Home Gastvissers Zoutelande met Jack, Mario en Sjaak

Zoutelande met Jack, Mario en Sjaak

Advertenties


Hoi Sportvisser,

Gisteren om 14.00u. pikte Mario me op, erg vroeg zal u denken met laagwater op middernacht. Klopt ook want voor we gingen vissen hadden we nog een andere afspraak, in’t voorjaar viste ik met de vismaten; Mick, Sjaak, Hans & Mario de ME geepwedstrijd van Zeevissport.com. Afgelopen weekend liepen we ( op uitzondering van Mick ) de strandwedstrijd mee die, naar aanleiding van het veel te vroege overlijden van Erik’s vrouw Linda,omgedoopt werd tot; Memorial Linda Delvaux Cup.

Op de strandwedstrijd kwamen we weer erg goed weg, vooral Mario viste de pannen van’t dak wat ons afgelopen week reeds deed vermoeden dat we weer een winnaar in ons visvrienden groepje mochten kronen. Dit vermoeden kwam gisteren bij de tot in de puntjes geregelde prijsuitreiking ook uit. Mario pakte de eerste plaats bij ’t strandvissen, ik moest Bram Zonnevijlle laten voorgaan en strandde zelf op de derde plaats. Het “prijsje” dat Mario mocht uikiezen was niet van de poes, een Penn O-Tech surf 4.20m. Serieuze prijs als je het mij vraagt!!!

Op dezelfde uitreiking wordt eveneens de winnaar van het gehele Mega-Eventing gebeuren bekend gemaakt, hierbij wordt het resultaat van de geepwedstrijd en de strandwedstrijd samen geteld. Ook hier kwam Mario als winnaar uit de bus, met een totaal van 8.92m.vis veegde hij alle concurrentie onder de tafel. Ook ik moest de duimen leggen tegen m’n maat en eindigde op een derde plaats over-all. Proficiat met je overwinning maat!!!

Zoutelande met Jack en Mario

Een overtuigend winnaar

Na de prijsuitreiking gingen we ( Mario, Sjaak en ikzelf )na een frietje in Goes nog een sessietje vissen te Zoutelande. Rond 20.00u. kwamen we samen en visten bij de stek Speeltuintje. Al snel rolden we volop in de vis, de eerste uurtjes voornamelijk wijting en rond de kentering mooie scharren.

Zoutelande met Jack en Mario

We beleefden alweer een prima visserijtje op een wel erg koud en winderig strand, uiteindelijk nam ik een tiental wijtingen en 20 scharren mee naar huis, m’n maatjes hadden zowat hetzelfde resultaat.

Zoutelande met Jack en Mario

Groetjes,

Jack Peelman

Pro-staff St.Croix

Hengelsport Van der Poel

Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > november 28, 2010

    Antwoord

    Hoi Jack, weer lekker gevist!
    Mario gefeliciteerd met je mooie overwinning!

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *