Home Gastvissers Westerschelde solo.

Westerschelde solo.

Advertenties

Hoi Fishguppyèrs

Zondagavond toch nog maar eens een sessie solo visavond geavontuurd. De volgende 14 dagen wordt het toch niks dus nog maar even snel want die visdrang moet geblust worden toch? Eerst in de morgen weer langs de fam Dixhoorn men vaste aasleverancier om de bestelde kweekzagertjes af te halen en dit was weeral prima inorde! Aangereden rond iets voor 19u om dan aan te komen rond 19.30u op de stek. Alles optuigen en daar gaan we weer. Het duurde even voor ik de eerste felle aanbeet kreeg maar het was gelijk bingo…de 1ste maatse tong was een feit niet al te groot maar toch een 27cm.

Dan komt de beet er redelijk goed in en het zijn steeds van die enorme felle rukken op de hengel die zie ik telkens graag! Wat resulteerd dat er ook telkens een tong op de kant komt…hehe.

Het blijft zo van iets voor 20u doorgaan tot 21.30u en van ik toch 6 tongen waarvan er 4 aan de maat zijn. Ze varieeren tussen de 27 en 30cm wat ik prima vind. Ik denk bij mezelf laat dit nog lekker lang doorgaan zo… 

Maar je hoort me al komen plots is het gedaan met het plezier en alles valt stil wat ik ook probeerde het hielp niks…jammer weer dan heb je zo een start! Na een uurtje van ik nog een grondel, pff. Dan weer even later vang ik nog 2 kleine botjes en een mini mini steenbolk. Ik denk blijf nog even want het kan zomaar weer los gaan…wat echter niet gebeurde dus. Rond 00.30u werp ik de laatste beaasde onderlijnen in begin ik stilaan op te ruimen. Die laatste brachten ook niks meer.

Nou is het aan de andere medevissers om verslagen te maken…grapje mannen geen verplichting maar het zou toch leuk wezen!!

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

16 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, lekker gedaan man en gewoon bij daglicht, echt mooi!
  Na mijn vakantie hoop ik toch ook nog eens op de tong te gaan, nu staat alles al klaar om op Langeland te vissen, anders was ik vanavond al gelijk gegaan, maar te druk met de voorbereiding van de visvakantie.
  Jij word nog eens een echte tongvisser!

  Groetjes Peter

 2. Nico > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Leuk voor je dat je toch nog 6 Tong heb gevangen en 4 stuks voor de pan. Leuke foto’s ook van gemaakt en met een mooi verslagje er ook bij. Hopelijk gaan de vangsten eens aan trekken zodat er dan meer gaan vissen. En natuurlijk op het verslag hier op deze site lezen wij wachten nog even .En Peter voor straks een fijne Vakantie alvast toegewenst aan de waterkant dan daar.

  Groetjes. Nico

 3. Leen > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Je heb het toch weer voor elkaar gekregen om een lekker visje te vangen
  En wat de visverslagen insturen betreft staat het hier even op een laag Pitje
  De laatste 3keer met dit weer was helemaal knudde overdag
  Dus ik wacht nog effe
  Lees ook nog niet veel bijzonders op andere sites
  Groetjes.leen

 4. Eldert > augustus 22, 2022

  Antwoord

  He Gino
  Als jij nou bij mn baas regelt dat ik wat meer kan gaan vissen , dan stuur ik wel verslagen in. Maar jij hebt het niet verkeerd gedaan man . Lekker klusje tongen. Ga zo door man en ga niet te lang op vakantie he . Want die verslagen van jou kunnen wij ook niet missen
  Groet Eldert

 5. Gino > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Je kan het zelf regelen althans in België toch. Ik ga vanaf 1 Jan 2023 4/5de werken ven ik elke maandag thuis, hihi
  Jij heb toch ook een mooi avond beleefd. Ik baal als een stekker dat ik nu met vakantie MOET haaaa nu begint het een beetje te lopen met die tong is.
  Grtjs Gino

  Grtjs Gino

 6. Jack jozen > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Het begint er op te lijken dat de tong aan het los komen is super van jou dat je dat effentjes laat zien dat ze er toch zijn en nu maar gaan genieten van je wel verdiende vakantie met de familie neem ik aan en een paar lekkere tongen op de BBQ .Trouwens de fotos zijn kei mooi geworden je vist niet alleen gord maar je bent ook een goede fotograaf.
  Heel veul groetjes Jack

 7. ies > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, Top man, goed bezig leuk tong gevangen en wat ondermaatse bijvangst, niet verkeerd dus. Volgens mij heb ik horen fluisteren onder water dat je op vakantie gaat dus dat de tong ook gaat rusten tot je terug bent, dus ga voorlopig de vis op het zoete pesten. Hoewel mijn dinnetje iets had van zouden er nog boten varen in de waterweg, het wordt weer 30 graden. pffff hoe subtiel kan een hint zijn.
  Maar een heel prettige vakantie toegewenst en tot over `14 dagen. Peter jij uiteraard ook een heel goede vakantie toegewenst.
  Groetjes Ies

 8. Gino > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Jack J.
  Die vis moet ikzelf verorberen de vrouw des huizes lust niks van vis😂👍. Ja de foto’s ben ik steeds mee bezig van wat ga ik nu doen, hèhè.
  Grtjs Gino

 9. Gino > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,
  Ja hopelijk blijft die tong er liggen tot ik er weer ben… heb een bord geplaatst “verboden te vissen” 😂
  Je dinnetje heeft groot gelijk met dit weer dat ze de waterkant wil opzoeken… jij als local vind toch wel ergens een stekkie met wat schaduw!!
  Grtjs Gino

 10. Henry > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Een mooi verslag van je visserij aan de Westerschelde👍Zes maatse tongen allemaal bij daglicht, volgens kenners bijna onmogelijk. maar zo zie je maar weer, jij hebt ze toch maar ‘ns efkes aan wal getakeld😂Je hebt zo te lezen weinig last van de 🦀🦀gehad die bijna overal binnen 5 minuutjes je haken kaal vreten?
  Ik wens je een plezierige vakantie, geef vooral je armspieren de nodige rust zodat deze nadien kracht genoeg hebben om die dikke flappen op de kant te takelen😂
  Groetjes,Henry

 11. Gino > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Henry,
  Het zijn maar 4 maatse hoor😂.
  Ik ga me zeker ontspannen in de vakantie en op tijd en stond een gele rakker erbij komt dit helemaal goed.
  Grtjs Gino

 12. Kenneth > augustus 22, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Eerst trio vissen, dan duo en nu solo niet verkeerd hoor. Leuke foto,s en een leuk verslag. Ga zo door en vang ze.
  Groetjes Kenneth.

 13. Gino > augustus 23, 2022

  Antwoord

  Heren,

  allemaal weer bedankt voor de leuke spontane reacties !
  Tot de volgende…

  grtjs Gino

 14. Stefan > augustus 23, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, beter laat dan nooit, druk druk momenteel en zeker geen tijd om te vissen helaas, je hebt een mooi resultaat behaald daar, dat ze ineens weg zijn is niet te verklaren, dat is daar met de scholletjes ook al, heel apart. Fijne vakantie gewenst en Peter ook in Denemarken veel plezier en succes.
  Groeten, Stefan

 15. Gino > augustus 24, 2022

  Antwoord

  Hoi Stefan,
  bedankt nog hoor en ja het valt niet te verklaren dat de beet plotseling weg valt ?!
  Succes nog met de drukte, hihi. Jou tijd komt nog wel .

  grtjs Gino

 16. hugo > augustus 25, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Sorry voor deze late reactie op je verslag, had ze niet gezien ha ha oud worden! Je gaat nog een echte tongenmepper worden man. Dit zijn goeie resultaten als je de rest van de verslagen bekijkt. Wel een raar fenomeen dat je in het begin van je sessie altijd goed vis vangt en dat het dan stil valt. Weer zo’n raadsel waar we het raden naar hebben, zo blijven we bezig man. In ieder geval jij bent één van de enige die vis vangt proficiat. Voor de volgende rammelde toppen toegewenst.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *