Home Gastvissers Richard, strandvissen aan Domburg

Richard, strandvissen aan Domburg

Advertenties

Hallo Peter

Even een vangstbericht over de strandsessie Domburg

Afgelopen donderdagavond op weg voor het eerst dit jaar naar mijn favoriete stek namelijk Domburg.. Eerst even langs een van de sponsors waar ik wat nieuwe spullen heb kunnen inkopen, waaronder heerlijke molen en kleine Dopbergtas zodat je niet met een zware koffer over het strand moet bikkelen en goed aas.

Redelijk vroeg aangekomen en nog geen medevissers te zien. Is dit positief of negatief ? Daar er eigenlijk op deze stek altijd veel gevist wordt in deze tijd van het jaar Niet lang over nagedacht en na een strandwandeling me opgesteld in het derde strandvlak, nabij het palenhoofd. Direct naast de palen was een staand want uitgezet dus maar iets er naast opgesteld.

Richard, strandvissen aan Domburg

Richard, strandvissen aan Domburg

Ik begon rond half negen en laag water rond 22.30. Hoewel er direct al een botje op het strand kwam met mijn eerste worp waren de vangsten niet spectaculair.

Richard, strandvissen aan Domburg

Waarschijnlijk ook vanwege het geweldige weer, windstil en zonnetje. Afgaand tij toch 2 botjes en een te klein tongetje.

Richard, strandvissen aan Domburg

Ondertussen was het staand want droog komen liggen en hier was geen vis in te bekennen. Echter denk ik staat dat net er niet voor niets dus besloten naar de andere kant van het palenhoofd te verhuizen.

Na het keren van het getij gelijk met het ondergaan van de zon, direct beet. En ja mijn eerste tong van het jaar, toch altijd leuk. Later er nog een tweetal bij kunnen vangen .

Richard, strandvissen aan Domburg

Richard, strandvissen aan Domburg

Eigenlijk te vroeg gestopt rond half een maar de volgende dag moest er nog gewerkt worden. Ik denk als er langer door gevist was en wellicht nog wat meer tong gevangen kon worden. Eindscore twee mooie tongen van rond de 30 cm mee naar huis.

Snel weer terug om langer te proberen.

Gr. Richard

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 9, 2016

  Antwoord

  Hartstikke leuk Richard, een bericht van jou!
  Dacht ook al, dat het getij iets te vroeg viel, zal met laag rond middernacht vast wel beter zijn!

  Groetjes Peter

 2. Arno jacobs > juli 9, 2016

  Antwoord

  De eerste tongen zijn er in ieder geval. Nog een week of 5 dan kan ik er ook naartoe. Succes verder.

 3. jack > juli 9, 2016

  Antwoord

  Hoi Richard mooie foto,s ja met die staande want dat word ook steeds moeilijker straks staat heel Domburg vol, de de eerste heb je binnen de rest komt nog wel.

 4. Nico > juli 9, 2016

  Antwoord

  Hallo Richard. Ook Ik vind het erg met die staande wand vanaf strand en moeilijk vissen word. Maar toch nog wat gevangen en leuke foto’s van gemaakt.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *