Home Gastvissers Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Het was al van 17 december 2016 geleden dat Wij met ze drie eens waren gaan vissen en gisteren middag was het uiteindelijk zo ver. We hadden eerst pieren besteld bij de familie v. Dixhoorn en zijn die tegen 15.30 gaan ophalen. En zoals gewoonlijk zagen die weer prefect er uit en daarna na de stek toe gereden Waarde om wat vis na naar boven te gaan halen. Want Ik had gehoord en gelezen dat er nu toch meer vis werd gevangen van de kant en strand.

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Dus Wij hebben uiteindelijk gevist met opkomend en afgaand water tot in de donker toe en de vangsten vielen enorm tegen. Jan had niks gevangen en me ander vismaat Johan had een klein zeebaarsje en ik zelf ook en die had ik na 10 min en daar was het bij gebleven.

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Nico en vrienden, vissen aan Waarde

Gestopt uiteindelijk tegen 20.45 en volgens mij is het zeewater nog te warm denk ik en toch leuk gehad met ze drie en blijven we vol houden eens ga het lukken. Toch maar een verslagje in gestuurd zodat de ander vissers weten dat het nog niet veel is bij Waarde en even geduld moeten hebben net als wij dan voor de volgende keer.

Groetjes De Zeehondentemmer,

Nico .

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 20, 2019

  Antwoord

  Zullen we het er maar op houden, dat de aanhouder wint?

  Groetjes Peter

 2. Henry > oktober 20, 2019

  Antwoord

  Beste Nico,

  Ondanks dat jullie vangst slecht was toch de moeite genomen om dit met ons te delen, chapeau!! Misschien toch eens proberen op een andere stek??Leuk dat jullie na lange tijd toch weer gezellig met z’n drietjes uit hebben kunnen waaien. Veel plezier en een goede vangst bij jullie volgende sessie!!!

  Groetjes, Henry

 3. jack jozen > oktober 20, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico jammer dat de vangsten zo slecht waren.Ik denk dat jullie het nu eens beter kunnen proberen aan de kust daar word toch wel wat gevangen als de vangstberichten kloppen
  maar zoals Peter schrijft de aanhouders winnen .Er komen dit najaar echt nog wel enkele pannekes vis in de emmers veul groetjes Jack.

 4. Eldert > oktober 20, 2019

  Antwoord

  Da’s inderdaad geen beste vangst. Als ik jullie was zou uk het de volgende keer eens aan dat lange rechte stuk dijk proberen net de hoek om richting Kruiningen zeg maar. Waarde 14. Over het algemeen zijn de vangsten daar beter. En de stroming is daar ook aanzienlijk minder. Kijk maar wat je er mee doet.
  Groet, Eldert

 5. Rob Torsk > oktober 20, 2019

  Antwoord

  Hey Nico,
  Jammer van de tegenvallende vangst,maar toch even lekker weggeweest en zilte lucht opgesnoven.Volgende keer beter.
  Groetjes Rob,

 6. Jack Peelman > oktober 21, 2019

  Antwoord

  Bedankt voor je berichtje Nico.
  Jammer van de miserabele vangst maar wellicht maakte het gezelschap veel goed.

  Volgende keer wat vis voor de pan !

  Groetjes,
  Jack

 7. Nico > oktober 21, 2019

  Antwoord

  Hoi Visvrienden. Bedankt allemaal voor jullie leuke reactie op me visverslag. En Eldert wij denken dan daar eens om te gaan proberen bedankt voor de tip.

 8. hugo > oktober 21, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en vrienden,

  Ik denk dat jij engelen geduld hebt Nico,in jou plaats zou ik toch mijn grenzen eens verleggen en de goeie tip van Eldert opvolgen het kan alleen maar beter worden toch!Je hebt weer een leuke dag beleeft aan het water met je vrienden dat is ook van goudwaarde hoor! Succes bij jullie volgende trip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *