Home Gastvissers Nico aan het Nollestrand

Nico aan het Nollestrand

Advertenties


Hallo,

nadat wij met ze vieren hadden afgesproken om weer een keer vanaf het strand te proberen hadden we eerst overlegd waar we gingen staan. En de plaats was vlissingen geworden omdat me vismaat Johan daar nog nooit had gevist. Toen wij eerst op de parkeerplaats spuitendonk hadden gewacht op de mannen zijn we op onze gemakje samen weg gereden en kwamen wij daar aan tegen 9:15 . Eerst maar ene hengel ingetuigd en toen gingen daarna de onderlijnen richting het zilte nat toe. Wij zijn gaan beginnen te vissen met ze vier om 9:30 tot en met 15 uur en verschillende onderlijnen werden er gebruikt ijzeren Rode afhouders en ook dwarrellijnen en als zeeaas gebruikte wij kweekzagers en pieren. Ook hadden we het gelukt dat we nu de wind van achteren hadden en zodat we een eind ver konden gooien. Wij hebben met twee man in een vak gestaan omdat er toch nogal veel stroming stond en dan niet bij mekaar vast kwamen te zitten.

Nico aan het Nollestrand

Ook waren er deze dag geen krab naar boven gehaald en dit verbaasde mij mij wel toch een beetje. Over de vangsten kan Ik kort over vertellen me Broer Jan heeft vandaag twee kleine schollekens boven gehaald van 10 cm en ene bot van 30 cm.

Nico aan het Nollestrand

ondertekende heeft deze deze keer geen ene beet gehad dus niks gevangen. Ook de andere vismaat Johan had wel prachtige beten gehad maar niks kunnen vangen en de andere Johan had twee stuks namelijk ook een kleine schol en ook een bot van 34 cm. We zijn er uiteindelijk lekker weg geweest om te vissen samen en ook veel plezier weer gehad en daar ga je ook voor weg en als je dan wat vis vangt is dit mooi meegenomen aan de waterkant.

Voor de andere vissers van Fishguppy veel vangsten toegewenst van de Zeehondetemmer.

Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 28, 2012

  Antwoord

  Nico,
  bedankt weer voor je erg leuke bericht en volgende keer vang jij meer dan je vrienden!

  Groetjes peter

 2. janmachielse > april 29, 2012

  Antwoord

  mijn reactie op zijn bericht nico je gaat het maken maar ik had wel 3stuks die dag met 2 kleien en een van 30cm dus op na de geep daar zit te wachten op als ze binnen succes met deze site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *