Home Gastvissers Vlissingen Boulevard, Nico en Johan

Vlissingen Boulevard, Nico en Johan

Advertenties


Hoi Mede vissers.

Nadat mijn vismaat Johan belde om een keer met hem hem mee te gaan vissen. Kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen omdat ik met Peter de laatste keer was gaan vissen op 21 oktober. Wij hadden afgesproken vanaf het strand een keer te proberen. Omdat daar toch wat redelijke vangsten van komen van de vangstberichten die wij lezen. De plaats was deze keer de boulevard in Vlissingen vanaf het strand. Ook had Johan al van te voren naar van Dixhoorn gebeld voor het zeeaas pieren en kweekzagers. Daarna de volgende dag donderdag kwam Johan mij ophalen om 13:00 en gingen wij naar Yerseke toe voor het zeeaas. Bij aankomst daar werden we weer zoals gewoonlijk vriendelijk onthaald door Mvr v Dixhoorn en het zeeaas zag er ook weer goed uit. En reden wij naar Vlissingen naar de plaats waar wij gingen staan om te proberen wat scharren te vangen of mooie wijtingen. Aankomst daar tegen 14:20 en tegen 14:30 gingen van ons beide de onderlijnen richting het zilte nat toe.

Vlissingen Boulevard, Nico en Johan

Vlissingen Boulevard, Nico en Johan Vlissingen Boulevard, Nico en Johan

Als onderlijnen werden gebruikt plastiek afhouders met twee en drie haken en met maatje 4. Wij hebben eerst gevist met afgaand water en later met opkomend water tot 20:00 ook stonden eerst met drie man maar later met laag water ging de andere naar huis terug. Welnu we hadden samen goede moed om toch veel vissen te vangen maar dat kwam bedrogen uit . Het viel zwaar tegen met vissen en uiteindelijk kreeg ik toch nog en pak slaag van hem eindstand Johan 9 kleine wijtingen ..terug gezet 1 mooie schar en een meuntje.

Vlissingen Boulevard, Nico en Johan

Vlissingen Boulevard, Nico en Johan

Vlissingen Boulevard, Nico en Johan

Ik zelf twee kleine wijtingen ook terug gezet en ook twee onderlijnen kwijt geraakt kleirand????? en Johan had er 4 kwijt geraakt en een afgegooid. Volgens mij loopt er vanaf Vlissingen tot Zoutenlande/Westkappelle daar een rand die helemaal vol zit met afhouders en lood. En dat is toch niet goed voor het milieu en hoop Ik dat ze daar wat aan gaan doen, Ook heeft mij Maat nog zijn nieuwe hengel Mitchel 5 meter uitgeprobeerd en die heeft hij gekocht bij Van der Niet hengelsport.

Vlissingen Boulevard, Nico en Johan

En kosten maar 50 euro wat gooide deze ook goed en dat voor een zo prijsje en was hij er blij mee. Toch weer lekker er even tussen uit geweest om te vissen samen en ook al vang je dan niet zo veel vis. En plezier samen en op zijn tijd een pintje gedronken en wachten tot de andere vismaten er bij zijn.

Johan [het boske] en Nico [ de zeehondentemmer ]

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 3, 2013

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan, weer een mooi bericht als altijd! Maar we een tegenvallende vangst moet ik zeggen! We zullen nog eens samen gaan, als ik tijd vind.

  Groetjes Peter

 2. Werner R > december 3, 2013

  Antwoord

  Hey Johan en Nico

  Niet geschoten is altijd mis he!

  Ik ben al weken niet geweest en als ik dit lees krijg ik er ook weer zin in.

  Vissen is niet alleen maar vis vangen..
  Tijd is bij mij momenteel ook een probleem Peter, maar met kerst zijn we twee weken thuis en dan gaan we zeker vissen!

  Groetjes Werner R.

 3. jack > december 4, 2013

  Antwoord

  Hoi Johan&Nico,

  Probeer het volgende keer eens een klein stukje verderop richting Dishoek, op een kilometer verder met een avondtij (19.00u. laag bv.), vang je je klem als je de nodige afstand kan gooien. Als aas pieren met een stukje ingevroren tap.

  succes!

 4. Leo > december 5, 2013

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Toch is links van die paal een prima stek; maar bij laag gooi je daar vaak over de vis heen….! En bij eerste uur opkomend water zwaar ankeren anders vang je niks met die giga stroming
  Leuk verslag!

 5. zeehondentemmer > december 5, 2013

  Antwoord

  Hoi Jack bedankt voor de info van je. En zal het daar zeer zeker een keer proberen. Ook Leo nog bedankt van je reactie op mij visverslag.En Werner.R Hoop dat je gauw weer aan de waterkant staat met vissen succes alvast dan.

  Gr Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *