Home Gastvissers Nico en Johan, vissen aan Waarde

Nico en Johan, vissen aan Waarde

Advertenties

Hallo Peter

Wat was het weer lang geleden dat Ik met mij vismaat Johan samen hadden gevist. Want de laatste keer was dit op 4 januari en nu hadden wij tijd om een keertje vanaf de kant te proberen. Wij wilde eerst naar Domburg toe gaan maar in overleg samen hebben wij uiteindelijk voor Waarde gekozen.Omdat we daar toch altijd wel een visje naar boven zullen halen. Ik had eerst voor het zeeaas geregeld en toen Johan mij wilde ophalen was dit ook weer mooi van Hem. Nadat hij me tegen 14:00 op haalde gingen we eerst het zeeaas ophalen alleen maar pieren en die zagen er weer goed uit.En daarna richting Waarde na onze stekkie. Alles klaar gezet en me Maat gooide zijn onderlijn richting het zilte nat toe tegen 15:00 en kort daarna ging ook de mijne richting het water toe en afwachten of we wat gingen vangen. Welnu na een uurtje kreeg Johan beet en bleek er een bot aan te zitten van 22 cm en dat gaf ons beide zeer veel moed.

Nico en Johan, vissen aan Waarde

Ik kreeg pas beet na twee uur wachten en daar zat toen ook een bot er aan van 26 cm en in tussen was het veel zeeaas telkens aan doen want de krabben deden beneden zich te goed aan de pieren.

Nico en Johan, vissen aan Waarde

Wij hebben verschillende onderlijnen mee gevist ik eerst met een klein weegschaaltje maar ging niet zo best er mee en ben overgeschakeld toen op licht groene afhouders. Johan had rode en ook licht groene er op zitten en dit bleek later de juiste keus want daar hebben wij allemaal de vis mee gevangen. Ook dacht ik nu bij me eigen ik ga Hem verslaan maar dit liet hij niet gebeuren de vis is bijna allemaal met opkomend water gevangen alleen de kleine tong met afgaand.

Nico en Johan, vissen aan Waarde

Eindstand Johan twee spieringen.

Nico en Johan, vissen aan Waarde

1 kleine Tong en 7 botten.

Nico en Johan, vissen aan Waarde

Ik zelf had deze leuke dag samen met hem 1 kleine scholletje.en 6 botten waarvan twee van 26en 27 cm en dus niet voor niks weg geweest. Ook op tijd samen hier op gedronken want het was lekker warm aan de kant en verder helemaal geen vissers wij zijn wel gisteren gegaan. En dit smaakt wel naar meer en komt er hopelijk snel weer een verslag hier van ons.

Johan [ Joske het Boske ] en van Nico de [ Zeehondetemmer ]

ps alles vis is terug gezet.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 7, 2015

  Antwoord

  Goed bezig mannen, maar ik had misschien toch voor Domburg gekozen? Wist trouwens helemaal niet dat jij kon vissen Nico, met je voet?

  Groetjes Peter

 2. strandjutter > juli 7, 2015

  Antwoord

  Proviciat. Johan&Nico.Jullie zijn met lekker weer toch gegaan na waarde en je heb alle bij vis gevangen dus dat kan het alleen beter worden met jullie samen een wedstrijdje maken ik wil er ook een keer bij zijn maar dat komt wel als het zo ver is ga zo door op de site mooie fot:s gemaakt van zeer goede kwaliteit aan peter gr .Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *