Home Gastvissers Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter. Wij zijn zaterdag avond nog gaan proberen om wat vis naar boven te gaan halen bij Waarde. Dus eerst het aas besteld bij van Dixhoorn voor na de middag en was dat geregeld en dus was het ook gelijk de laatste keer van het Jaar om daar mee af te sluiten. Ik ben naar Jan toe gereden en een bakje koffie gedronken daar en toen daarna de vis spullen in de auto gelegd. En zijn we op onze gemakje vertrokken richting Yerseke en toen we daar tegen 15.30 aan kwamen eerst een praatje gemaakt met Mvr v.Dixhoorn. Hebben wij het aas betaald zijn nadat wij ook nog een fijne jaar wisseling gezegd vertrokken naar onze stek. Ik las dat me andere vis maat Johan Frijters al op vrijdag avond daar heb gevist en de vangsten daar zeer sterk terug zijn gelopen die avond want namelijk 9 Wijtingen daar had gevangen. En ik denk dat het ook mee te maken had met die paar dagen vorst en dit niet goed aan mee heeft geholpen en dat gaf voor ons niet al goed moed. Maar ja je bent er lekker op uit omdat vissen ook een leuke sport is en ook al vang je de ene keer meer dan de andere keer. Wij waren daar lekker op tijd 4 uurtjes met opkomend water net voor de donker de spullen gereed gezet zodat we daar op tijd klaar er mee. Jan had onder aan de dijk tot zijn verbazing kranten gevonden met ook zee aas er gezouten pieren gewone pieren en ook nog daar kweekzagers. Zodat we uiteindelijk toch enorm veel aas hadden en er tegen aan konden nu en de eerste onderlijn ging richting het zilte nat toe om 16 .15 want het water stond al onderaan tegen de stenen. Want we hadden nu de wind pal op onze hoofd en werd het wachten op aan beten en zal er kort over vertellen. Het werd niet veel Jan had uiteindelijk 3 kleine Wijtingen en eentje er nog af gevallen en Ik zelf had 1 kleine zeebaarsje en met stil staand water op 10 min 2 mooie scharren van 28 cm daar en dat was het. Ook dreef er onder water veel vuil want met ophalen zat heel de onderlijn er mee vol dus kon volgens mij de vis niet het aas vinden. Ik kon namelijk jammer geen foto’s maken camera leeg en heb toch een verslagje ingestuurd en rest mij nu nog Peter met zijn Familie Jan .Johan. alle schrijvers lezers en ook nog Riny.v.Caam een fijne jaar wisselling toegewenst en een gezond vis jaar 2019.

Groetjes Nico de Zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 30, 2018

  Antwoord

  De kou zal er vast geen goed aan gedaan hebben, dat is normaal aan de kant, maar misschien zal er nu meer schar komen, hopelijk?

  Groetjes Peter

 2. Henry > december 30, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Leuk om te lezen dat je er met Jan nog ’n dagje op uit getrokken bent om het visjaar 2018 samen af te sluiten. Jammer dat de vangst tegen viel maar zoals we allemaal weten; “Het blijft Vissen!!!” Ook voor jou en je fam. een gezellige jaarwisseling en een gezond 2019 met veel plezierige uurtjes aan de waterkant!!

  Groetjes, Henry

 3. jack jozen > december 30, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico toch nog in het oude jaar een poging gewaagt ik denk ook dat de water temperatuur te laag is geworden, maar jullie hebben toch je best gedaan op naar het volgende jaar. Een hele fijne en gezellige jaarwisseling met de hele familie denk wel aan je vingertjes met het vuurwerk anders kun je in het nieuwe jaar niet meer vissen, en anders dat het in 2019 een heel visrijk mogen worden heel veul groetjes Jack.

 4. Nico > december 31, 2018

  Antwoord

  Hey Jack. Jij ook bedankt voor je prachtige reactie en ik raak geen vuurwerk aan. Jij ook een visrijk 2019 toegewenst

  Groetjes De Zeehondetemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *