Home Gastvissers Rob en Glenn aan de Waterweg

Rob en Glenn aan de Waterweg

Advertenties


Ik heb ook nog een vangst berichtje voor je want dat wil ik toch wat vaker gaan doen op jouw site,want ik ga steeds meer leuke mensen kennen.via jouw site Peter.

Na een boot trip met ludo waar ik eigenlijk weinig van te melden heb,ik had slechts 1 tongetje gevangen pffff op 12 uur vissen,maar voor mij persoonlijk was het toch een geslaagde sessie omdat ik het gewoon weer bere gezellig vond,en een dagje op zee is toch altijd iets aparts en zeker met goed gezelschap. ben ik met het overgebleven aas van deze trip nogmaals bedankt hiervoor peter, vanavond naar de w,weg gegaan om te kijken of daar nog een tongetje te vangen was. nou en dat is gelukt hoor, ik was al bang dat ik het tong vangen verleerd was,we hebben kort gevist van 20.00 tot 23.30 omdat glenn (mijn stiefzoon) weer vroeg op moest voor zijn werk. vanaf de eerste worp kwamen er vissen op het droge in het begin mooie dikke botten van ruim in de 30cm en een mooie maatse baars van rond de 40cm maar die mocht weer zwemmen, daar kwamen we niet voor,toen het donker was kwamen de eerste tongen op de kant en allemaal mooie maten.

Rob en Glenn aan de Waterweg

We hebben er samen 17 gevangen waarvan 13 tussen de 27en 34cm de andere 4 waren ook maats maar onder 27 dan gaan ze bij mij terug,kortom een leuke avond met redelijk veel vis in 3,5 uur vissen ik had graag wat langer gebleven maar soms is dat helaas niet mogelijk.

gr Rob.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 23, 2013

  Antwoord

  Hoi Rob,
  kijk dat zijn betere berichten!

  Gr Peter

 2. Luc > september 23, 2013

  Antwoord

  Hey Rob,

  Mooi gedaan op 3.5 uur tijd. Daar wil ik voor tekenenen.

  groeten,
  Luc

 3. zeehondetemmer > september 23, 2013

  Antwoord

  hallo Rob een mooi maaltje vis heb jij daar liggen op de foto. En welkom op de site van peter.

  Gr Nico.

 4. mario > september 23, 2013

  Antwoord

  Hoi Rob, nou dat heb je weer mooi voor elkaar.
  Lekker gevangen !!!!!!
  hoop weer gauw wat met je af te spreken om weer lekker te gaan vissen.

  Groeten van Mario (je weet wel die jongen die je als een zoon beschouwt šŸ™‚ )

 5. rob > september 23, 2013

  Antwoord

  ik hoop dat de vangsten daar nog even doorgaan,de 2 voorgaande sessies daar waren nog iets beter 20 en 23 tongen toen.de aantallen zijn wel steeds met 2 personen dus met 4 hengels voor de duidelijkheid.

 6. Werner R. > september 23, 2013

  Antwoord

  Hey Rob,

  Aha zo ziet tong eruit ik was het inmiddels vergeten hahaha.
  Dat maakt alles weer goed he!
  3,5 uur vissen lijkt met niet echt veel voor jou, dat had je langer gewild, afgelopen weekend was je het na 12 uur vissen volgens mij nog niet beu..
  Volgens mij is de hele maand oktober nog goed voor de tong, alles is een maand opgeschoven dit jaar.
  Vang ze nog!

  Groeten uit Brabant

 7. leon > september 24, 2013

  Antwoord

  Hoi Rob,

  Kijk dat zijn ze!! Mooi gedaan.

  Grt leon

 8. Arno Koman > september 24, 2013

  Antwoord

  Doe je goed Rob, zie je Zondag..als we de rotzooi van anderen op gaan ruimen..

  groetjes, Arno

 9. rob > september 25, 2013

  Antwoord

  bedankt mannen voor julie reacties,arno als je zondag gaat opruimen ben je alleen,want het is zaterdag haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *