Home Gastvissers Zondag op de Wrakken

Zondag op de Wrakken

Advertenties

Als je na lange tijd je hengels uit de schuur hebt gerukt en dan spontaan bent opgestapt bij Ludo op de Marie Louise en dan heel leuk hebt gevangen, dan ben je weer besmet met het vissersvirus.

Dat dat een lastig virus is weten de meesten van jullie wel en bovendien lijkt het een virus waar je waarschijnlijk niet van kunt genezen. We hebben nu zelfs een boot afgehuurd (wij als collega’s en een aantal vrienden) om op zondag 24 april een wrakkentocht te gaan maken.

Nu wil ik op voorhand geen reclame maken door de naam van het schip te noemen, want we kennen de schipper nog niet; wel zijn reputatie en die lijkt meer dan uitstekend.

Nu maar hopen dat we zondag een leuk visje kunnen vangen, zodat ook de andere deelnemers weer flink last van het virus blijven houden.

Stiekum hoop ik er op dat, er van deze zomer voldoende liefhebbers zullen zijn om eens met Ludo van Northseacharters mee te gaan op een nachttochtje op de tong. Heb dit zelf ook nog nooit gedaan, maar het lijkt mij heel spannend en ik heb wel vertrouwen in Ludo.

Nu maar hopen op goed weer, zodat de tocht van zondag 24 april kan doorgaan.

Met vriendelijke groet,

Willem van der Vlies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > april 19, 2016

    Antwoord

    Hey Willem, ik hoop voor jullie dat het doorgang heeft!

    Wat het tongvissen betreft, ik weet niet of je al bent in geschreven voor de nieuwsbrief van Northseacharters, want er zijn diverse malen last minutes, met Ludo.

    Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *