Home Gastvissers Eldert, vissen aan Zoutelande

Eldert, vissen aan Zoutelande

Advertenties

Ha Fishguppyers

Ik heb er over zitten twijfelen of ik een berichtje zou sturen. Maar toch doe ik het. Nico schrijft ook als hij een wedstrijdje gevist heeft met een 0 als resultaat dus doe ik het ook maar. Respect trouwens , Nico. Vrijdagavond 18 sept clubwedstrijd van WSV Reimerswaal. Altijd de leukste wedstrijden savonds . Dus deze wilde ik ook graag meedoen. Rond gebeld voor aas , Hubo had wel pieren maar slikzagertjes en kweekzagers , overal noppes . Oostenwind, ook al niet best maar ja , daar hebben alle anderen ook mee te maken. Dus ja , naar Zoutelande, geen straf natuurlijk want daar kom ik altijd graag.

Eldert, vissen aan Zoutelande

Eldert, vissen aan Zoutelande

Eldert, vissen aan Zoutelande

Had nog behoorlijk wat tijd over dus eerst even naar de ijssalon. Ondertussen ook gelijk genoten van het heerlijke weer met de prachtige luchten. Om 20.00 uur klonk het startsignaal en gelijk wist mn buurman 2 botjes er uit te krijgen. Aan……….witjes. Bij mij was het stil en bleef het stil. Tot 24.00 uur geen beetje gezien . Het resultaat was een dikke nul.

Eldert, vissen aan Zoutelande

Een troost , ik was niet de enige. Wel fijn om weer de clubmaten en maatjes weer eens gezien te hebben, daar was het ook wel een beetje om te doen. Volgende keer toch maar weer vissen hier wat dichterbij.

Met visvriendelijke groet,

Eldert

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 20, 2020

  Antwoord

  Hey Eldert, ook voor jou diep respect, dat je het verslag instuurt!

  Ik weet niet of je nog op de link van Lobbezoo had gekeken? Ook witjes zijn daar te bestellen en ze worden eventueel nog opgestuurd in zakjes zeewater.

  Groetjes Peter

 2. jack jozen > september 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert.

  Jammer dat er geen visje voor je was maar om je vismaten weer te ontmoeten is natuurlijk ook gezellig kun je weer wat bij kletsen ,sterke verhalen over die hele grote tongen op naar de volgende sessie veul groetjes Jack.

 3. ies > september 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Eldert,
  Het verslag ziet er goed uit, zo’n Foto van een zonsondergang is gelijk een blikvanger en fleurt de site ook gelijk op. Dat je met een nul eindigde is uiteraard pech, kijk dat je buurman de enige vissen ving die bij jou in de buurt zaten is ronduit gemeen te noemen en een beetje zelf zuchtig, lol, maar dat heb je weleens bij wedstrijden. Uiteraard gun ik je de volgende wedstrijden weer rammelende toppen toe.
  Groetjes ies

 4. Gino > september 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert,

  spijtig van het resultaat maar toch weer heerlijk in zeeland geweest toch, haha.
  Gelukkig was je niet de enige zonder vis ,oef en toch nog genoten hoor ik wel.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 5. Nico > september 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert. Ook netjes van je om een visverslagje in te sturen jij ook een groot complimentje hier voor. Ook bij Zoutelande was het geen vetpot net als bij ons weer met de derde wedstrijd bij de baaiweg. Zeer leuke foto’s ingestuurd met een mooi verslagje er bij.

  Groetjes de Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *