Home Gastvissers Nico, de Zeehondetemmer, gepen aan Zijpe

Nico, de Zeehondetemmer, gepen aan Zijpe

Advertenties

Hallo Mede vissers.

Nadat Ik had gehoord dat afgelopen vrijdag er toch nog geep werd gevangen op de Oosterschelde. Ben Ik dinsdag ochtend naar Zijpe toe gegaan om te kijken of ze nog inderdaad aanwezig nog waren. Aankomst daar tegen 9:20 en kort daarna de hengel gereed gezet en tegen 9:30 ging de geep dobber richting het zilte nat toe. Het water was nu zeer helder en ook lekker rustig en met vooral een mooi stroompje er bij. De eerste beet kreeg ik pas net na de middag 12:10 maar deze zetten niet door ook sprongen er nog in tussen twee gepen en dus waren ze nog aanwezig. Ik heb gevist tot 14:30 en heeft intussen nog 4 keer beet gehad van de geep maar deze zetten ook niet door en kort voordat ik wilde gaan stoppen. Kwam er een gast naast me staan want die wilde op de zeebaars gaan vissen en zei tegen mij dat hij Gerwin hete en mij ook kende . Toen Ik mij naam noemde als zeehondentemmer en die kon hij goed. Hij ging vanavond naar Domburg toe om ook nog vanaf het strand te vissen op de Tong en zei ik veel succes daar. Ik heb geen foto kunnen nemen van de geep en dus maar van een boot en kant af en toch maar een verslag verstuurd.

Nico, de Zeehondetemmer, gepen aan Zijpe

Ik denk dat mij broer Jan a.s. Zondag ga vissen bij Sint Annaland en hij ook alvast heel veel succes toegewenst.

Ik ga nu de geep spullen op ruimen voor volgend jaar en wachten tot de winter vis [ schar ] is dan gearriveerd .

Nico [ De Zeehondentemmer ]

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 5, 2016

  Antwoord

  Hey Nico, hartstikke tof, om toch gewoon, zoals altijd een verslag in te sturen, zouden meer vissers moeten doen!
  Het is altijd heel moeilijk, het einde van het seizoen, het is net alsof de Gepen volledig verzadigd zijn, echt moeilijk om er een aan de haak te krijgen, was het zelfde in Denemarken, vorige week, duizenden gepen zag je op de pier in de bovenlaag, maar helemaal niets deden ze!

  Groetjes Peter

 2. hans de bruijn > oktober 5, 2016

  Antwoord

  Hoi Nico je hebt het toch geprobeerd op de geep ik vind het zelf een speciale visserij
  altijd spannend de scharren komen er weer aan zoals je in mijn verslag hebt kunnen lezen alvast een goede vangst de volgende keer .
  groeten Hans

 3. Nico > oktober 5, 2016

  Antwoord

  Hallo Peter en Hans. Bedankt voor jullie leuke reactie op mij vis verslag.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. Nico > oktober 5, 2016

  Antwoord

  Hallo Peter en Hans. Bedankt voor jullie leuke reactie op mij vis verslag.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *