Home Gastvissers Nico, vissen aan de Baaiweg

Nico, vissen aan de Baaiweg

Advertenties

Hallo Peter en Visvrienden.

Hoi Eldert ook netjes van je om een complimentje te geven aan mij omtrent een visverslag die Ik in had gestuurd zonder vis en Jij zag ik heb het ook gedaan. Complimentje hier voor zodat de andere vissers kunnen lezen hoe het slechte vangsten nu zijn. Wij hadden vanochtend al zeer vroeg namelijk van 8.30 tot en met 12.30 nu de derde wedstrijd en ook weer bij de baaiweg. Aantal deelnemers was deze keer maar 7 man een paar afgemeld en ik kan het wel begrijpen denk ik en nu was het alweer zeer slecht en zo te horen had iemand maar twee kleine platvisjes gevangen. En dit met weer zoveel apehaar aan de onderlijn en draad zodat het vissen zeer moeilijk was om de onderlijn naar boven te halen. Dit bleek al toen Ik tegen 8.30 de onderlijn richting het zilte nat gooide en na 10 min zat alles helemaal vol met vuil en de gehele 4 uurtjes vissen.

Nico, vissen aan de Baaiweg

Nico, vissen aan de Baaiweg Nico, vissen aan de Baaiweg

Ben met me broer maar op tijd gestopt want dit was niet meer leuk en ben ik naar de Voorzitter toen wij stoppen en een praatje gemaakt te hebben zei hij dat we over 14 dagen eerst met mekaar gaan overleggen om wat op te gaan schuiven naar de vuurtoren toe. En daar ons geluk eens gaan te gaan proberen en is het ook een stuk dieper en hoeven we ook niet op het strand te gaan staan en zoals gewoonlijk kom er daarvan ook een visverslagje van mij en hopelijk met foto’s er bij met de vis er op. En nog twee wedstrijden nog te gaan en de laatste in dan op 8 november en zit er misschien meer vis dan aan de kant bijvoorbeeld de schar in ieder geval is het niet goed dat ze het strand hebben 0pgespoten en denk ik dat het lang ga duren voordat je daar goed vis kan vangen. Zo wel een paar foto’s nog gemaakt met die rotzooi er op maar we geven nog niet op uiteindelijk zal het wel een keer gaan lukken de aanhouder wint toch he.

Groetjes Nico de Zeehondentemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 21, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, kan me voorstellen hoe het was en dat jullie op zoek gaan naar een andere stek.
  Maar ik denk dat de vuurtoren aan veel mensen een hoop materiaal zal kosten.
  Ik zou er voor gaan om voor het dorp op het strand van de knrm te gaan vissen, daar worden vele grote wedstrijden gevist en word in september altijd redelijk gevangen overdag.

  Groetjes Peter

 2. Gino > september 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico,

  spijtig dat het zo moet lopen tijdens een wedstrijd géén vis en veel vuil…
  Vorige week op de boot hadden ook best last van het apenhaar en dat is niet prettig vissen.
  Succes nog met het zoeken naar een nieuwe stek en vang ze.

  Grtjs Gino

 3. ies > september 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Wat een ellende man, zo is het echt niet leuk meer, niets vangen en dan nog spierballen kweken met al die troep wat op de lijnen en tegen het oog komt zitten, maar je hebt je best weer gedaan, mooie foto’s en goed omschreven verslag maakt het weer compleet. Zou ik daar in de buurt wonen dan weet ik in ieder geval waar ik niet zou gaan vissen. Ik wens je veel succes met je volgende wedstrijd met dit keer dan rammelende toppen door de vis.
  Groetjes ies

 4. Eldert > september 21, 2020

  Antwoord

  Ha Nico
  Je bent er weer op uit geweest ieder geval. Maar dit zijn niet de leukste wedstrijden. Nu ben ik daar niet zo bekend. Wij vissen bijna altijd bij zoutelande speeltuintje. Of bij Domburg de golfbaan. Nollestrand ook en ik denk dat dat wel stranden zijn waar meer eer te behalen valt. Apenhaar hebben wij niet veel last van gehad . Komt ook wel doordat het daar veel dieper is. Maar ja , als de vis niet wil vang je ze niet. De oostenwind wad ook funest natuurlijk. Veel succes de volgende keer . Groet Eldert

 5. jack jozen > september 21, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico.

  Wat een pech Nico en dat al twee keer achter elkaar of dat er de duvel mee speelt. Dat is niet leuk meer dan heb je al meer tijd nodig om de rotzooi van de lijn af te halen als om te vissen,hopelijk gaat het met de volgende wedstrijd wel goed met een bak vis de foto,s zijn in ieder geval wel heel goed gelukt. Nog heel veul groetjes Jack. P.S Mijn maatje geeft nog geen reacties die is op Holiday.

 6. jack jozen > september 21, 2020

  Antwoord

  Ik bedoel natuurlijk mijn maatje Henry [ De Pastoor]

 7. Nico > september 21, 2020

  Antwoord

  Hallo Visvrienden. Bedankt weer van jullie leuke reactie op me verslag. En nog twee wedstrijden te gaan en dan hopelijk een keer met vis naar boven dan. En misschien dan op een andere stek.

  Groetjes de Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *