Home Gastvissers Nico en zoon op de Geep

Nico en zoon op de Geep

Advertenties


Hoi medevissers.

Nadat ik vanochtend mij vrouwke lief aan keek vroeg Ik of weg mocht gaan om te vissen en weer op de Geep. Omdat ze toch maar liever thuis bleef met dit weer en der gemak hield ben ik met me zoon Jeroen weg gaan tegen 11:30 en de plaats was ook deze keer bij bruinisse, Aankomst daar tegen 12:15 in verband met de drukte op de weg en uiteindelijk op de stek waren en de hengel met onderlijn gereed gezet en richting het zilte nat gegooid om 12:30.

Nico en zoon op de Geep

Deze keer hadden we nu de wind van achteren en het water was net aan het zakken zodat wij tot laag en daarna met half opkomend hebben gevist.

Nico en zoon op de Geep

De vangsten vielen achter af nog wel tegen mij Zoon had 5 x aan beten gehad en niks gevangen en Ik zelf had ook 3 x aan beten gehad en toch nog 2 gepen kunnen vangen.

Nico en zoon op de Geep

Wij hebben gevist van 12:30 tot 18:30 en toch weer achteraf lekker de zon in je gezicht gehad om lekker bij te kleuren want daar ga je ook voor weg. Deze keer was me Broer Jan er niet bij maar moet het dan nog even te goed houden voor de volgende keer en hopelijk betere vangsten.

En ook dan hopelijk met Johan er bij om hem te leren te gepen want dit heeft hij nog nooit gedaan.

Verder weer vele vangsten toegewenst fishguppy””s.

Nico. [ alias de Zeehondetemmer. ]

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 2, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Leuke sfeer foto’s zijn altijd erg mooi en leuk om te plaatsen. Als je een mooie geep vangt, leg hem op een meetlat en maak een duidelijke foto, dan kun je een pond aas naar keuze winnen!

  Groetjes peter

 2. jan destrandjutter > juni 3, 2012

  Antwoord

  nico je gaat het maken met je jeroen als basis want als hij de smaak te maken heeft net als vroeger met de buurman david komt alles goed ga zo door en vang veel want je broertje vang veel de gr doei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *