Home Bootvis verslagen Ankervissen met Northseacharters in de Voordelta

Ankervissen met Northseacharters in de Voordelta

Advertenties

 Beste lezers, schrijvers en vissers,

gisteren, 26-02, stond er weer ankervissen met Ludo, van Northseacharters op het programma. Ditmaal geen uitgebreid verslag, maar een film gemaakt. Was voor mij tevens de mogelijkheid, om mijn setje nieuwe hengels, de Spro skyvolt, uit te proberen, deze aangeschaft, bij Mario van het Heike.

Ik hoop dat jullie er van genieten. Helaas werkt mijn muziekspeler een beetje storend, in het geheel, dus geluid zachtjes!

Groetjes Peter

Voor meer foto’s

Zie ook Onze Facebook Pagina

We zouden het erg op prijs stellen als u een like geeft, voor onze pagina en de verslagen, om verder te groeien in de toekomst!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. jack > februari 27, 2016

  Antwoord

  hoi Peter dat is een mooi filmverslag en mooie vangsten he ,en zo te zien hebben jullie je wel vermaakt.En waren je nieuwe hengels wat je verwachtte? Maar als ik het geheel zo bekijk krijg ik toch wel zin om weer eens te vissen,maar ik zal nog effen geduld moeten hebben Tonny gaat voor he.Heel veel groetjes jack

 2. Nico > februari 27, 2016

  Antwoord

  Hallo Peter .Ik vond het een zeer leuk filmpje die jij heeft gemaakt.En ook een geslaagde visdag volgens mij en de nieuwe hengels ook ingezegend door je.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. Frank > februari 27, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Dat is leuk zo’n filmpje.
  was weer leuk vissen op de Marie Louise van Ludo.
  Het weer was goed,de stroming loeihard,mooie scharren en een cameraman die dr.. Euh vist.
  Op naar de volgende trip.
  Gr Frank

 4. joost > februari 28, 2016

  Antwoord

  hey peter,
  leuk filmverslag zeg. is weer eens wat anders. mooi gedaan.
  gr joost

 5. hans de bruijn > februari 28, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter dat is toch weer wat anders dan foto’s mooi gedaan man als ik dit zie begint het weer ontzettend te kriebelen laatste keer dat ik ben gaan vissen was 28 december door werkzaam heden nog niet kunnen gaan onze eerste sessie is in maart waar ik weer verslag van zal doen Groeten Hans de Bruijn

 6. Alain Tulleneers > februari 28, 2016

  Antwoord

  Mooi promotie filmpje voor onze mooie sport:
  Sportvissen hoe het hoort,goeie schipper,fijne boot,kameraden onder elkaar,visje vangen ,slap lullen,biertje drinken,samengevat een super sportvisdag

  Groetjes mannen Alain

  NB.:Opname beluisterd met Sennheiser koplawaai ontvanger,met geluid niets mis,al wat ik hoorde hoorde er te zijn.Top

 7. patrick > februari 28, 2016

  Antwoord

  hoi peter
  dat heb je knap met je film materiaal als ik zo zie heb je een beroep gemist van reporter dat was een mooi film verslag van een zeer geslaagde gezellige dag en die voor herhaling vatbaar is tot de volgende ronde
  patrick

 8. ronny > februari 29, 2016

  Antwoord

  Mooi gedaan Peter !!!

 9. Henry > februari 29, 2016

  Antwoord

  Haleluja Peter,
  Kerel van zo’n filmpke krijg je meteem zin om naar het zilte sop te gaan om een hengeltje uit te gooien. Helaas hebben jullie van mijn maatje Jack al gehoord dat ik tijdens het aas steken flink door m’n rug ben gegaan.Natuurlijk is het voor mij sowieso stom om te proberen om m’n rug harder te laten werken dan mun klep. Tijdens het M -Rietje in het ziekenhuis bleek het een stevige hernia te zijn dus ook in plaats van m’n biertjes slik ik nu de nodige medicatie.Stilzitten en niks doen is het ergste, ’t vrouwke doet stiekum met regelmaat wat morfine door m’n voer om me koest te houden. Al met al, het doet me goed om jullie heerlijk te zien genieten op Ludo z’n boot met toch ook weer redelijke vangsten. Uiteraard heb ik de zegen uitgesproken over je nieuwe stokken en hoop ik dat je er veel vis mee naar boven zult takelen. Het zal nog wel efkes duren voor ik weer optimaal kan gooien maar voorlopig geniet ik in ieder geval van de leuke verslagen en/of filmpkes die ingestuurd worden.
  Voor iedereen veel visgroetjes, Henry

 10. Nico > februari 29, 2016

  Antwoord

  Hallo Henry. Niet zo mooi voor je en alvast van harte beterschap toegewenst namens mij.
  En de volgende keer zal je wel na denken voordat je weer ga steken toch.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *