Home Gastvissers Erik en Marcel, vissen aan de Waterweg

Erik en Marcel, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hoi Peter.

We zijn afgelopen zaterdag weer gaan vissen in de waterweg. Ik had overdag contact gehad met marcel hoe laat we weg zouden gaan. We hadden ook maar afgesproken om ons warmtepak aan te doen. Want ze gaven slecht weer af. Toen we aankwamen viel het eigelijk wel mee. Er stond heel weinig wind. En we hadden afentoe wat mot regen. De vangsten vielen eigelijk wat tegen. We vingen wel wat botten en wat steenbolken en afentoe een tong. Marcel ving nog wel iets wat we nog nooit gevangen hadden. Hij ving een helm met een bril er aan.

Erik en Marcel, vissen aan de Waterweg

Echt wat er allemaal in die waterweg drijft is niet normaal. Aan het einde had marcel 2 maatse tongen en nog wat botten. Ik had ze 11 maatse tongen en ook wat botten.

Groetjes Erik fierens

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Henry > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hey Erik,

  Leuk om weer ‘n visverslagje te lezen van een voor mij onbekende schrijver. Wat betreft het weer, we zitten nu eenmaal in de herfst maar desondanks heb je samen met je maatje Marcel toch ‘n leuk partijte vis gevangen. Met z’n tweetjes wat bot en steenbolk en ook nog eens 13 tongen….ik heb het wel eens slechter gezien. Gelukkig hing er aan de helm met bril geen persoon van een of ander scheepswerf !!!

  Groetjes, Henry

 2. ies > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hallo Erik en Marcel,
  Het weer is inderdaad niet erg best de laatste tijd, maar daar staat tegenover dat ook de wintervis er aan komt, dus al vang je maar 13 tong met zijn tweeën, Uh ik ben al blij als ik er 4 voor de pan heb, straks kan het zijn dat je die hoeveelheid hebt met daarnaast grote wijting en /of gul. Ook deze vis is te vangen tot ver voorbij Rotterdam, dus stekken hoeven niet vernoemd te worden. Die helm komt mij bekend voor, ik heb ooit zijn blauwe broertje gevangen, daar zat helaas geen veiligheids- bril bij, lol er zijn altijd mensen die meer geluk hebben, maar weer een leuk verslagje, voor de volgende sessie weer rammelende toppen toegewenst.
  Groetjes ies

 3. jack jozen > oktober 12, 2020

  Antwoord

  Hallo Erik.

  Ik kan hier wel een reactie schrijven maar ik geloof dat ik je nog niet ken van andere reactie,s maar toch een leuk verhaal.

 4. Erik Fierens > oktober 13, 2020

  Antwoord

  bedankt mannen voor de leuke reacties!
  Groetjes erik

 5. Peter > oktober 13, 2020

  Antwoord

  Leuk gevist Peter en wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.