Home Strand en kantvisserij Vissen aan de Waterweg

Vissen aan de Waterweg

Advertenties

Vandaag weer op herhaling naar de stek aan de Waterweg.Als ik om 7 uur uit de auto stap, is het een stuk frisser dan gisteren(T-Shirt), nu moet ik een trainingsjack aan doen.Ik ben weer snel aan het vissen en op slag van hoogwater krijg ik me daar toch een knoepert van een aanbeet, niet normaal, gelijk slappe lijn en als ik hem strak draai, voel ik hem alweer gelijk bijten, dus draaien en amai, denk ik, dat is een grote tong, maar tot mijn verbazing gaat hij met de onderlijn tegen de stroming in zwemmen, dus geen tong en ik ben erg aangenaam verrast, als hij boven komt, een leuk baarsje.

Waterweg

Dat is erg vroeg in het seizoen en dan zo ver de waterweg op, meestal komen ze later.Hij meet 47cm.

Waterweg

Mijn eerste Baarsje in het nieuwe seizoen
Ik ben er in ieder geval erg blij mee, een prettige smaak afwisseling op het menu(2 keer per week vis).

Ik heb niet lang om er bij stil te staan, bij het terug inwerpen en na de lijn slap te hebben gelegd een echte tongenklap en het is een maatse.

Waterweg

Dat is weer een erg mooi begin, maar dan moet ik tot bijna 10 uur wachten op de volgende vis, maar dat geeft mij mooi de gelegenheid, om me nog wat dikker aan te kleden, ik verga van de kou, in de frisse harde wind, met vlagen erbij, zo hard, niet meer normaal.Om 10 uur vang ik aan beide hengels weer een visje, een botje en een ondermaats tongetje.

Waterweg

Waterweg

Tja en dan is het alweer half 11 en bijna tijd om op te ruimen, maar niet voor ik weer een mooie beet had en nu vang ik de grootste van de dag, met 30 cm.

Waterweg

Maakt een totaal van 2 tongen voor de pan en een leuk baarsje.

Waterweg

Niet echt best op 3,5 uur vissen, maar beter dan niets en ik heb weer voldoende genoten.Als ik de golfhoogte op de waterweg zie, twijfel ik erg over zaterdag, of het doorgang heeft.Maar bij thuiskomst contact met Ludo van Northseacharters gehad en hij zegt dat de wind en golfhoogte afnemen, zodat het waarschijnlijk gewoon doorgaat en morgenochtend om 10 uur geeft hij mij een bericht, of het doorgaat, zodat ik nog voor aas kan zorgen, indien nodig.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. willem(gaatvissen) > juli 17, 2010

    Antwoord

    Mooi, toch 2 tongen en een zeebaars voor de pan.

    Vis greetz,

    Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *