Home Gastvissers Werner op herhaling naar Domburg

Werner op herhaling naar Domburg

Advertenties


Hoi Peter,

Vannacht maar weer eens gaan tongvissen naar domburg. Goed 20.00 uur begonnen en volgehouden tot 0.300 uur omdat het weer fantastisch was. Ik heb 7 tongen(tjes) kunnen meenemen en heb er zeker een stuk of 15 kunnen teruggooien!

Ook twee botten gevangen en teruggegooid. Ik heb het strandvissen na 15 jaar weer opgepakt maar kan mij herinneren dat als ik toendertijd op de tong ging dan ving ik ook tong dus geen slibtong!! Waar ligt dit aan dat ze allemaal zo klein zijn?

Kunnen wij sportvissers alleen nog maar de vissen vangen die door de mazen van de netten doorglippen? Of hangt hier een andere theorie aan vast?

Wie het denkt te weten mag het zeggen….

Groeten, Werner.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *