Home Gastvissers Nico, nieuwe hengel uitproberen aan Waarde

Nico, nieuwe hengel uitproberen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Medevissers. Eindelijk is mij staar operatie van beide ogen nu achter de rug. Een oog ben ik klaar met druppelen en het ander oog
moet nog drie weken gedaan worden. Ook had Ik van mij Zoon en Schoonzoon een nieuwe hengel met molen gekregen voor mij verjaardag.
Dus had Ik met me broer afgesproken om deze eens uit te gaan proberen en lekker dichtbij Waarde. Wel met de gedachte dat het nu slechte
maanden zijn om vis te gaan vangen. Maar het was nu ook alweer van 23 November dat wij samen hadden gevist dus op Zaterdag middag het
aas besteld bij de Fam. Dixhoorn. En voor ons beide 5 en 6 0ns pieren want de krabben zullen nu massaal aanwezig zijn. Toen Jan tegen 10.30
Bij me aan kwam de spullen over geladen in mij Auto en naar Yerseke toe gereden. Daar waren ze aan de straat bezig en moest de auto op een
andere plaats zetten. En daar naar toe lopen voor het aas te gaan ophalen ze hadden wel gezegd dat er niemand aanwezig was maar wel het aas
voor ons gingen klaar leggen via de mobiel. Dus toen Wij het aas hadden en het geld via de deur opening hadden gedaan zijn we op weg gegaan.
Naar Waarde 14 toe om ons gelukt te gaan proberen om te kijken of we vis naar boven konden halen. Welnu toen Ik mij nieuwe hengel van Okuma
Distance arena surf van 4 meter en 20 cm klaar had gezet.
En de onderlijn er aan ging deze tegen 13.10 richting het zilte nat toe en moet Ik er bij
zeggen dat de hengel goed beviel gooide lekker.
Met bijna hoog water kwam er nog drie man er bij ook om te gaan vissen daar. Het was ook nu
springtij  maar dat viel wel mee maar wel veel rotzooi op het water. Op ene foto zie je over voor het binnen water want die heb ik gekocht omdat
Peter mij een hart onder de riem stak.
En een bon naar me had toegezonden van Megafish uit Roosendaal en daar zeer blij mee was en kan ik nog wat ook andere dingen gaan
kopen die ik dan nodig heb. En nogmaals Peter hartelijk dank hier voor en dit zie je nergens anders. Wel over het vissen verder Wij zijn uiteindelijk
gestopt om 17.00 een uur voor hoog water. En hebben Jan en Ik maar een klein botje gevangen en geen foto van gemaakt. Heb ik maar een
verslagje in gestuurd zodat de vissers lezen hoe het er staat bij Waarde.
Verder Groetjes van De Zeehondentemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Fishguppy > juli 8, 2024

  Antwoord

  Nico, goed om te horen dat je weer mobiel bent en uitgedruppeld. Uiteraard ook weer reuzeblij met weer een verslag van jou, al is het zonder vis op de plaat, dat lezen we hier ook graag.
  Denk dat Megafish zeker onze nieuwe hengelsportzaak gaat worden, waar ik de bonnen voor de prijswinnaars ga halen, nu Supercatch er mee gaat stoppen, volgens wat ik heb gehoord.
  Voor de volgende keer wat panvis toegewenst Nico.

  Grtjes Peter

 2. ies > juli 9, 2024

  Antwoord

  Hey Nico, top man de foto’s tonen dat je weer verwend bent zowel door Peter en door je familie. Ik neem aan dat de hengel weer wat lichter is als je oude en dan ook super gooit. jammer dat de vis weer een spelbreker was maar de goede tijden komen weer terug, uhhh heb ik mij laten vertellen he. Veel succes met de volgende sessie en dan uiteraard een maal panvis toegewenst.
  Groetjes isaac

 3. Eldert > juli 9, 2024

  Antwoord

  Ha Nico
  Gefeliciteerd met je nieuwe hengel. Hopen dat je er heel lang plezier van mag hebben en dat je er heeeeeel veel vissen mee vangst. Fijn dat je staaroperatie achter de rug is . Je hebt nu dus gewoon 2 nieuwe ogen wat zicht betreft? Nou, dan zal je niet gauw een beet missen denk ik .
  Groeten Eldert

 4. Jack jozen > juli 9, 2024

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Zo als altijd heb je de foto,s weer prachtig geschoten jammer dat de vis weer niet eens thuis gaf dat is dit jaar dikwils het geval wel fijn dat je nieuwe hengel bevald .Hopelijk is je oog weer vlug de nieuwe dat je zeker de beten ziet op naar de volgende sessie.
  Heel veul groetjes Jack.

 5. Stefan > juli 9, 2024

  Antwoord

  Hoi Nico, hopelijk gaan de face lift en de nieuwe hengel bevallen en zie ik het nou goed dat je ook de zeelt gaat belagen? Wie weet komen we elkaar eens tegen haha.
  Groeten,
  Stefan

 6. Henry > juli 11, 2024

  Antwoord

  Hey Nico,
  Fijn om te horen dat je staaroperaties achter de rug zijn en alles goed verlopen is👍Het is natuurlijk Super als je voor je verjaardag van je kinderen een nieuwe hengel met molen cadeau krijgt. Deze nieuwe aanwinst samen met je broer uitproberen op een voor jullie overbekende stek is natuurlijk ook een puik idee maar…….. ook hier bleek de 🐟, net zoals op veel plaatsen, niet thuis te zijn😰Omdat ikzelf in de lappenmand zit is dat voor mij weer ‘n troost want als er wel veel en goed gevangen wordt is het voor mij alleen maar erger dat ik niet op pad kan. Toch hoop ik dat binnen afzienbare tijd door iedereen weer volop 🐟🐟gevangen worden zodat er weer meer verslagen op de site komen waar ik ook zonder dat ikzelf kan gaan 🎣toch lekker van kan genieten.
  Ik weet zeker dat je met je nieuwe hengel weer veel plezier zal beleven en natuurlijk de bijbehorende panvis op de kant gaat takelen. Voor je volgende visserij wens ik je in ieder geval flinke rammels op je nieuwe aanwinst, geniet ervan.
  Groetjes,Henry

 7. Nico > juli 12, 2024

  Antwoord

  Hoi Peter en Medevissers. Allemaal weer bedankt van jullie leuke reactie op mij verslag. En Henry heel veel beterschap toegewenst aan die kant.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 8. Hugo > juli 12, 2024

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Proficiat met de aankoop van je nieuwe hengel en dat hij bevalt. Nu de staaroperatie achter de rug is en de hengel getest, gaat het seizoen van start hè. Nu nog wat goed weer, en de rest komt vanzelf. Succes bij je volgende trip.
  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *