Home Gastvissers Jacky, vissen aan de Botlek

Jacky, vissen aan de Botlek

Advertenties

Hoi Peter,

Woensdagavond onverwachts en vrij spontaan gaan vissen in de Botlek. Eind van de middag eerst aas gaan halen, een mix van kleine kweekzagers en steekzagers. Rond 18.45 weg gereden en om 20.00 lagen de hengels te wachten op de eerste vis. De eerste vis liet op zich wachten tot omstreeks 21.00uur, een klein botje. Vanaf dat moment ging de vis lopen en vind ik met enige regelmaat een ondermaats tongetje en enkele zeebaarsjes. Om 22.00 ongeveer zou het water weer afgaan en vanaf dat moment kwam de beet er goed in en kwamen ook de eerste maatse tongen. Ik had bijna continu beet maar voornamelijk ondermaatse tongetjes en kleine botjes.

Jacky, vissen aan de Botlek

Rond 23.15 opgeruimd aangezien ik de volgende dag weer gewoon moest werken. Eindstand in de emmer 7 maatse tong(etjes) en ik denk in totaal een 20-25 vissen gevangen. Het was een mooie maar warme zomeravond

Vangse allemaal

Gr Jacky

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 28, 2019

  Antwoord

  Ik kan alleen maar zeggen, dat ik verbaast ben, dat ik nog nooit een maatse vis heb gezien aan de meetlat en toch vang je er telkens maar genoeg volgens je woorden, maar ik denk toch dat vele mensen hieraan twijfelen? Ik werd er enkele jaren geleden van verweten om oude foto’s te gebruiken, door enkele vissers die zelf nooit wat vingen, daar om toch vaak de meetlat gebruiken en wat meer tijd in je foto’s steken?

  Gr Peter

 2. hugo > juli 28, 2019

  Antwoord

  Hallo Jacky,

  Een mooi aantal vissen gevangen op een 3 tal uurtjes,7 maatse tongen is zeker niet slecht gevist op dit moment hoor!maar 1 gouden raad geef ik wel mee…neem ook foto’s van de maatse tongen dan ben je geloofwaardig.Succes bij je volgende visserij.

  Groetjes Hugo

 3. Nico > juli 28, 2019

  Antwoord

  Hoi Jacky. niet slecht gevangen voor een paar uurtjes vissen en 7 maatse tongen daar kan je mee thuis komen he. Leuke foto er van gemaakt en met ook een mooi verslag er bij….

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Rob > juli 28, 2019

  Antwoord

  Hey Jacky,
  Dat is niet verkeerd,7 maatse tongen op een paar uurtjes vissen.
  Het zou inderdaad wel leuk zijn om daar foto’s van te zien,hoewel het niet makkelijk is om ze te meten.
  Als ze zeker aan de maat zijn kun je ze eerst een tik op de kop geven,dan blijven ze wel liggen.
  Maar ik had het vorige week lastig om ondermaatse tongen te meten.Die krengen willen niet blijven liggen,ze blijven kronkelen.
  Groetjes,Rob

 5. Jacky > juli 28, 2019

  Antwoord

  Jammer dat mensen twijfelen aan mijn oprechtheid

  Ik tik hier een verslag, omdat ik ook via dit forum de meeste stekinfo heb gekregen en dan vind ik dit het minste wat ik ervoor terug kan doen. Ik zal in het vervolg meer foto’s maken en ook op de meetlat

  Al twijfel ik nu wel of ik het nog zo leuk vind om een verslag voor hier te maken. Ben verslagen terug gaan kijken en er wordt mij gevraagd een foto van de vis in de emmer toe te voegen. Dit doet verder niemand maar omdat ik wel af een toe een maatse vis vang is er direct twijfel over mijn oprechtheid.

  Erg jammer heb ze toch echt gevangen en gemeten

 6. Peter(Fishguppy) > juli 28, 2019

  Antwoord

  Blijft je eigen keuze Jacky!
  Gr Peter

 7. Henry > juli 29, 2019

  Antwoord

  Hoi Jacky,

  Een heerlijk avondje hengelen met ook nog ‘ns prachtig weer is voor iedere sportvisser een waarlijk genot. Ondanks de vele ondermaatse vis toch nog 7 tongetjes voor de pan, Super!
  Smakelijk eten en veel plezier bij je volgende vissessie.

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *