Home Gastvissers Vissen met een bootje van Dixhoorn

Vissen met een bootje van Dixhoorn

Advertenties

zaterdag de 9-05-2015

vrijdag de 8 mei een topdag voor ons afspraak was om met drie man te gaan vissen met de boot van dixhoorn, het weer was goed en de wind ook lekker eerst afspraak maken daar hoe we het kunnen gaan zitten vissen. dan contact gemaakt daar met de schipper en hoe het werk dat spul en dat ging goed op de boot. we hadden er zin in en aan gekomen kwam ze aan om eens de moed erin te geven voor de visvangst.en behouden vaart.

Vissen met een bootje van Dixhoorn

en toen we uit varen was lekker weer met de zon op je bolleke dus geen zonnebrand olie mee genomen stom van mijn kant. die hoeden we te goed broer dus toen we later aan kwamen op ons plek lager een paar te vissenboten vissen. dus anker los en toe kwam het startschot en de onderlijn ging te water dus af wachten wat er na boven kwam ik zij ik dus jan ga de eerst uit halen. lachen jij wel na tien minuten had ik prijs een wijting klein dat gaf me moed om meer te gaan vangen. konden het niet leuk . me broer nico zat een uur zonder een beet te krijgen af en toe was flauw tikjes maar later hadden we vis ik eerst een mooie schar me buurman ook.

Vissen met een bootje van Dixhoorn

johan toen de boot ging draaien ging het met mij wat minder en me broer liep het als een trein de ene na de ander. dus ik kon niet meer lachen hij wel was in zijn nopjes ik zij jij win de beker hoor .

Vissen met een bootje van Dixhoorn

Vissen met een bootje van Dixhoorn

en dat deed hij na toen we na de kade gingen op tijd binnen gestopt was hij de winnaar. de beker in ontvangst voor de verzameling nog een laaste een toespraak van de kassa jan mooi was het maar leuk .

Vissen met een bootje van Dixhoorn

geweest en met drie kan het ook gezellig zijn dus de winnaar was nico met 337 cm jan 244cm en johan zat ook in de richting, p.s de ander vergeten te op meten van hem sorrie johan. ik wens jullie het alle beste en deze sessie nog een keer overdoen snak na meer .

dit was jan de strandjutter-nico de zeehondetemmer- jos het boske.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 15, 2015

  Antwoord

  Hoi Jan.
  Was die van 18 de grootste? ik mag toch aan nemen van niet, want die van Johan lijkt toch een stuk groter op de foto?

  Groetjes Peter

 2. zeehondetemmer > mei 15, 2015

  Antwoord

  Hallo Jan.
  Je heeft weer een mooi verslag gemaakt van het bootvissen. En wij hebben met ze drie weer enorm naar ons zin gehad en daar ga je ook voor weg. Peter jij heeft er ook een mooi logo er op gezet klasse.

  Groetjes Nico

 3. strandjutter > mei 15, 2015

  Antwoord

  GEachte: colega:s
  we hadden een mooie daag op de boot deze moeten we overdoen maar dan met een ander die de beker wind johan of ik maar peter als je goed kijk denk ik dat ik de schar te veel na voren heb gelegd op de rand dus dan zal hij als hij op nul staat wel 20cm is denk je ook niet oke ik wil je bedanken peter dat deze verslag er nu wel goed op staat en ik zal me best doen om te trainen om de volgende seccies te winnen met die nieuwe afhouders gr jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *