Home Gastvissers Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Nadat me Vismaat Johan Frijters aan mij had gevraagd om weer eens bij Waarde te gaan proberen. Had Ik wel weer zin en dus de pieren gisteren besteld bij de fam. Dixhoorn 5 en 8 0ns voor ons beide. Jan ging ook mee maar die had ingevroren pieren bij omdat hij er daar genoeg van had. Kreeg ook gisteren nog een berichtje van Peter en die zei dat het daar nog veel te vroeg was. Achteraf had hij ook nog gelijk gekregen want het was inderdaad geen vetpot. Maar ja me Maat wilde toch proberen en dus kwam hij me tegen 16.15 mij ophalen. Jan bleek later al daar te staan vissen en 1 beet kreeg maar Wij moesten eerst nog om het aas. En Nelleke kwam er net aan met vers gestoken pieren dus moesten Wij even wachten zo wat 10  min. Toen wij het aas ging betalen kwam Laurens er aan met een foto van een Zeebaars van 81 cm. En die had hij gisteren met zijn boot op de Westerschelde gevangen wat was dat een mooie die hij liet zien. Maar terug op onze vissessie toen wij daar aan kwamen stond de wind van links naar rechts en het water stond al halverwege.

Nadat wij samen de onderlijnen richting het zilte nat toe gooide was het afwachten of we toch nog vis naar boven konden halen. Welnu we hebben gevist met ze drieen van 18.00 tot en met hoog water 21.15 en heb me Maat wel geteld een klein   Zeebaarsje naar boven gehaald.  En verder was het alleen maar krabben voeren om de 5 min was het aas er zo af en zijn we uiteindelijk maar gestopt. Ik stuur zoals gewoonlijk ook een vangstbericht in met foto’s ook al vang Ik niks zodat de andere vissers kunnen lezen dat het nog niet veel is bij Waarde. Verder goede vangsten allemaal toegewenst voor Peter en Visvrienden.

 

Groetjes Nico.

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. ies > oktober 14, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico, Wat een schitterende foto’s heb je weer gemaakt. Jammer dat de vis er nog niet zat, maar het mooie Zeeland heb je weer weergegeven succes bij volgende sessie, misschien is het beter om dan in de Waterweg te vissen.
  Groetjes ies

 2. Gino > oktober 14, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,

  idd prachtige foto’s van de waterkant bij Waarde .
  Jammer dat de vis je in de steek heeft gelaten maar dat is dit jaar al wel meerdere overkomen !
  Ik ga deze avond en ben echt benieuwd wat het wordt….?
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. Jack Jozen > oktober 14, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico
  Jammer dat het niet gelukt is het is zoals IES al schrijft is het op het ogenblik beter aan de waterweg daar word van alles gevangen de foto,s zijn in ieder geval prachtig op naar de volgende sessie .Veul groetjes Jack.

 4. hugo > oktober 14, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Toch wat gezonde zeelucht ingeademd man dat kunnen ze u niet afnemen. De vis die was nog niet aanwezig, maar je hebt in ieder geval foto’s gemaakt van het mooie Zeeland. Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 5. Eldert > oktober 14, 2021

  Antwoord

  Ha Nico
  Prachtige foto’s, jammer van de vis. Je had wat verder moeten rijden. Bij Hansweert en Kapelle word volop zeebaarsjes gevangen met ook mooie erbij. Als ik jou was zou ik toch ook eens naar de WW gaan. Daar maak je veel meer kans op panvis . En qua km maakt het toch ook niet veel uit denk ik?
  Succes
  Eldert

 6. Nico > oktober 14, 2021

  Antwoord

  Iedereen weer bedankt voor jullie leuke reactie. En nu gang we even voorlopig niet bij Waarde vissen we wachten tot de Wijting daar is gearriveerd dan.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 7. Henry > oktober 14, 2021

  Antwoord

  Beste Nico,
  Een verslag waarvan de foto’s zo in ’n prentenboek geplakt kunnen worden. Jammer dat er in plaats van vis alleen maar krabben aanwezig waren maar……niet geschoten is altijd mis. Maar jullie zijn weer uitgewaaid en ’n ervaring rijker. Voorlopig jullie vaste stek aan de Waarde maar efkes op ’n laag pitje zetten en ’n stekje zoeken waar niet alleen krabbemans het aas op snoept. Veel plezier en uiteraard ’n smakelijk panneke vis bij jullie volgende visserij.

  Groetjes, Henry

 8. Stefan > oktober 14, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico, jammer van de mindere vangst, maar leuk om je verslag weer te lezen met fijne foto’s erbij, je weet de weg naar waterweg, want je was er eens in het voorjaar, ga het weer eens op dezelfde stek proberen in het diepere water en je brengt vast wat vis mee voor in de pan. Alvast suc6 gewenst en de groeten aan Johan en Jan.

 9. Frank > oktober 16, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico

  Jammer van de magere vangst maar je hebt ineens een nieuw talent ontdekt.
  Mooie foto die laatste met de zon aan de horizon.
  Groeten Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *