Home Gastvissers Strandvissen aan de Boulevard te Vlissingen

Strandvissen aan de Boulevard te Vlissingen

Advertenties

Hoi mede vissers.

Bij ons begon het ook weer te kriebelen om eens te gaan vissen. Dus mij andere Maat Johan kon niet mee moest werken en dus zijn wij met ze twee er op uit gegaan. Eerst nog het zeeaas besteld bij van Dixhoorn twee keer 7 ons pieren. Dus ben ik Jan gaan ophalen gisteren middag en hebben wij ook nog overlegd waar we wilde gaan staan vissen. Het is uiteindelijk op de boulevard te vlissingen geworden omdat het bij Waarde niet te doen als het zeer glad werd en ook niet ze daar strooien. Toen wij tegen 15:00 bij Dixhoorn aan kwam werden wij zoals gewoonlijk vriendelijk ontvangen door Mvr en ook de hand geschud en de beste wensen nog aan mekaar toegewenst en daarna het zeeaas betaald. En zijn wij richting zeeland toe aan komst op de boulevard tegen 15:30 en de eerste onderlijn ging tegen 15:45 richting het zilte nat toe en wachten of de vis aanwezig was. Ook was het water al twee uur aan het opkomen en de bedoeling was om dan met het water mee te gaan naar hoog water toe. Pas in de donker begon ze wat te bijten en uiteindelijk Jan 1 kleine wijting gevangen en Ik zelf had twee kleine wijtingen en 2 scharren gevangen. En toen Ik deze op de foto wilde zetten deed mij camera het niet meer wel nog een foto eerst kunnen maken.

Strandvissen aan de Boulevard te Vlissingen

Het is achteraf zeer tegen gevallen en die vorst heeft er ook aan mee geholpen. En dus toch maar een verslag in gestuurd van ons vis sessie en toch samen weer van het Jaar de eerste strand vissen gedaan en toch lekker veel plezier gehad en dat is ook al veel waard.

Groetjes Nico de Zeehondetemmer en Jan de Strandjutter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 7, 2017

  Antwoord

  Hey Nico,
  de kop is er weer af voor jullie!
  Volgende keer meer vis toegewenst!

  Groetjes Peter

 2. Alain Tulleneers > januari 7, 2017

  Antwoord

  Hoi Nico
  Toch met Jan de koude getrotseerd, jammer dat er niet meer vis voor jullie was voorbestemd.
  Volgende sessie meer succes.
  Groetjes Alain

 3. Nico > januari 8, 2017

  Antwoord

  Hey Peter en Alain. Leuk van jullie reactie op mij verslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Henry > januari 10, 2017

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,
  Ondanks het frisse weer en helaas de karige vangst hebben jullie samen de 1e vissessie in 2017 met plezier afgesloten. Hopelijk kunnen jullie volgend vistripje wel een mooi aantal viskes op de kant takelen met ’n paar leuke foto’s.
  Groetjes, Henry

 5. jack > januari 10, 2017

  Antwoord

  Hoi mannen wat zijn jullie toch geharde mannen door weer en wind toch lekker uitgewaaid wel dan met minder vis maar toch mooi samen op pad,het jaar kan alleen maar beter worden. groetjes jack

 6. Nico > januari 10, 2017

  Antwoord

  Hoi Henry en Jack. Ook jullie bedankt voor je reactie op mij vis verslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *