Home Gastvissers Philips aan Waarde 14

Philips aan Waarde 14

Advertenties


hallo dit is mij eerste verslagje naar deze vissite omdat ik pas een nieuw lid ben geworden hier van .

Wij zijn vandaag met de visclub van H.S.V. Philips Roosendaal wezen vissen en de plaats was weer bij Waarde 14. Nadat de buiten watercommissie alles op tijd had uitzet met de nummers begon de wedstrijd daar van 14:00 tot 17:00 .

Philips aan Waarde 14

Over de opkomst viel het zwaar tegen omdat we uiteindelijk met 10 man niet kwam opdagen. Dit was al te voorspellen omdat er toen een paar weken terug het lidmaatschap werd opgezegd en ook nog een paar man er helemaal mee gestopt waren. Omdat er tramelant was in de visclub maar toch nog 8 man hebben gevist en dus hoe het verder moet zien wel dan maar we hebben nog een wedstrijd te gaan en die woord ook bij Waarde 14 gevist. Nu op deze dag werd er door drie man een visje boven gehaald en komt nu de uitslag van de wedstrijd hier onder,

1:Piet Franken. Twee Visjes. 34 cm.

2:Simon. Blauw Twee Visjes. 33 cm.

3:Johan. Mouwen een Visje . 18 cm.

Door 5 man werd geen vis gevangen en die ontvangen 9 punten en waren Janus van Eekelen. Nico Machielse. Jan Machielse.Piet van Merode.J.Jaspers.

1 man is ook niet opkomen dagen en deze krijg 50 punten. De volgende wedstrijd en tevens de laatste van de 5 woord ook weer gevist bij Waarde 14 en die is dan op 17 Maart en vanaf 9:00 tot 12:00. En uiteraard komt hier ook nog een verslagje op de vissite en hopelijk dan met foto””s van vis er op.

Verder vele vangsten toe gewenst nog.

De Zeehondetemmer. Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > februari 26, 2012

    Antwoord

    Hoi Nico(Zeehondetemmer),
    wij zijn erg blij met je bericht en hopen dat je een vast schrijver blijft en zien uit naar je volgende bericht!

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *