Home Gastvissers Nollestrand met Nico

Nollestrand met Nico

Advertenties


Hoi visvrienden.

Nadat me vismaat Johan mij zaterdag had gemaild en gebeld om mee te gaan vissen en dan vanaf het strand in vlissingen. [nollenstrand] Kon ik niet mee eerst maar toen Ik het vrouwke vroeg of ze nog andere plannen had zei ze ik ga niet weg en ga Jij maar lekker vissen met je Maat. Hij haalde mij op om 8:45 en de spullen in de auto en richting vlissingen toe. Wij zijn gaan vissen tegen 10:15 tot 15:15 en zoals gewoonlijk verschillende onderlijnen gebruikt en als zeeaas hadden wij weer kweekzagers en pieren bij. Ook vroeg ik aan me maat of hij voor mij de onderlijn richting het zilte nat wou gooien omdat hij een waadpak aan had en tevens mij hengel kon uitproberen om te kijken hoe ver hij kon gooien.

Nollestrand met Nico

Nu dit bleek wel want de onderlijn ging richting de 100-110 meter ver Maar daar heb ik dan ook welgeteld ene beet die dag op gehad en ook de krabben waren actief.Ook had Ik nog een geep hengeltje mee genomen met wat blinkers om die uit te proberen op 40 meter en daar kreeg ik na zo wat 10 min een beetje mee en bleek er een geepje aan te zitten van 15 cm.

Nollestrand met Nico

En toen ik deze verwisselde kreeg ik later ook een beet mee op 10 meter en daar zat een Griet aan en die had Ik nog nooit gevangen vanaf de kant.

Nollestrand met Nico

Nollestrand met Nico

Verder die dag niks meer gevangen en me Vismaat Johan had uiteindelijk nog een bot er uitgehaald van 27 cm en toen hij daarna de ene onderlijn tussen de 40-50 meter gooide om uit te proberen of daar de vis zat kreeg hij kort achter mekaar beet en haalde hij toen twee zeebaarsje er uit van 27 cm en 30 cm. Mij griet was 35 cm en uiteindelijk weer lekker in de zon gestaan en ook weer plezier samen en jammer dat de andere maten niet mee konden.

Nico [zeehondetemmer] en Johan ] Joske ut Boske ]

vele vangsten toegewenst voor alle vissers.

Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 11, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico,
  gefeliciteerd met je mooie Griet!

  Groetjes Peter

 2. Wim > juni 14, 2012

  Antwoord

  Hoi,

  Dat ziet er een lekkere griet uit man!
  Schitterende vis.

  gr

  Wim

 3. jan de strandjutter > juni 15, 2012

  Antwoord

  ik wil hier bij zeggen nico ik had anderen verplichtingen anders had ik mee gegaan maar er komen nog meer dagen met de rest johan en neef jan en nico.morgen weer ff weg als het weer het toelaat oke gr .

 4. leon > januari 13, 2013

  Antwoord

  Hoi Peter,

  Hierbij mijn uitslag, ik vind ze allemaal leuk eigenlijk…
  Hierbij;

  1=Werner R
  2=Nico Zeehondentemmer.
  3=Werner V.
  4= Huib.
  5=Johan met zoon.

  Grt Leon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *