Home Gastvissers Vissen Westerschelde .

Vissen Westerschelde .

Advertenties

Hoi Fishguppy`ers,

vandaag vrijdag had ik weer even een sessie aan het water in de agenda gezet, eerst wou ik naar Westkapelle maar met de aanhoudende wind daar dan nog schuin op de snoeter toch maar gekozen om een een plekkie dat reeds vertrouwd is en uit de wind dus. In de week al aas besteld bij de bekende fam V.Dixhoorn natuurlijk. Iets voor 9.00h gaan de lijnen te water en gelijk al een tikkie op de 1ste hengel…een botje was het resultaat. Dan werd het lang wachten hoor ,ondertussen al wat aan het appen met wat bekende visvrienden dat het kommer en kwel was…Even later toch een scholletje maar wat is die klein met 11cm! Weer was het wachten en mijn geduld werd danig op de proef gesteld dat ik na 3 uur vissen al denk om in te pakken!! Toch maar even doorbijten en dan kwamen er een botje naar de oppervlakte.

Zo kwam het zonnetje ook nog kijken wat het toch nog aangenaam maakte aan de waterkant. Later nog een botje en een krab endat was de visdag…die ik heb afgesloten rond 13.00h. Dus een droevige dag qua vangst dus. Ook nog een appje gekregen met de spreuk  Beter een slechte dag vissen dan een leuke dag op kantoor! Nou daar kan ik mij volledig in vinden.

Grtjs Gino

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 12, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, Westerschelde verslaafde, maakt niet uit, komt de volgende maal waarschijnlijk wel goed, lekker weer is ook belangrijk, zodat het genieten is aan de waterkant, met of zonder vis, chapeau, dat je toch een verslag hebt gemaakt!
  Voor een volgende maal, een volle emmer panvis toegewenst, dat verdien je gewoon!

  Groetjes Peter

 2. Eldert > november 12, 2022

  Antwoord

  Ha Gino
  Je moet maar zo denken , de aa houder wint. En dat gaat vast wel goed komen . Misschien toch beter naar strand kunnen gaan? Mn maat appte dat ie volop schar daar had en ook behoorlijk wat maatse erbij . Zomaar ff een tipje he.
  Groet Eldert

 3. Nico > november 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Toch leuk van je dat Jij ook weer een verslagje heeft ingestuurd. En met een leuke foto’s er bij jammer dat de vis het liet afweten. Maar blijven hopen op betere tijden en ik denk dat dat niet lang meer ga duren. Voor de volgende sessie heel veel rammelende toppen toegewenst met emmer pan vis dan.

  Groetjes Nico.

 4. ies > november 12, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, Het is maar goed dat je geen beroepsvisser bent, want dan zou de spreuk beter een leuke dag op kantoor dan een slechte aan de waterkant zijn en laten we wel wezen de eerste is bij ons duidelijk meer van toepassing, genieten van weinig wind en met deze temperaturen zouden we zeggen, genieten van het voorjaars zonnetje met af en toe een beet op de toppen maakt het toch mooi genoeg om het de volgende keer weer te gaan proberen. Uiteraard voor je volgende sessie een emmertje panvis toegewenst.
  Groetjes Ies

 5. Stefan > november 12, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, het blijkt een wisselvallige stek, als we panvis willen vangen zullen we uit onze comfort zone moeten stappen!
  Alvast suc6 de volgende keer.
  Groeten, Stefan

 6. Hugo > november 12, 2022

  Antwoord

  Hey Gino,
  Als we alles op voorhand wisten zouden we veel anders doen hè. Je hebt toch weer lekker aan het water gezeten, je spreuk is een mooie uitdrukking ervan. Ja over de vangst kan men deze dagen niet veel vertellen maar wat Eldert zegt is wel waar op het strand vangt men schar. Maar ook wel veel ondermaats, maar het begint is zeker gezet. De temperatuur moet naar beneden, dan komt alles wel goed. Voor de volgende sessie rammelende toppen toegewenst.
  Groetjes Hugo

 7. Henry > november 12, 2022

  Antwoord

  Hey Gino,
  Ja vissen aan de Westerschelde, wij zijn eigenlijk ’n bietje verslaafd geraakt aan de Waterweg, geen duinen over klauteren en niet met je zooi over het strand zeulen tijdens op en afgaand water. Maar ook op de Westerschelde wordt menigmaal zonder deze vermoeiende bezigheden een leuk aantal vetschillende vissoorten gevangen. Door de aangename temperaturen laat de wintervis zich nog nergens massaal vangen maar ondanks de klimaatveranderingen zal ook de schat en wijting nog we uit hun schuilplaats komen. Uiteraard wens ik je bij je volgende visserij weer veel genot en de bijbehorende rammels aan de waterkant.
  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *