Home Strijd der giganten Prijswinnaars 2023 Fishguppy site en prijzen 2024

Prijswinnaars 2023 Fishguppy site en prijzen 2024

Advertenties

Beste vrienden van Fishguppy. Ik wil gelijk gebruik maken om iedereen een fantastisch 2024 toe te wensen in goede gezondheid en ook dat het een spetterend jaar gaat worden in de visserij, de toon is al enigszins gezet, door Leen, Stefan en Nico.

Ook wil ik even laten weten dat onze site in December 2 maal gehackt is en dankzij tijdige signalering van Leen, Eldert en Jack, was dit snel opgelost, door kordaat ingrijpen van onze Paul in Mexico en zou dit niet langer mogen gebeuren, omdat er verbetering aan de site is aangebracht, onder andere een spam blok. Daarvoor dank Paul, we zouden niet zonder jou kunnen!

Natuurlijk wil ik ook de prijswinnaars bekend maken van afgelopen jaar met de visvangsten, waarvan er maar 1 aan de eisen voldeed, duidelijk omschreven in een verslag, selfie met vis aan de hengel met onderlijn en een duidelijke foto op een goed afleesbare meetlat(lint) en daaraan voldeed Henry en omdat Henry deze tong van 39cm niet in zijn eentje had kunnen vangen, gaat er een een prijs naar zijn maatje en privé chauffeur Jack.

Dan werd er om iets gevraagd, een foto of verslag waar ik het meest van zou staan te kijken.

Hierbij werd ik erg getriggerd door Ies, die vaak een nul had en toch elke maal een dijk van een verslag schreef en wat me het meest raakte was de foto van de bekende douche aan het Beerkanaal.

Er waren natuurlijk ook leuke vangsten te zien van Ies.

Maar deze onderstaande foto is me echt bijgebleven en daarvoor krijgt Ies een prijs en die mag hij delen met zijn vriendin, de fotograaf!

Er waren veel dingen waarvan ik stond te kijken, ik die zelf het hele jaar zowat visloos was, ik beloof beterschap.

En dan kwam er een verslag vanaf de Oosterschelde van Martijn en Eldert, waarvan ik achteraf toch paf stond!

Namelijk haaienbal op de Oosterschelde.

Ook jullie beiden krijgen hiervoor een prijs!

Voor diegene die het bericht rond Mario heeft gelezen, gauw vergeten, die blijft gewoon nog open, dus ik kan gewoon bij Mario de bonnen halen, in februari en stuur ze vervolgens aan jullie toe en wat Ies betreft neem ik aan dat hij gewoon weer een Gall en Gall bon wil hebben?

Gino, oude vriend bedankt dat je de moeite hebt genomen om Mario te verwittigen, die heeft me meteen gebeld.

Ik stel voor dat we het zelfde doen voor 2024, tong, wijting en schar en waar ik het meest van sta te kijken.

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Nico > januari 10, 2024

  Antwoord

  Hoi Peter. Alle eerst weer een prachtig gebaar van je en waar zie je dat nog. En ook alle prijswinnaars van Harte Gefeliciteerd met je prijs.. Ik zal toch naar van Megafish in Roosendaal toe gaan. Lekker dichtbij en wat je al zei die doet aan bonnen het is maar een idee hoor.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 2. Henry > januari 10, 2024

  Antwoord

  Hey Peter,
  Ook voor jouw en je gezin uiteraard een gelukkig maar bovenal gezond 2024. Ook wil ik je bedanken voor al je werk om de Fishguppy site voor eenieder interessant, leuk en soms ook leerzaam te houden. Ook de prijsjes die je toekent aan de schrijvers voor het vangen van verschillende vissoorten en de foto die het opzienbarendst is maken het extra leuk om een verslag van je belevenissen aan de waterkant naar je toe te sturen zodat eenieder die hierin geïnteresseerd hiervan kan meegenieten. Er zijn natuurlijk meer lezers dan schrijvers maar de meestal leuke reacties en/of tips die je krijgt zijn meestal voor de schrijver al ’n boost om hiermee door te gaan en het is natuurlijk ook hartstikke leuk als je ver van huis ’n hengeltje uit staat te gooien en je komt dan mensen tegen die je herkennen van de Fishguppy-site. Al met al meer dan genoeg redenen om door te gaan met deze fantastische site.
  Groetjes, Henry

 3. Eldert > januari 10, 2024

  Antwoord

  Ha Peter ,
  Ja , wat moet ik nog toevoegen aan de reactie van Henry.? Ik zou het echt niet weten . Zo mooi verwoord . Ik sluit me er helemaal bij aan. En ja , die foto van Ies ….. hij blijft geweldig . Dik verdiend .
  En nu maar hopen dat er een paar schrijvers bijkomen. Dit nodigt toch genoeg uit.
  Groeten Eldert

 4. Jack jozen > januari 10, 2024

  Antwoord

  Hallo Peter
  Heel fijn dat je mijn hulp zo wardeerd wij Henry en ik zijn vrienden voor het leven en ik hoop dat we heel wat vis avonturen op beeld en schrift kunnen zetten en nog Bedankt voor het werk van Fishguppy en waar we er het hele jaar van hebben kunnen genieten.
  Heel veul groetjes Jack.

 5. Martijn Boone > januari 10, 2024

  Antwoord

  Peter, ik heb hier geen woorden voor… Als een (eigenlijk nog maar een dik jaar) nieuwe schrijver, gelijk beloond worden? Ongelofelijk dit, ik word er stil van… Ik had ooit wel eens gelezen dat je prijzen weggeeft voor een bepaalde vissoort, maar dit? Ik kan niet anders zeggen dan dat ik voel dat ik enorm gewaardeerd word met mijn vangstberichten, en dit geeft zoveel motivatie om dit zeker te blijven doen! Mijn doel is nooit geweest om iets te winnen, echt niet, maar puur om over mijn hobby ergens te kunnen schrijven. Dat ik hier op de goeie plek zit is geen twijfel. Het contact met jouw zelf, de reactie’s op de vangstberichten, het is gewoon erg leuk! Voor de anderen, een tong van 39 cm en een geweldige mooie foto, dik verdiend!! Die fotograaf he van Ies, wat een topper!! Peter, nogmaals dank voor de waardering, en dit is wederzijds! Volgens mij doe jij dit alles puur omdat je het leuk vind en zonder dat je er zelf dan ook maar iets beter van word. Het kost je moeite en geld. Dik respect voor jouw

 6. ies > januari 10, 2024

  Antwoord

  Hey Peter, eigenlijk zit ik hier een beetje beduusd naar het scherm te staren. Kijk dat Henry en Jack een prijs vangen uh eigenlijk 2 als eerste zo’n lap van een tong in een bedroevend vis jaar en daarop de prijs van jou dat maakt de visserij nog leuker ook voor de lezers van deze site en inderdaad het verhaal van de haaienvangst was er 1 waar ook ik van gesmuld heb. Man man petje af voor jou en de Heren. Eigenlijk moet ik de prijs dan doorsturen naar de schipper van de Lyra want die heeft er voor gezorgd dat mijn Moppie in een deuk heeft gelegen( tsss dat die foto’s gelukt waren was eigenlijk onbegrijpelijk) maar uiteraard krijgt hij die fles niet, die deel ik dan liever met mijn dinnetje.
  Terwijl ik dit verhaal aan het brouwen ben zit ik te bedenken, we zouden eigenlijk Peter en Paul een prijs moeten kunnen geven voor het aanbieden van deze prachtige site, want het blijft een genot om al die mooie verhalen te lezen en te kunnen becommentariëren.
  Uiteraard voor ieder een gezond en visrijk jaar toegewenst
  Groetjes Ies

 7. Stefan > januari 10, 2024

  Antwoord

  Hoi Peter, ik vind het wederom een mooi initiatief van je en fijn dat Mario gewoon nog alive en kicking is, was al bang dat ie naar Costa Rica geëmigreerd was…
  Verder wil ik kwijt dat de winnaars het dik verdiend hebben.
  Mijn persoonlijke doel is om vanaf april, misschien al in Maart afhankelijk van het weer, toch vaker (of helemaal) het zoete op te zoeken, ik zal dan wat minder verslagen maken en af en toe een samenvatting. Ik vind de vangsten in de zomer in het zoute niet meer de moeite waard, zeker nu ik lol beleef op het zoete, maar wellicht veranderd dit wel weer in de toekomst. De wintermaanden zijn wel goed voor wat zoute visserij, dus dat komt goed.
  Groeten,
  Stefan

 8. Peter(Fishguppy) > januari 11, 2024

  Antwoord

  Hallo iedereen, bedankt voor de meer dan leuke reacties, die vooral waardering uitspreken, je mag niet vergeten dat dit wederzijds is, we hebben gewoon een klein groepje, met stuk voor stuk gezellige en leuk schrijvende visvrienden en uit waardering schenk ik al een aantal jaren prijzen aan het eind van elk jaar. Stefan, je moet gewoon het gene doen wat je het leukst vind en de laatste jaren werkt de tong, hartje zomer niet echt mee en kom er weer meer zomervis, ben jij gewoon weer van de partij, gewoon omdat je vis wil vangen, net als ik. Nogmaals iedereen bedankt voor het vertrouwen in onze site, waar de verslagen echt zijn en omlijst met mooie foto’s van gevangen vissen, in tegenstelling tot zeker een andere site, die er niet voor terug deinzen om foto’s van ons te gebruiken en er voor de rest maar overdrijven over hun vangsten, meestal zonder foto’s als bewijs.
  Grtjes Peter

 9. Hugo > januari 21, 2024

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Eerst en vooral wens ik jou en je familie het allerbeste toe voor 2024.
  En ook aan alle Fishguppyers een mooi visjaar toegewenst, en dat de visgoden ons wat beter gezind mogen zijn dit jaar. Ook een dikke proficiat aan alle prijs winnaars van 2023 dik verdiend mannen 👍. Maar wat we zeker niet mogen vergeten, zijn de mannen achter deze mooie site Peter en Paul want zonder deze mensen was er niks hè, Dus dikke merci mannen voor al jullie mooie werk. En ja voor ik het vergeet ik ga het vuur aan jullie schenen leggen dit jaar voor die mooie prijzen 😅😂😂
  Groetjes Hugo

 10. ies > januari 21, 2024

  Antwoord

  Hey Hugo, voor jou hoop ik dat die lappenmand nu leeg is en dat je verder in goede gezondheid je vissen kan gaan vangen, die prijzen qua vissen zal je zeker lukken en voor een geslaagde foto sessie kan ik het Beerkanaal met laag water aan raden, beneden gaan zitten en wachten tot de Lyra voor bij komt en uh doe het zomers,
  Groetjes Ies

 11. Hugo > januari 22, 2024

  Antwoord

  Ga ik zeker eens proberen Ies 👍😂😂

 12. Nico > januari 22, 2024

  Antwoord

  Hoi Hugo. Ben ook blij voor je dat je aan de beter hand ben. Zodat we dan ook weer kunnen genieten van je vissessie aan de waterkant.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *