Home Gastvissers NK 2015 Noordwijk, met Joost de Dreu

NK 2015 Noordwijk, met Joost de Dreu

Advertenties

Hoi Peter,

Het was weer al even geleden dat ik pieren en zagers zwemles gegeven had, dus het was hoog tijd om weer eens te gaan vissen. 03-10 stond de wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap op de kalender. Deze wedstrijd werd gevist aan Noordwijk. Vrijdag pieren en witte gestoken

NK 2015 Noordwijk, met Joost de Dreu

en even om slikzagertjes en kleine steekzagers van Fam. Dixhoorn, nog een paar tappen uit de diepvries en het aas was compleet voor alle soorten vis. Om 06.00 verzameld op een carpool en gezamenlijk met 7 man (3 vissers 3 supporters en 1 controleur) vanuit Reimerswaal naar Noordwijk gereden. Na een bakje koffie werden de plaatsen uitgedeeld, en konden we het strand op. Het vervoer was super geregeld want onderaan de duinen stonden tractors met een platte kar klaar om alle vissers naar hun plaats te brengen.

NK 2015 Noordwijk, met Joost de Dreu

Om 10.00 uur ging de wedstrijd van start en was het zoeken waar de vis zou zitten. Om mij heen werd de feeder gepakt voor onder de kant, ikzelf begon ver weg met een piertje en een slikzagertje als combinatie. Over de eerste 1.5 uur kan ik kort zijn. Er kwam gewoon geen vis boven. bij mij niet maar om mij heen ook niet. Na die 1.5 uur kwam er een beetje stroming in het water en daar kwamen ook de 1e visjes. Mijn 1e was een graatmagere wijting.

NK 2015 Noordwijk, met Joost de Dreu

De draai erna een scharretje, dat ging niet verkeerd.

NK 2015 Noordwijk, met Joost de Dreu

NK 2015 Noordwijk, met Joost de Dreu

Volgende draai voelde ik weer vis, voorzichtig draaien en jawel een meter uit de kant zag ik een zeebaarsje zwemmen, maar……….. iets te wild de kant op proberen te trekken en ja hoor het zeebaarsje bleef zwemmen en ik kon mezelf wel wat doen. @#$%^&^% Gelukkig was ik even alleen Later toch nog 2 botjes uit het water gekregen en daarmee was het voor mij gedaan.

NK 2015 Noordwijk, met Joost de Dreu

Uiteindelijk op de 68e plaats geëindigd van de 184 deelnemers. Als ik dat zeebaarsje wel had gehad zou ik rond de 35e plaats geëindigd zijn dus het was een dure misser……. Het was de hele dag zoeken naar vis omdat er zowel ver weg als dichtbij een visje gevangen werd. Een hele gezellige dag gehad met prachtig weer en leuke mensen.

NK 2015 Noordwijk, met Joost de Dreu

Op naar 2016!!!!

Hartelijke groet, Joost de Dreu

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. paul > oktober 12, 2015

  Antwoord

  leuk verslag!

 2. Peter(Fishguppy) > oktober 12, 2015

  Antwoord

  Hoi Joost,
  mooi dat je dit met ons deelt!

  Gr Peter

 3. jack > oktober 12, 2015

  Antwoord

  mooi verslag joost jammer dat de vangsten een beetje tegen vielen maar er komen nog meer dagen he succes verder gr jack

 4. Nico > oktober 12, 2015

  Antwoord

  Hoi Joost. Jammer van die ene vis die je heb verspeeld maar toch mooie foto”s gemaakt.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 5. jan > oktober 12, 2015

  Antwoord

  zonde joost dat je niet veel heeft gevangen met de wedstrijden maar dit was ook leuk toch om mee te doen ga zo door gr jan de. strandjutter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *