Home Gastvissers Ahmed Nijmegen aan Hoek van Holland

Ahmed Nijmegen aan Hoek van Holland

Advertenties


Beste Peter,

hoe is het met je… Ben zelf ook wezen vissen vlakbij Hoek van holland en heb een leuk visje gevangen ,ik was er rond 22.15 uur heb met een hengel gevist… het eerste wat ik ving was een schar en gelijk een 30 cm, na 20 minuten had ik een mooie gulletje van 45 cm aan de haak daarna had ik weer een maatse gulletje van 40 cm en weer 20 minuten later weer een van 40 cm, weer 20 minuten later een wijting van 39 cm en nog een van 35 cm, heb nog wat kleine vissen gevangen maar heb die terug gegooid, heb ook een kleine gulletje terug gegooid die was aan gespoeld op strand.

Ahmed Nijmegen aan Hoek van Holland

Een mooie vangst!

Dus heb best een goede avond gehad daar en alles was bijna maats dat kan je niet altijd zeggen dat het zo is…

 

Wil alleen nog zeggen dat ik van veel heb geleerd van het zeevissen en de techniek daarvan,wil jullie echt bedanken hiervoor…

En misschien kunnen we een keertje afspreken Peter….

Trouwens heb een foto gemaakt maar die moet ik nog uploaden…

Groetjes Ahmed Nijmegen

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 30, 2010

  Antwoord

  Hoi Ahmed,
  bedankt voor je berichtje.
  Om met de wijting van 39cm in aanmerking te komen voor “De strijd der giganten”, dien je wel een foto met de meetlat erbij in te sturen.
  Hopelijk volgt deze nog?

  Groetjes peter

 2. Maup > november 30, 2010

  Antwoord

  Hoi Ahmed en Peter,

  Dat is toevallig, ik ben tot 23:00 aan het vissen geweest op Terheijde, gevist met gezouten Pieren met twee hengels en heb alleen mezelf op de foto in winterse sferen laten vangen.Slechts een maal een beetje gezien.
  Erg leuk om dan te lezen dat er een paar Km verderop wel wat te vangen viel.Grr. had ik nou ook maar op H.v.Holland gestaan.Stond je op het strand of Pier?.

  Groetjes Maup.

 3. Ahmed > december 1, 2010

  Antwoord

  Ik stond op het strand naast de pier….Maar elke stek is anders,weetje soms vang je helemaal niks,en je buurman vangt vol op…Ik kan het niet verklaren,maar wat ik weet is dat ik een geweldige avond heb gehad,die je niet vaak mee maakt..Gr ahmed Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *