Home Gastvissers Nico, solo vissen aan Waarde

Nico, solo vissen aan Waarde

Advertenties

Hallo Allemaal.

Ik had weer in eens zin om van de kant af te gaan vissen en natuurlijk weer bij Waarde. Want de laatste keer was ook daar en toen met mij vismaat Johan en dat was weer op 25 mei geleden ik had nog gevraagd of hij mee wilde maar hij vertelde dat hij nog veel te doen had thuis. Dus ook eerst nog naar van dixhoorn gebeld om het zeeaas te bestellen 7 ons pieren en dat was geen probleem. Die ben ik wezen ophalen tegen 18:OO en werd weer zoals gewoonlijk vriendelijk ontvangen en kort daarna na de stek toe gereden en daar was ik tegen 18:15. Eerst ene hengel gereed gezet en tegen 18:20 ging de onderlijn richting het zilte nat en gelijk daarna de tweede hengel klaar gezet en die onderlijn ging 10 min later het water in.

Nico, solo vissen aan Waarde

Stond nu wel alleen vond het niet gek omdat er voetbal op de tv was en dus plaats genoeg daar om 18:45 tot 20 :00 ineens veel beet aan beide hengels en dat had ik niet verwacht maar bij het ophalen zaten aan beide hengels twee kleine botjes er aan.

Nico, solo vissen aan Waarde

En dat gaf de burgen moed dacht ik maar daarna bleef het ineens stil en pas tegen hoog water kreeg ik plots een enorme dreun en dacht aan een zeebaars wat trok die en heb ik hem opgehaald de onderlijn bleek er een paling aan te zitten van 64 cm en kort daarna terug gezet en totaal 6 kleine botjes uitgehaald van tussen de 15 – 20 CM die allemaal terug gezet.

Nico, solo vissen aan Waarde

Nico, solo vissen aan Waarde

En ben ik gestopt tegen 22:00 omdat het met afgaand ineens veel vuil op het water dreef en de onderlijn bijna niet meer aan de kant kreeg. Dus toch lekker even gevist en als je dan wat vangt en beet krijg is het mooi mee genomen.

Groetjes Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 28, 2016

  Antwoord

  Hey die Nico, weer lekker er op uit geweest en lekker wat gevangen, mooi toch?

  groetjes Peter

 2. jack > juni 28, 2016

  Antwoord

  Hoi Nico dan heb je toch een mooi visavondje gehad met mooie foto,s erbij super,dan zal Johan wel spijt hebben dat hij er niet bij was. groetjes jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *