Home Gastvissers Vissen aan de Groote Keeten

Vissen aan de Groote Keeten

Advertenties

3e wedstrijd Penn Korps Competitie
Team 
WSV Reimerswaal/ Hengelsportvanderpoel

Op 3 september zaten we al vroeg in de bus voor de 3e wedstrijd voor teams van de PKC. Deze wedstrijd werd dit keer gehouden aan Groote Keeten wat net onder Den Helder ligt. We vertrokken om 04.45 en na een goede reis kwamen we aan in Groote Keeten, waar we met een bakje koffie een praatje konden maken met de andere vissers.

Vissen aan de Groote Keeten

Vissen aan de Groote Keeten

We loten als team nr 27 en dat betekende dat: Arjan Marijs op A27 terecht kwam Marco Marijs op B27 Kees Schouten op C27 Dick Boone op D27 Joost de dreu op E27 Rond 10.00 was het startsein en vlogen er weer 170 loodjes het water in.

Vissen aan de Groote Keeten

Al snel kwamen er grote botten en een enkel zeebaarsje het strand op.

Vissen aan de Groote Keeten

Gelukkig hadden we na een poosje allemaal vis. Om 14.00 was het einde wedstrijd en kon de balans opgemaakt worden. Het bleek dat Arjan en Marco lekker mee gedaan hadden maar dat Dick niet super en Kees en Joost slecht gevist hadden. De uitslag was dan ook niet best, als team waren we op de 21e plaats terecht gekomen van de 34.

individueel werd Arjan 48e 7 vissen

Marco 64e 5 vissen

Kees 116e 4 vissen

Dick 97e 4 vissen

Joost 114e 2 vissen, van de 170 vissers.

Gelukkig hebben we weer een leuke dag samen gehad en kwamen we na een gezellige terugreis rond 17.00 uur weer aan bij de Gebr. Boone. Hopelijk gaat het de volgende wedstrijd wat beter.

visrijke groet,

Joost de Dreu

Team WSV Reimerswaal / van der Poel

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. jack > september 12, 2016

  Antwoord

  Hoi Joost mooi verslag en foto,s maar het kan niet iedere keer de eerste prijs zijn he ,maar zo te zien was het toch een gezellige dag toch gr. jack

 2. Nico > september 12, 2016

  Antwoord

  Hallo Joost. Jammer met je clubje en de volgende keer meer succes toegewenst. En in ieder geval leuke foto”s gemaakt en ook een leuk verslag hoor.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *