Home Gastvissers Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Nadat wij gisteren ochtend pieren waren gaan steken omdat Wij weer eens zin hadden. Om eens bij Waarde te gaan proberen en nu ook om te kijken of de Bot al aan de kant ga komen.

Dus Jan kwam mij vanochtend al vroeg mij ophalen en de visspullen toen daarna bij aankomst in de auto gelegd. En zijn we op onze gemakje naar de stek toe gereden er was nog niemand  maar wil je op de maandag Middag.

Toen Wij de dijk opkwamen stond er nog weinig  water maar dat maakt voor ons niks uit en de hengels op onze gemakje klaar gezet. En ook eerst nog wat gedronken en gegeten en als onderlijnen gingen we vissen met gele en rode afhouders.

Tegen 13.20 ging toen de eerste onderlijn richting het zilte nat toe en werd het afwachten of we toch nog een visje naar boven konden halen. En dat gebeurde pas tegen 14.25

en kreeg ik warempel beet en zat er toen een kleine Botje er aan.

We dachten gaar het nu gebeuren maar zal er kort over vertellen Jan heeft uiteindelijk 1 Botje en 1 kleine baarsje er uitgehaald. En Ik zelf had er vanmiddag 3 kleine botjes gevangen.

En dus de botten zijn in aantocht na de kant toe en moet het zee water nog iets warmen worden denk Ik  en ook geen last van krab nog gehad. Ik heb nog me Jas uitgedaan omdat wij de zon lekker op ons gezicht kregen om alvast bij te kleuren. Toch samen weer plezier gehad ook al hebben we nog niet veel gevangen maar dat zal wel voor de volgende keer zijn. Ook vermeld in zie foto

dat Ik gekocht heb van die Waardebon die ik van Peter heeft gekregen. Dus mensen stuur zoveel mogelijk verslagen in met foto’s zodat je dan misschien ook wat win het is te proberen waard niet dan.

 

Groetjes Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 29, 2021

  Antwoord

  Hey Nico, als je net als ik, niet schiet, schiet je altijd mis!
  Beetje jaloers op jou, lekker aan het water. Lekker genoten van het mooie weer.
  Volgens mij heb je de foto’s niet ingestuurd op 800×600 of volledig formaat, zie kopfoto, die is een beetje uitgerekt.

  Groetjes Peter

 2. Gino > maart 29, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Al was de vangst niet toppie je had zeker prachtig weer man.
  Hopelijk blijft de temperatuur wat stabieler nu dan komt de vis van zelf terug aan de kant hé. Had ik het geweten had ik even komen buurten ik woon namelijk in Rilland.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 3. Stefan Groenheide > maart 29, 2021

  Antwoord

  hey Nico, jij bent (net als ik) lekker wezen vissen op de maandag, heerlijk zonnetje erbij en wat botjes gevangen, de grote komen ook vanzelf wel, blijven proberen!
  mooi verslag er van gemaakt en veel plezier met je nieuwe lijn. alvast suc6 de volgende keer.
  groetjes,
  Stefan

 4. Jack Jozen > maart 29, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan.

  De vangst mag dan wel niet zo super zijn maar ik zie aan je gezicht dat het toch genieten was . Ik hoop dat ik binnenkort ook weer eens mijn hengeltje uit kan gooien het zal wel wennen zijn als ik thuis kom dat er niemand meer is maar ik geloof dat het me goed zal doen om weer eens een super Bot te vangen veul groetjes Jack.

 5. Hugo > maart 29, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico,

  De vangsten zullen binnenkort wel aantrekken bij wat warmer weer. Je hebt toch weer lekker gevist bij een mooi weertje wat wilt een mens nog meer in deze tijden. Hou het gezond en succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 6. Eldert > maart 29, 2021

  Antwoord

  Ha Nico
  Ben best wel beetje jaloers op jou. Je hebt weer gevist daar waar een paar jaar geleden haast mijn achtertuin was. Af en toe heb ik er nog wel heimwee naar maar ja, ik heb er nu een mooie vrouw voor terug gekregen. Aan je gezicht te zien heb je weer genoten. Hoe kan het ook anders ….. samen met je broer er op uit en dan ook nog zulk weer. Jammer van de vangst maar dat gaat alleen maar beter worden voorlopig.
  Groet Eldert

 7. Henry > maart 29, 2021

  Antwoord

  Beste Nico en Jan,
  Juliie hebben met z’n tweetjes toch maar weer ’n lijntje uitgegooid op jullie vertrouwde stek.
  Ondanks dat de vangst, net als momenteel op de meeste stekken, erg mager was hebben jullie toch weer de zilte lucht op kunnen snuiven en dit onder het genot van ’n stralend zonneke, gewoon genieten dus.Hoe was het steken gegaan????Ook Sjakie en ik hopen over efkes naar de waterkant te gaan, om niet van het tij afhankelijk te zijn om te kunnen steken gaan we aas kopen om zolang mogelijk van de dag te kunnen vissen.
  Het is voor ons lang geleden maar we gaan ervoor. Hopelijk kunnen jullie bij de volgende sessie toch een lekker maaltje vangen voor het thuisfront, de vangsten kunnen immers alleen maar beter worden.

  Groetjes, Henry

 8. ies > maart 30, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,
  Was weer een mooie dag die jullie uitgekozen hadden wat een heerlijk weer. Ja dan trekt de waterkant zeker, jammer dat het nog geen bal was met de vis, maar het begin is er de eerste beten heb je alweer gezien en de eerste vissen zijn op de kant gekomen, dat geeft goede hoop voor de komende weken. Voor jullie volgende sessie uiteraard weer rammelende toppen, toegewenst.

 9. Nico > maart 30, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal bedankt weer van jullie leuke reactie op me verslag. En Henry het was lang geleden dat Wij samen pieren hadden gestoken.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *