allemaal richting het zilte nat toe en werd het afwachten of we vandaag een visje naar boven konden halen. Welnu het lang wachten want Wij kregen helemaal geen beet en het aas zat er ook nog gewoon er aan. Nadat wij tot ongeveer 13.30 hadden gestaan besloten we om toch nar de boulevard te gaan kijken of we nu wel wat plek hadden daar. Maar de vissers stonden er nog en besloten we om daar op dat plaatsje te gaan staan waar we wel eens hebben gevist en dat was vrij. Daar zijn hebben we gevist tot 17.15 en daar heb ik welgeteld een zeebaars er uit gehaald van 37 cm om 15.00 en verder helemaal geen beet meer gezien. Wel lekker in de zon gestaan en dat was in ieder geval mooi mee genomen en was het ook druk op het strand maar wat wil je nog meer met dit Weer. De verwachtingen waren niet hoog bij ons en dat is uit gekomen en is het van 24 November 2018 dat Wij samen hadden gevist en toch plezier hebben gehad. En dus word het wachten op betere tijden en dat de vis weer naar de kant toe komt dan. Er kwam ook nog een visser bij ons staan praten en bleek het een van de twee Edwin te zijn en die Had Ik van 2 November 2011 niet meer gezien en dat was al heel lang geleden Mij kon hij nog wel zei hij en hopelijk komen we nog mekaar nog wel eens tegen. Want hij sukkelde ook al heel lang met zijn gezondheid en af en toe vis hij ook nog vertelde hij. Ps er zijn wel drie Foto’s genomen en bleek later dat ik ze niet van me camera er af kon halen word het dan via me mobiel….de Volgende keer dan.

Groetjes van Nico de Zeehondetemmer en Johan ut Boske.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 27, 2019

  Antwoord

  Nico, blijven oefenen, met je camera, dat moet lukken.
  Niet geschoten is altijd mis, zal toch zo langzamerhand weer op gang moeten komen, denk ik toch, maar ik wacht ook nog even op beter.

  Groetjes Peter

 2. jack jozen > februari 27, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico volgende keer beter de vis komt er aan zet de bottenpan maar alvast klaar Hi. Ik heb jullie gisteren middag gevolgd via de webcam op de boulevard,heb wel gezien dat de meeste niet bij zijn hengel bleven,dan zie je beten ook niet he ,maar ja vissen is ook ontspanning. Mooi verslag alleen ik mis een paar foto,s of zijn ze zo lelijk dat ze niet op de foto willen Ha.Veel groetjes jack.

 3. hugo > februari 27, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico,
  De vangsten zijn momenteel gene vette hè!maar laat het een troost zijn je bent niet alleen!!nu is het belangrijk te genieten van het goede weer en de vrienden die je omringen aan de waterkant,een goed verhaal met of zonder vis is even leuk om te lezen succes bij de volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 4. Henry > februari 27, 2019

  Antwoord

  Hey Nico,
  Helaas zijn de vangsten op het ogenblik overal nihil. Ook wij wachten eventjes totdat de vis wat meer trek krijgt in ’n verse pier of zager. Desalnietemin is het met dit pracbtige weer inderdaad volop genieten aan de waterkant. Nog efkes geduld,er komen zeker en vast weer betere tijden!!!

  Groetjes, Henry

 5. Nico > maart 3, 2019

  Antwoord

  Hoi. Beste visvrienden ook jullie bedankt voor je leuke reactie op mij visverslag. En hopelijk de volgende keer weer met foto’s er bij.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *